Dano-G Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Oby tylko w wynik poszło [emoji16] O to to to ;-) Kurde, a na przynęty już kolejna walizka.Muszę się pouczyć od kolegów, co to samolotem latają - mają dobrą organizację ;-) Może pora zmienić transport l[emoji7] Tapatalknięte z komórki 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 U mnie 20 dni do wypłynięcia więc trzeba się ogarniać. Dzisiaj dopadło mnie zbrojenie dużego, miękkiego kalibru 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Widzę że podwójnie niektóre gumy dozbrajasz Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 U mnie 20 dni do wypłynięcia więc trzeba się ogarniać. Dzisiaj dopadło mnie zbrojenie dużego, miękkiego kalibru Tfu, tfu, tfu Ale skarby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Widzę że podwójnie niektóre gumy dozbrajasz Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaPrzy 20+ myślę, że koniecznie Tfu, tfu, tfu Ale skarby Bez komentarzy ...aby nie zapeszyć tfu, tfu. Na tym wyjeździe, postanowiłem jechać na grubo. Aby tylko kondycji wystarczyło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) Przy 20+ myślę, że koniecznie Bez komentarzy ...aby nie zapeszyć tfu, tfu. Na tym wyjeździe, postanowiłem jechać na grubo. Aby tylko kondycji wystarczyło Kondycja najważniejsza. No i wątroba. Ja w maju miałem zwątpienie, bo trzy dni raczej tak sobie, a koledzy łowili. Ale w trzeci dzień odkryłem sposób i kotletami pojechałem - worek nie to, że się rozwiązał, on pękł na trzy ryby kolegów, mi siadało ponad dwadzieścia. Dzień Konia Na ten wyjazd nie zabieram nic, co ma mniej niż 15 cm na szczupaki i kilka 12,5 cm na okonie, gdyby się okazało że jednak szczupaki ich nie zjadły Edytowane 9 Września 2017 przez Dano^ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 9 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Kondycja najważniejsza. No i wątroba. Ja w maju miałem zwątpienie, bo trzy dni raczej tak sobie, a koledzy łowili. Ale w trzeci dzień odkryłem sposób i kotletami pojechałem - worek nie to, że się rozwiązał, on pękł na trzy ryby kolegów, mi siadało ponad dwadzieścia. Dzień Konia Na ten wyjazd nie zabieram nic, co ma mniej niż 15 cm na szczupaki i kilka 12,5 cm na okonie, gdyby się okazało że jednak szczupaki ich nie zjadły A gdzie jedziesz, Dano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 A tajemnica ;-) Małe, kameralne jezioro - zaledwie niecałe 500 ha.Nie rozpowiadam, bo nie ma Polaków, zamrażarek i kormoranów w gumofilcach. Poza nami - nie spodziewam się nikogo na wodzie. A woda zbyt mała by wpuścić tłumy. Także wybacz, że nadal pozostanie mało znane. Tapatalknięte z komórki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Napijemy się na promie ...i pogadamy o tym 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Napijemy się na promie ...i pogadamy o tym Na szczęście prowadzę auto i mam limit max 3 piwa ;-)To mnie nie zmusi do gadania ;-) Tapatalknięte z komórki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 ...się zobaczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falkon750 Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) Witam wszystkich właśnie zakończyłem dwutygodniowy pobyt na szkierach a konkretnie wyspa djurso.W porównaniu z zeszłym rokiem to trochę lipa mało okonia trzeba było to szukać.Na pewnych miejscowkach prawie go nie było trafiło się parę garbuskow 50cm i parę takich do 45cm ale w porównaniu z tamtym rokiem rewelacji nie było.Szczupak też rewelacyjnie nie brał ale dziennie można było parę sztuk połowic od 50cm do masz 80. Edytowane 9 Września 2017 przez Falkon750 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falkon750 Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Później pododaje fotki bo w tej chwili z telefonu w czasie podróży powrotnej ciężko dodać bo pokazuje że plik za duży.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 (edytowane) Parę okoni 50+ to słaby wynik? Zazdroszczę Edytowane 10 Września 2017 przez wobler129 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 10 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Djurso to Sankt Anna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 U mnie 20 dni do wypłynięcia więc trzeba się ogarniać. Dzisiaj dopadło mnie zbrojenie dużego, miękkiego kalibru Bob, ten pigshad niebieski po lewej ma jakąś dedykowaną dozbrojkę czy sam robiłeś? Jaką długość ma ten świniak? Jeśli to gotowy systemik to będę wdzięczny za linka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 takie systemiki ma np Dragon, BFT i SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Bob, ten pigshad niebieski po lewej ma jakąś dedykowaną dozbrojkę czy sam robiłeś? Jaką długość ma ten świniak? Jeśli to gotowy systemik to będę wdzięczny za linka.To "świnie" 23 cm. Zbroiłem systemikem z linku w długości 13cm. http://allegro.pl/dozbrojka-dragon-do-zbrojenia-duzych-gum-15cm-3-0-i6795641970.htmlInna jest zbrojona w główkę SGhttps://wedkarski365.pl/haczyki-kotwice-glowki-przypony/122-wkrecana-glowka-20g-sg-cork-screw-head-2-sztuki.htmli dozbrajki mojej roboty na hakach morskich VMC 2/0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 (edytowane) ja zbroje w takie http://savage-gear.com/pl/product/carbon49-corkscrew-stinger/lub takie http://savage-gear.com/pl/product/carbon49-double-stinger/ Edytowane 10 Września 2017 przez wuran 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 To "świnie" 23 cm. Zbroiłem systemikem z linku w długości 13cm. http://allegro.pl/dozbrojka-dragon-do-zbrojenia-duzych-gum-15cm-3-0-i6795641970.htmlInna jest zbrojona w główkę SGhttps://wedkarski365.pl/haczyki-kotwice-glowki-przypony/122-wkrecana-glowka-20g-sg-cork-screw-head-2-sztuki.htmli dozbrajki mojej roboty na hakach morskich VMC 2/0Gdyby tak Dragon dokładał krętlik. W podrabianiu też warto się postarać [emoji6] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Zapytam, jest ktoś obecnie na jakimś trip'ie wędkarskim w szeroko pojętych okolicach Geteborga? Coś to priv żeby nie zaśmiecać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 12 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 To co ? Nikt poza nami nie płynie w tą sobotę z Gdyni do Karlskrony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 My plyniemy ale z Rostoku do Treleborga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falkon750 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Kilka wybranych fotek garbusków i parę szczupaczków.Pozdrawiam 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 @Falcon - znajdź na wstawionych zdjęciach przynajmniej trzy powody dla których zaraz zaczną Cię je.....ć 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi