wujek Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Trzeba bylo polozyc obok nich pudelko od zapalek bo skali nie moge zlapac Te były poniżej tamy,ale powyżej widziałem różańcowego i miał spokojnie 4m.Relacja już się chyba pisze, myslę że niebawem bedzie. Edytowane 29 Stycznia 2017 przez wujek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Dopiero trafiłem na ten wątek a tu okazało się że jest najciekawszy na forum i z najwspanialszymi rybskami. Wspaniale fotki i boskie ryby! @wujek Czytałem że używałeś żyłki - sam też na powrót polubiłem się z żyłkami przy łowieniu na grubo. Zdradzisz może z czego robiłeś przypony? FC? @Del Toro napiszesz czym lowiłeś? Janek się pochwalił a ty nie. Edytowane 31 Stycznia 2017 przez ictus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Żyłka ponieważ wszędzie było pełno kamieni. W poprzednich latach plecionkowcy ponoć płakali jak im wielki ryby przecierały linki o kamienie, stąd żyłka była jedynym słusznym wyborem. Łowiłem bez żadnego przyponu, te ryby nie mają zębów którymi by mogły przeciąć żyłkę. Poza tym są wdzięczne do łowienia ponieważ jak już weźmie przez swoje mięsiste wargi bardzo rzadko się spina. Ja miałem dwie ryby na kiju i dwie wyjąłem. Zaliczyłem jeszcze kilka brań tylko zanim się zorientowałem dla czego nie siadały skończył się rybodajny odcinek. Niestety nie skontrolowałem ostrości kotwic które były tępe od kamieni i ryby się odbijały od przynęt. Edytowane 31 Stycznia 2017 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 @Del Toro napiszesz czym lowiłeś? Janek się pochwalił a ty nie. Po taniosci Panie Wiekszosc czasu shimano exage 50-100g (raczej tak 30-80g) 2.7m, krecial Okuma azores 55, zylka 0.47 30lb Drugi zestaw, ktorego uzywalem jeden dzien do spina i pare godzin do gruntowego polowania na guncha (bez efektow) Shimano blue romance 40-80g (bardziej 50-120g) penn 560, plecionka 80lb. Obie wedki travel oczywiscie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Mordeczka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Widzę że Słowik zdjęcia Ci puścił . Ja obejrze dopiero dzisiaj. Edytowane 17 Lutego 2017 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Widzę że Słowik zdjęcia Ci puścił . Ja obejrze dopiero dzisiaj. Nie, to moje Ale foty od Slowika tez juz dostalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 No to byliscie w wyjatkowo pieknym miejscu. Na domiar zlego zlowiliscie przepiekne ryby Zastanawiam sie jak okazac zazdrosc Jak ogladam wasze zdjecia to mysle sobie ze wyprawy wedkarskie sa jednak fajniejsze od kolekcjonowania sprzetu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) Kilka wspomnieniowych nowych fotek . Edytowane 21 Lutego 2017 przez wujek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) Moje dwie rybki Edytowane 21 Lutego 2017 przez wujek 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 http://www.bayangol.pl/wyprawy.php?id=94&t=Nepal_2016_-_One 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Poplywaloby sie w tym Nepalu jeszcze raz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Oglądając i czytając też o tym myśleliśmy, ale są też inne miejsca. Może kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Tych innych miejsc, wartych odwiedzenia jest cala masa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Tak przyglądam się zdjęciom i zazdroszczę Kolegom po kiju. Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się zwiedzić kawał świata w poszukiwaniu przygód i coraz to nowych i większych ryb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 http://www.bayangol.pl/wyprawy.php?id=94&t=Nepal_2016_-_OnePrzeczytałem i obejrzałem.Świetna wyprawa, doskonałe zdjęcia i relacja w świetnej polszczyźnie.Dowcipnie i przyjaźnie!Brawo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 No to nasz Nepal 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Właśnie miałem wstawić . Paweł, chyba na następny wypad trzeba go pro kręcić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Rewelacja.... Tyś powinien normalnie operatorem zostać. Zapraszam do mnie na Wartę thriller nakręcimy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Operatorem był Paweł Kempys, my mieliśmy tylko szczęście że zabrał osprzęt i czasami udało się wejść w kadr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Właśnie miałem wstawić . Paweł, chyba na następny wypad trzeba go pro kręcić. Przydalo by sie Rewelacja.... Tyś powinien normalnie operatorem zostać. Zapraszam do mnie na Wartę thriller nakręcimy... Ja to bylem tam z boku, zawsze jakas fala wody dostawalem Za operatorke to sie nie bralem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Operatorem był Paweł Kempys, my mieliśmy tylko szczęście że zabrał osprzęt i czasami udało się wejść w kadr Kiedyś łowiłem woblerami Grzegorza Kempysa. Zbieżność nazwisk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Kiedyś łowiłem woblerami Grzegorza Kempysa. Zbieżność nazwisk? Tez byl z nami Pawel to jego syn. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Oj... to panu Pawłowi moje gratulacje. Genialny film. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Kiedyś łowiłem woblerami Grzegorza Kempysa. Zbieżność nazwisk?Grzesiek mówił że robił woblery, więc pewnie o niego chodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi