Cub# Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Nalapal pietnastakow kotwice w du.. włożył Naprawdę jak żywe, gratulacje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 22 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Trochę nowości teraz Czerwiec za pasem, więc zaczyna się polowanie na wodne psiaki. 13cm/19g pływającego brzydactwa w trzech malowaniach i dwóch wersjach - płycej lub głębiej.No i podgląd jak to się moczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekl Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 (edytowane) Witam.Ten płytszy jak głęboko schodzi? Edytowane 22 Czerwca 2022 przez Bolemor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Tak myślę ok 40-60cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 18 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Prosto do miski wyjechała część przynęt na styczniowe targi. Jak ja lubię malować te okonie... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 11 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 OKOŃ 85 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 13 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Boleń 85 S/BS 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 27 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Płoć/Wzdręga po lakierowaniu. Mnie się podoba I wstawianie sterów do Okonków 85/95 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 A tak maluję okonie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 27 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Okoń 95 i jedenasto centymetrowa Ukleja w malowaniu natural&makrela ty razem w wersji nieco głebszej Na deser kilka Nekkerów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 9 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Kilka migawek znad blatu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 14 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Kilka przynęt które zabraliśmy na targi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 11 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Udało się skończyć bezsterowce na Szczupaki w dwóch malowaniach. Teraz uzbroić i zabrać nad wodę celem oswojenia. Jerky Perch 95 w tym rozmiarze waży 32g uzbrojony i powinien delikatnie tonąć. W weekend powinienem to ogarnąć i się zobaczy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 13 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Oficjalne ważenie pokazało 34g. Jerki potestowane, zapoznane z wodą. Przy jednostajnym zwijaniu wężykując smużą, ale 3 energiczne szarpnięcia szczytówką w dół sprowadzają go pod powierzchnię. Przy podszarpywaniu odjeżdża lewo-prawo.Ciężko coś nagrać samemu, do tego słońce robi refleksy na wodzie... Niemniej coś tam widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 9 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Najmniejszy z moich popperów - Abaia Ø4cm/3,5g, grzechotka i stelaż przez całość of course... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 25 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Mniejszy z bezsterowców na Szczupaki - Jerky Perch 80. Ma 8cm długości i 16,5g wagi i delikatnie tonie. Na razie w dwóch malowaniach. I dostępny na giełdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 12 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 (edytowane) Na giełdzie Twórców wyprzedaż moich przynęt po mocno koleżeńskich cenach. Zapraszam. Edytowane 12 Września 2023 przez ugly-hml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 22 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 I się skończyło... Pamiętam swoją pierwszą wystruganą przynętę. To nie było przecież tak dawno Zostały formy, stelaże, zbrojenia i kupa fajnych wspomnień. Nie mówię że całkowicie zarzuciłem przynęty, coś wydłubię, ale już tylko dla siebie. Ech... Odeszło jedno, wróciło drugie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 25 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 Zastanawiam się co by mnie musiało zmusić do przestania robienia woblerow i aż strach się zapytać znając wątek na Jerkbait. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 29 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 Żaden strach... Kolega z forum nazwał to wypaleniem. Może i racja. A mi się już chyba po prostu nie chce. Za dużo czasu temu poświęcałem a u drzwi stanęła moja dawna wielka miłość - fotografia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 29 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 Rafał a ukręcisz mi parę kogutów jeszcze ? Te Twoje mają u mnie specjalne miejsce w pudełku bo dały najwięcej sandaczy - ale niestety większość już urwałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 29 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 To miłe co piszesz, ale nie kręciłem kogutów już ho ho... Ale wszystko mam Może kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 29 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 Szkoda myślałem że jeszcze złapie się na kilka poperow abia0 są świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi