Skocz do zawartości

UGLY - woblery HandMade

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...

Moje ulubione stanowisko wolne, więc szybko je zajmuję by posiedzieć i pojawić się z drobnicą. Zaraz, co tak śmierdzi? Szybki rekonesans - szybka odpowiedź

post-64912-0-29356700-1564035744_thumb.jpgpost-64912-0-76017300-1564035770_thumb.jpg

Że 12 kg miał, sam na brzeg nie wylazł ;)

A potem z trzcin wylazło takie coś...

Panowie, pytanko mam: skąd brać czas? 2-tygodniowy urlop się skończył, a nawet dupskiem na motocyklu nie siedziałem....  Nie mówiąc już o przynętach... Prototypy tylko czekają, małe i duże pod pstrąga no i nowości, uniwersum w szacie real fish, takaż też boleniówka i jerk...  Tylko kiedy???

Czas jest naszym jedynym prawdziwie bezcennym darem. Gdy mija, mija bezpowrotnie. Więc należy poszukać złodziei czasu - i ich zwalczyć. Jednym z najczęściej spotykanych jest telewizor, który kradnie sporą część naszego bezcennego czasu, przy okazji sącząc różne, nie zawsze pożądane treści. Dlatego jako pierwszy krok proponuję wywalić z domu telewizor. 

Wkrótce miejsce telewizora zajmą inni złodzieje czasu, ale na początek dobrze jest pożegnać głównego złodzieja, a później krok po kroku następnych :)

• Like 1

Januszu drogi, wywalenie telewizora nic nie zmieni, gdyż na niego/w niego nie patrzę. Po prostu pasji, hobby za dużo, a i czas spędzony z rodziną jest niezastąpiony  ;)  Jest również czas na odpoczynek, jako że jestem pracownikiem fizycznym, potrzebuję go coraz więcej - kiedyś potrzebowałem mniej, nie wiem dlaczego  :D

• Like 1

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Uzbrojone i po testach. Kleniówki o agresywnej pracy, tonące. Piękne, niebieskawe oko 3D, kontrastujące z malowaniem.  Drugie w kolejce, hmmm.... boleniówki? Sandaczówki? Na pewno drobna, migotliwa, ciekawa praca (na filmie prawie niezauważalna), coś czuję że będą otwierać wodę. I wreszcie realfish jako okoń. Zdecydowanie pod szczupaka, szeroka praca z kolebaniem. Pewniak.  No i płoć/wzdręga. Mój faworyt. Niezbyt szeroko, ale zdecydowanie w połączeniu z kolebaniem i "dziwnymi" podrygiwaniami... No mniód normalnie  :D

post-64912-0-75073500-1566847031_thumb.jpgpost-64912-0-07361600-1566847055_thumb.jpgpost-64912-0-37987400-1566847103_thumb.jpgpost-64912-0-86036700-1566847127_thumb.jpgpost-64912-0-32825200-1566847172_thumb.jpg

I pogląd na pracę - niestety jakość... ech..

https://youtu.be/peMeo_aY10g

• Like 7

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...