Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wujek Opublikowano 12 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Wyjazd do Nepalu zaliczony, mahseera pojmana . Edytowane 12 Grudnia 2016 przez wujek 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Graty. Nice one Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Kurde Janek ale schudłeś )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wujek Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Kurde Janek ale schudłeś ))Dobra to wstawiam normalny rozmiar 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTO70 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Piękne ryby .Zazdroszczę takiej wyprawy bo pewnie wrażenia niesamowite .Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Dzialo sie Pare potworow padlo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Śmiało można napisać że w trakcie tej wyprawy ryby to była taka wisienka na torcie. No to jeszcze jedna .Dzięki Igor, Twoje blachy są mega, w Islandii dzięki nim połowiłem, a teraz w Nepalu. Za granicę się bez nich nie ruszam. Edytowane 12 Grudnia 2016 przez wujek 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Bravo Wujek i Wujenka ! Będzie artykuł/ relacja ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Bravo Wujek i Wujenka ! Będzie artykuł/ relacja ? Będzie, ale nie ja ją będę pisał, zostawię to lepszym ode mnie czyli Słowikowi. Tu pokazuję tylko nasze ryby czyli moje i Moniki, ale napiszę tylko tyle że warto będzie przeczytać relację. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Będzie, ale nie ja ją będę pisał, zostawię to lepszym ode mnie czyli Słowikowi. Tu pokazuję tylko nasze ryby czyli moje i Moniki, ale napiszę tylko tyle że warto będzie przeczytać relację.Gites 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Będzie, ale nie ja ją będę pisał, zostawię to lepszym ode mnie czyli Słowikowi. Tu pokazuję tylko nasze ryby czyli moje i Moniki, ale napiszę tylko tyle że warto będzie przeczytać relację. Czekamy już z niecierpliwością na relacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Ochocho piknie egzotycznie a I smoki nieliche 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Coś pięknego.Znalazłem kiedyś te rybki w niemieckim Fish und Fangu,w latach 70-tych.To były ryby moich marzeń i na marzeniach się skończyło.Chociaż dzisiaj kto wie?Gratki wspaniałe rybki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wujek Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Na koniec ta właśnie wisienka na torcie złowiona przez moją żonę, największa. Ja tylko pomogłem podebrać i przytrzymać do zdjęcia bo waga była słuszna. Długa, gruba i ciężka ryba. Złowiona też na rękodzieło Igora Olejnika, musicie mi uwierzyć bo jak widać ryba miała ją całą w gardle. Bardziej się cieszyłem z tej ryby niż z moich . Edytowane 12 Grudnia 2016 przez wujek 53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Wiśnia co się zowie Nie ma pytań!Brawo Monika! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Coś pięknego.Znalazłem kiedyś te rybki w niemieckim Fish und Fangu,w latach 70-tych.To były ryby moich marzeń i na marzeniach się skończyło.Chociaż dzisiaj kto wie?Gratki wspaniałe rybki. Trzeba mieć marzenia i życzę każdemu żeby się spełniały. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Piękna wyprawa! No i te ryby... Marzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Wiśnia co się zowie Nie ma pytań!Brawo Monika!Oj brawo. brawo. W pełni na te brawa zasłużyła bo ryba jak inne łatwo nie przyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Brawo @Monia, brawo @Wujek ! Czekam z niecierpliwością na relację! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Kurde Janek ale schudłeś )) i wypiękniałeś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Monika zakasowa nas ta ryba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) No powiem Ci Paweł że zakasowała nawet mnie i nie o to chodzi że w nią nie wierzyłem, ale taka ryba musi być dana. Chciałem żeby złowiła jakąś fajną rybę,ale to stworzenie było więcej niż fajne. Trzeba dodać że to nie był przypadek, po prostu moja żona ma rękę do ryb. Edytowane 12 Grudnia 2016 przez wujek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Ciekawe co na te łowy mówili lokalesi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Ciekawe co na te łowy mówili lokalesi... Tzn, co masz na mysli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Ciekawe co na te łowy mówili lokalesi...Lokalesi lepiej żeby pewnych rzeczy nie widzieli bo tłuką ryby wszelkimi dostępnymi metodami. Siaty i sznury są na porządku dziennym. Ryby są w najbardziej niedostępnych miejscach i odcinkach. Na odcinkach zamieszkałych na pewno jest ich mniej, choć te największe na pewno się bronią przez swoją wielkość i pewnie spryt. Co by powiedzieli? Pewnie byliby w ciężkim szoku, ale bądź pewny że nie darowali by im życia jak my. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi