wujek Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 No to chyba tylko w programach national geographic, bo na miejscu wyglada to troche inaczej Paweł, dobrze napisane . Pochówek z udziałem sępów to już też raczej przeszłość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Paweł, dobrze napisane . Pochówek z udziałem sępów to już też raczej przeszłość.Nie to nie jest rzadkość-jest to forma ostatniego dobrego czynu.Zamiast wybić 'jadem trupim' armię owadów...można świeżym mięsem nakarmić istoty czujące.Resztki się spala w przypadku dostępności opału.Kwestia dostępności regionalnej.W sumie coś na podobieństwo NK i C&R... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Nie to nie jest rzadkość-jest to forma ostatniego dobrego czynu.Zamiast wybić 'jadem trupim' armię owadów...można świeżym mięsem nakarmić istoty czujące.Resztki się spala w przypadku dostępności opału.Kwestia dostępności regionalnej.W sumie coś na podobieństwo NK i C&R... Zadkosc, szczegolnie w Nepalu. Jeszcze gdzies tam praktykuja w Tybecie tylko nie wiem czy przypadkiem chinole im nie chca zabronic.Nawet na tych filmach z NG mowia ze juz malo spotykany zwyczaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Nie to nie jest rzadkość-jest to forma ostatniego dobrego czynu.Zamiast wybić 'jadem trupim' armię owadów...można świeżym mięsem nakarmić istoty czujące.Resztki się spala w przypadku dostępności opału.Kwestia dostępności regionalnej.W sumie coś na podobieństwo NK i C&R...Tyle że to dotyczy Tybetu nie Nepalu. Dajmy już spokój z tymi religijnymi aspektami bo w tym przypadku nie mają one żadnego realnego uzasadnienia. Może kiedyś pojedziesz to sam się przekonasz. Edytowane 14 Grudnia 2016 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Wujek gdzie i kiedy można spodziewać się artykułu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Podejrzewam, że tutaj: http://www.bayangol.pl/wyprawy.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Jakim sprzętem łowiłeś, używałeś na tej wyparawie? Edytowane 14 Grudnia 2016 przez WIL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Podejrzewam, że tutaj: http://www.bayangol.pl/wyprawy.php Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Jakim sprzętem łowiłeś, używałeś na tej wyparawie?Wędka Penn Squadron(travel) 2,70 20-80g, kołowrotek Penn Slammer 560 (żona 460), żyłka 0,45, agrafki 30 i 38kg wytrzymałości. Edytowane 15 Grudnia 2016 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Monika, Janek super popatrzeć na uśmiechnięte twarze. Ryby, jak ryby ... mają łuski, mniejsze, większe, kilka płetw no i trzeba je złowić ... ale jak się patrzy na Was podróżujących po świecie to jest piękne! GRATULACJE! Pozdrowienia dla Moniki! Targaliście ten cały sprzęt ze sobą?Skąd pomysł na Nepal? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Monika, Janek super popatrzeć na uśmiechnięte twarze. Ryby, jak ryby ... mają łuski, mniejsze, większe, kilka płetw no i trzeba je złowić ... ale jak się patrzy na Was podróżujących po świecie to jest piękne! GRATULACJE! Pozdrowienia dla Moniki! Targaliście ten cały sprzęt ze sobą?Skąd pomysł na Nepal?Dzięki Remek Mamy sporo fajniejszych ujęć, nie tylko wędkarskich. Czekamy jeszcze na zdjęcia od kolegów którzy na focenie poświęcili chyba tyle samo czasu co na łowienie. Skąd Nepal? Słowik napisał że to pierwsze miejsce gdzie by pojechał z kobietą, a że był tam już trzy razy, więc posłuchałem fachowca i nie żałuję. Było sporo za żeby tam pojechać. Mało jest miejsc gdzie bym wrócił, ale Nepal będzie na pierwszym miejscu. Nie wiem czy to zrobię bo jest też dużo innych miejsc, ale kto wie. Sprzęt trzeba mieć swój.pozdrawiam 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Byłem w Nepalu na trekkingu i była to mega fajna przygoda. Szlaki w górach puste, ludzie uśmiechnięci, klimat i kultura Nepalu jak z bajki Wrażenie jakby się człowiek cofnął do XIX wieku Zdecydowania warto pojechać tam na własną rękę bo łatwo wszystko ogarnąć na miejscu jadąc tam turystycznie. Jeżeli chodzi o wędkowanie to sprawa jest zdecydowanie trudniejsza. Rzek w Nepalu jest dużo, ale z tego co wiem tych rybnych jest już bardzo mało. Edytowane 15 Grudnia 2016 przez Flame 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Janek a jak z legendarną walecznością masherów? Zaiste prawda to, czy tylko legenda... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Janek a jak z legendarną walecznością masherów? Zaiste prawda to, czy tylko legenda...Zależy od ryby i miejsca gdzie weźmie. Potrafi odjechać na kilkadziesiąt metrów. Moje po pierwszym kilkunastometrowym odjeździe zachowywały się statecznie jak przystało na dużą rybę. Przy brzegu odchodziły jeszcze kilka razy, ale ja się raczej z nimi nie bawiłem i dość mocno holowałem. Fakt że sprzęt był konkretny i na dużo mogłem sobie pozwolić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Nepal... wiec Himalaje Everest (8848m) & Lhotse (8516m)Cho-Oyu (8201m), Gyachungkang (7252m), Pumori (7161m), Everest & Lhotse.Melungtse (7181m) Rafting... I ryby... 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Super sprawa. Rafting i ryby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Panorama z namiotami i pontonami to coś o co poproszę złotą rybkę po złowieniu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 A tutaj akurat lowic nie mozna 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Ale jakby ktos chcial sprobowac, to chlopaki nawet odpowiednik PSR maja 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Wiadomo kiedy będzie fotorelacja na stronie B-G? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Wiadomo kiedy będzie fotorelacja na stronie B-G? Jeszcze nie Pewnie to troche jeszcze potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Dobrze widzę ten z prawej Gawial Gangesowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Dobrze widzę ten z prawej Gawial Gangesowy? Tak, Gawial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Ale jakby ktos chcial sprobowac, to chlopaki nawet odpowiednik PSR maja Trzeba bylo polozyc obok nich pudelko od zapalek bo skali nie moge zlapac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Trzeba bylo polozyc obok nich pudelko od zapalek bo skali nie moge zlapac Taaa... juz widze chetnych zeby sie do nich zblizyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi