ugly-hml Opublikowano 11 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Migawek kilka z ciapania farbamihttps://youtu.be/jsYwgomMVnc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 18 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Ciapanie farbami ciąg dalszy:https://youtu.be/ma1-HcEdou8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Fajne filmy, wrzucaj częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 19 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Cieszę się, że się podobają. Trudno mi filmować i nagrywać, nie wychodzi to tak jakbym chciał Ale coś się zawsze pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Może jakiś uchwyt na klatę/głowę by temat załatwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 19 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Mam taki do kamerki sportowej. Jednak wolę od razu widzieć co tam się nagrywa, kadr znaczy jaki Spoko, coś wymyślę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 25 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Dziś na testy zabrałem nowe brzydactwa, głebiej schodzące Okoń 95 DR/24g i Ukleja 11 DR/26g. Co do samych testów to pracują jak wściekłe https://youtu.be/KTtxvGykTwE Nad wodą okazało się, że jest duża presja, na akwenie z siedem pływadeł, w tym kilka po dwie osoby, nie licząc biczujących wodę z brzegu - aż piana szła Biczują od rana i nic (ja byłem około 11). Faktycznie, zero kontaktu...Zauważyłem dwa wyjścia z rzędu do Uklei 11 DR i potem cisza, ale wystarczył pierwszy rzut Płoć 11 by się uwiesił 67cm Fajnie spędzony czas, kanapki z kawą na wodzie - bezcenne. Akumulatory podładowane A tak na marginesie, znacie może powód że mu tak jęzor wylazł dołem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 26 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Czyszczenie oczek, wklejanie sterów i zbrojenie. Okoń 9,5cm/22g i Ukleja 11cm/27g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 14 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Z cyklu "Fotka z pudełka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozer Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Mozliwe ze juz wczesniej byl na haku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Dziś udało się popływać i porzucać, a w międzyczasie ustawić "zaległości". Okoń pracuje typowo pod szczupaka, agresywnie i dobrze czuć go na kiju. Ukleja nieznacznie węziej, ale dochodzi większe kolebanie... Będą mieszać na głębokościach I choć bez kontaktu z rybą, czas spędzony na wodzie jest niezastąpiony Ukleja 11cm/27g i Okoń 9,5cm/24g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 21 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Nowy nabytek, który daje błogą ciszę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Ile kosztuje takie cudo i gdzie je kupię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 21 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Ja dałem 450 + wysyłka. Gość się ogłaszał ma którejś z grup spinnigowych na fejsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Niedzielne ciapanie farbami Coś pod kropasy, a myślę że okonie i klenie też nie będą wybrzydzać - 5 & 7cm... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 28 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Takie nawijanko ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Z cyklu "Fotka z pudełka" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 To nie jest wobler tylko na pstrąga, choć tak może sugerować malowanie Strzyga 5 - 5cm/6g - tonącyStrzyga 7 - 7cm/10g - pływający 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Dziś się poustawiało Oczywiście dostępne w moim wątku giełdowym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 2 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Spinningi na bok na chwilę, pletki do przewinięcia a kołowrotki do przesmarowania Takie brzydkie badyle się narodziły w pracowni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 2 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Przeciążona sterowa boleniówa z 14 na 17 gramów. Praca drobna, migotliwa odpala dopiero przy 100 na godzinę Będzie w nurcie kusić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 10 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 (edytowane) Dziś połaziłem "na lekko" na Odrą. Sprawdziłem przy okazji dwa prototypy na bolenia i Ukleje ze sterem 17g. Chodzą dokładnie tak jak chciałem. Edytowane 10 Stycznia 2021 przez ugly-hml 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 14 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Owocaśne kleniowe mandarynki, kiwi, węgierki i granaty. Oraz okazjonalnie kilka sztuk pod sandacza w czterech malowaniach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Drut jest drut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) Z cyklu "fotka z pudełka" Edytowane 23 Stycznia 2021 przez ugly-hml 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi