Kuba Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 http://bclass.pl/2090285,9571,pan-na-zamkuPolecam akapit Marsowe Miny. Po jego przeczytaniu bedzie wiadome, dlaczego ten link.Skadinad reszta artykulu tez ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Bywałem w Andersie podczas Sielaw Blues & Pucharów WŚ - miałem okazję obserwować ojca i syna Dowgiałłów z boku - tak ludzkich biznesmenów nie spotkałem do tej pory - poznać ich było prawdziwą przyjemnością - to bardzo wartościowi ludzie. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Ja psedzilem pare lat temu sylwestra w Rynie i tam go poznalem - facet jest pozytywnie zakrecony.Ale zeby do Szwecji na ryby??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Ja psedzilem pare lat temu sylwestra w Rynie i tam go poznalem - facet jest pozytywnie zakrecony.Ale zeby do Szwecji na ryby??? No cóż nikt nie jest idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Czy Żmudzin to jeszcze Polak?Jak zamek w Rynie był w ruinie było mnie stać na uczestnictwo w imprezie na zamku - biesiadzie krzyżackiej.A teraz mogę sobie popatrzeć przez szybkę i poczytać jak żyją bogaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi