AdasCzeski Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Na prośbę kolegi... i za zgodą Remka (dziękuję). Uprzejmie upraszam o licytowanie i zakupy... ja puki co wobki i jaxona... Trochę sprzętu wygranego na zawodach trociowych. Całkowity dochód ze sprzedaży zasili konto Towarzystwa Przyjaciół Rzek Iny i Gowienicy. allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=15687988 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Adaś a można was jakoś inaczej wesprzeć?nie mam wiele ale chociaż te parę złoty wam się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Marcin, gratuluję postawy. Ja nie jestem członkiem Towarzystwa. Link do aukcji wstawiłem na prośbę kolegi, by poszerzyć potencjalny krąg darczyńców-kupujących. Tu chyba wszystkie potrzebne dane: http://www.tpriig.pl/kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi