DanekM Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Właśnie wykopane z zeszłorocznych papierów ciekawa lektura i nawet w języku polskim.... można.... Kiedyś natknąłem się także na to w wersji elektronicznej. Może komuś się przyda: http://docplayer.se/3778182-Fiska-i-sydost-angeln-in-sudost-fishing-in-south-east-wedkarstwo-w-poludniowo-wschodniej-szwecji.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pułkownik Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Kiedyś natknąłem się także na to w wersji elektronicznej. Może komuś się przyda: http://docplayer.se/3778182-Fiska-i-sydost-angeln-in-sudost-fishing-in-south-east-wedkarstwo-w-poludniowo-wschodniej-szwecji.html Ooooo,super, nie trzeba będzie skanować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Eeee tam, jak ostatnio wjezdzalem to sprawdzali nam papiery, jak zaczolem szukac dowodu czy tam paszportu po torbie, to gosc kiwnal reka zeby jechac i sobie glowy nie zawracac hehehetragedii nie ma, ale nie jest już to co kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Przy wjeździe na prom sprawdzali noże i fajki...A przy wyjeździe z promu w Sassnitz nie miałem przy sobie paszportu...Kumpel go miał ale był ok.10-15 aut przede mną...Podczas kontroli powiedziałem to celnikowi ,to się zaśmiał i kazał jechać dalej... Edytowane 7 Września 2017 przez chlodnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pułkownik Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Przy wjeździe na prom sprawdzali noże i fajki...A przy wyjeździe z promu w Sassnitz nie miałem przy sobie paszportu...Kumpel go miał ale był ok.10-15 aut przede mną...Podczas kontroli powiedziałem to celnikowi ,to się zaśmiał i kazał jechać dalej... Noże sprawdzali ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 paszporty? dowód wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Noże sprawdzali ??? Pewnie chcieli wiedzieć czy ostre... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Tak,sprawdzali noże...Jechaliśmy na 3 samochody...Każdemu kazali wyciągnąć i pokazać.Też byliśmy zdziwieni... Dowód czy paszport to bez różnicy...Ja zawsze na wyjazdy zabieram paszport...A celnik pytał o dokument tożsamości,nie o paszport... Edytowane 7 Września 2017 przez chlodnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radanet Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Przeciez Szwecja dowód jest wystarczajacy wiec paszport jest zbędny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 ...a jeszcze nie tak dawno wystarczało prawo jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Tak,sprawdzali noże...Jechaliśmy na 3 samochody...Każdemu kazali wyciągnąć i pokazać.Też byliśmy zdziwieni... Dowód czy paszport to bez różnicy...Ja zawsze na wyjazdy zabieram paszport...A celnik pytał o dokument tożsamości,nie o paszport... A jak ktoś nie miał noża? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 A znasz wędkarza bez noża? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 A znasz wędkarza bez noża?Ja rzadko kiedy mam nóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) To znaczy, że mam się przekopywać przez stos bagażu w samochodzie, aby wyjąć z torby multitool i im pokazać? Zdarzyło mi się pytanie czy mam nóż o długości ostrza powyżej 15 cm.... i tylko taki podlega okazaniu. Panowie - trenować angielski... Edytowane 7 Września 2017 przez Gadda 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Ja zawsze mam noże, kilka, w tym jeden hmmmm... duży. Nigdy nikt nie kazał mi wywalać gratów, żeby go znaleźć. Pytanie zdarzyło się raz na .....dziesiąt wyjazdów do Skandynawii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 hahaha nas nie pytali. Ale dobrze ze jakiegos swojego nie bralem... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pułkownik Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) Właśnie dotarły wieści że w Karlskronie od poniedziałku do 21 września duże manewry wojskowe na 5tyś.marynarzy... Edytowane 9 Września 2017 przez Pułkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Dzisiaj zginął tam Polski żołnierz:( Wypadek. Wpadł do morza Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Oby się odnalazł cały i zdrów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Oby się odnalazł cały i zdrów...Niestety zginął, nie zaginął... Tapatalknięte z komórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Jak byliśmy w okolicy Karlskrony to cały czas ostro słyszeliśmy strzały i wybuchy, ćwiczą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Do wyjazdu jeszcze prawie miesiąc, ale już wykorzystuję każdą wolną chwilę na kompletowanie sprzętu [emoji16] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Tia.... Taka choroba, co się powtarza u mnie dwa razy w roku.I za każdym razem powtarzam sobie - masz wszystko, tylko weź żarcie. I kuźwa nie da rady [emoji12] Tapatalknięte z komórki 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Dokładnie, chyba też mam tą chorobę [emoji16] Oby tylko w wynik poszło [emoji16] Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi