bywalec84 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Witam, szykuje mi się wyjazd na szkier Monsteras, czy ktoś z Was ma jakieś informacje przydatne?? Słyszałem, że tam mega płytko jest i ciężko o dużego szczupaka, raczej okonie Jak ktoś tam był to proszę o napisanie, jak tam jest, czym łowić itd. Wyruszam chyba w pierwszej połowie czerwca. Dzięki i pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) A gdzie to można sprawdzić? Np. tu... http://dragsosportfishing.se/Broschyr/ ...choć zaznaczony jest obszar blisko Karlskrony. Edytowane 5 Września 2017 przez Flame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pułkownik Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Tu masz garść informacji które tak na szybko udało mi się wykopać.Jest to część archipelagu od Karlskrony na zachód. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pułkownik Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 I tu jeszcze kilka: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pułkownik Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 I jeszcze tu: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Widzę że są to generalnie ujścia rzek do których wchodzą łososiowate oraz rejony, w których i tak są ograniczenia w trollowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumix Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Macie jakieś fajne namiary na noclegi/łódki na szkierach Blekinge/Senoren? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pułkownik Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 szumix,Dragsosportfishing.se - sprawdzona baza z dobrym sprzętem plywajacym - namiar masz powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumix Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Dragso znam, Gunnara znam, szukam innej alternatywy może nawet bliżej Tjurko / Sturko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pułkownik Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Tu masz kilka namiarów i spróbuj tam zasięgnąć języka / informacji o bazach wędkarskich… 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bywalec84 Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Tak dopływy rzek występują, ryby łososiowate też ale czy tam jest sens na szczupaki i okonie hmmmmmmmmm, dziękuję za materiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Ktoś płynie na Senoren dziennym promem do Karlskrony 16.09. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 (edytowane) Ja podobne pytanie, nocny prom 29 września z Gdyni do Karlskrony ? Tapatalknięte z komórki Edytowane 6 Września 2017 przez Dano^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Ja podobne pytanie, nocny prom 29 września z Gdyni do Karlskrony ? Tapatalknięte z komórki Tak, ja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 I ja płynę 29-go. Planuję sterroryzować załogę aby podrzucili mnie (i moich kolegów) bezpośrednio pod "żółty domek" na Św Annie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 (edytowane) I ja płynę 29-go. Planuję sterroryzować załogę aby podrzucili mnie (i moich kolegów) bezpośrednio pod "żółty domek" na Św Annie Do ciebie mam numer ;-)Jakaś lekka integracja pewnie nastąpi ;-)Z Dankiem się już kontaktuję ;/) Tapatalknięte z komórki Edytowane 6 Września 2017 przez Dano^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Widzę że to może być ciężka noc... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 (edytowane) Widzę że to może być ciężka noc... Ja prowadzę, więc u mnie na pewno skończy się na trzech piwach.Ale moi dwaj koledzy za kołnierz nie wylewają Bob też "swój" zawodnik, a i pewnie sam nie jedzie Aby kierowca rano jeden był na 100% sprawny, bo po pierwsze - tak bezpiecznie i rozsądnie, a po drugie - zdziwię się, jak nie będzie dmuchanka rano na zjeździe... Edytowane 6 Września 2017 przez Dano^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Wiadomo - ciężka bo długa i pewnie gadatliwa. Z alkoholem ja też spokojnie, bo dmuchanie jest wysoce prawdopodobne. Choć zauważyłem że częściej się dmucha jak opuszczamy prom po polskiej stronie kałuży... Niemniej- wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Dokładnie - uważajcie, my mieliśmy rano dmuchanie a na powrocie psy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Szwedzi ostatnio "trzepią" przy zjeździe z promu, dmuchanie, przegląd bagaży, pytanie gdzie, po co. Widziałem też jak sprawdzali pakę busa kamerą termowizyjną.Warto być miłym dla strażników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Eeee tam, jak ostatnio wjezdzalem to sprawdzali nam papiery, jak zaczolem szukac dowodu czy tam paszportu po torbie, to gosc kiwnal reka zeby jechac i sobie glowy nie zawracac hehehe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Jak im czapka stanie. Ostatnio nawet nie stali na zjeździe z promu - nikogo nie było. Tapatalknięte z komórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pułkownik Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Właśnie wykopane z zeszłorocznych papierów ciekawa lektura i nawet w języku polskim.... można.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Ekipa na Juttern nocnym 15-16 września do Karlskrony, może ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi