malinabar Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Właśnie oglądnąłem . Szczęka mi opadła na podłogę z wielkim hukiem . Zdjęcia zdjęciami , ale ruchome obrazki zmontowane tak profesjonalnie w połączeniu z muzą robią niesamowite wrażenie . Dlatego jeszcze raz wyrazy podziwu i zazdrości zdrowej dla całej EKIPY . Bomba !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Właśnie miałem wstawić . Paweł, chyba na następny wypad trzeba go pro kręcić. Tak sobie przypomnialem, mielismy Slowika na drona namowic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Dron to 15min polata i tyle, poza tym trzeba chętnego operatora znaleźć jak koledzy rybki holują, już widzę ten las rąk . Gopro to rozsądna alternatywa. Masz to na łbie i samo się kręci. Poza tym dłużej pochodzi.Chyba że ja kupię gopro, a Ty Paweł drona Edytowane 10 Lipca 2017 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Dron to 15min polata i tyle, poza tym trzeba chętnego operatora znaleźć jak koledzy rybki holują, już widzę ten las rąk . Gopro to rozsądna alternatywa. Masz to na łbie i samo się kręci. Poza tym dłużej pochodzi.Chyba że ja kupię gopro, a Ty Paweł drona Ja sie na operatora nie lapie, z 5 razy ostatnio sie w biurze rozbilem, takze brak smykalki do dronowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Ja tam się w ogóle na elektronice nie znam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Piękna wyprawa Zazdraszczam zdrowo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Z wyprawy tegorocznej 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Fajna zajawka. klimat nieziemski! Czekam z niecierpliwością na pełną relacje na bayangoł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Maciek fajne filmy robi???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.gluchy Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Jestem pod ogromnym wrażeniem. Montaż filmu ro wędkarski Hollywood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zobacz sobie film z Kamczatki, jeszcze fajniejszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Po filmach Maćka stwierdziłem że jeszcze trochę nauki przede mną, ale w sumie o to powinno chodzić. Zima długa to będzie co robić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 7;21 Z czego on sie tam składa do strzału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 7;21 Z czego on sie tam składa do strzału? Trzeba sie czyms bronic przed tygrysami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi