Skocz do zawartości

Szwecja 2017

Gadda

Rekomendowane odpowiedzi

Oby tylko w wynik poszło [emoji16]

O to to to ;-)

a2a91a4d67bdcfac3dd976b93b61791b.jpg

c0ea005f5d238804786aa5678c974ea5.jpg

Kurde, a na przynęty już kolejna walizka.

Muszę się pouczyć od kolegów, co to samolotem latają - mają dobrą organizację ;-)

Może pora zmienić transport l[emoji7]

Tapatalknięte z komórki

• Like 3

Widzę że podwójnie niektóre gumy dozbrajasz

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Przy 20+ myślę, że koniecznie

Tfu, tfu, tfu :)

Ale skarby :)

Bez komentarzy ...aby nie zapeszyć tfu, tfu. 

Na tym wyjeździe, postanowiłem jechać na grubo. Aby tylko kondycji wystarczyło ;)

• Like 1

Przy 20+ myślę, że koniecznie

Bez komentarzy ...aby nie zapeszyć tfu, tfu. 

Na tym wyjeździe, postanowiłem jechać na grubo. Aby tylko kondycji wystarczyło ;)

Kondycja najważniejsza. No i wątroba. Ja w maju miałem zwątpienie, bo trzy dni raczej tak sobie, a koledzy łowili. Ale w trzeci dzień odkryłem sposób i kotletami pojechałem - worek nie to, że się rozwiązał, on pękł :)

na trzy ryby kolegów, mi siadało ponad dwadzieścia. Dzień Konia :)

Na ten wyjazd nie zabieram nic, co ma mniej niż 15 cm na szczupaki i kilka 12,5 cm na okonie, gdyby się okazało że jednak szczupaki ich nie zjadły :)

Edytowane przez Dano^
  • Like 2

Kondycja najważniejsza. No i wątroba. Ja w maju miałem zwątpienie, bo trzy dni raczej tak sobie, a koledzy łowili. Ale w trzeci dzień odkryłem sposób i kotletami pojechałem - worek nie to, że się rozwiązał, on pękł :)

na trzy ryby kolegów, mi siadało ponad dwadzieścia. Dzień Konia :)

Na ten wyjazd nie zabieram nic, co ma mniej niż 15 cm na szczupaki i kilka 12,5 cm na okonie, gdyby się okazało że jednak szczupaki ich nie zjadły :)

A gdzie jedziesz, Dano?

A tajemnica ;-) Małe, kameralne jezioro - zaledwie niecałe 500 ha.

Nie rozpowiadam, bo nie ma Polaków, zamrażarek i kormoranów w gumofilcach.

Poza nami - nie spodziewam się nikogo na wodzie.

A woda zbyt mała by wpuścić tłumy.

Także wybacz, że nadal pozostanie mało znane.

Tapatalknięte z komórki

• Like 2

Witam wszystkich właśnie zakończyłem dwutygodniowy pobyt na szkierach a konkretnie wyspa djurso.W porównaniu z zeszłym rokiem to trochę lipa mało okonia trzeba było to szukać.Na pewnych miejscowkach prawie go nie było trafiło się parę garbuskow 50cm i parę takich do 45cm ale w porównaniu z tamtym rokiem rewelacji nie było.Szczupak też rewelacyjnie nie brał ale dziennie można było parę sztuk połowic od 50cm do masz 80.

Edytowane przez Falkon750
  • Like 1

U mnie 20 dni do wypłynięcia więc trzeba się ogarniać. Dzisiaj dopadło mnie zbrojenie dużego, miękkiego kalibru ;)

Bob, ten pigshad niebieski po lewej ma jakąś dedykowaną dozbrojkę czy sam robiłeś? Jaką długość ma ten świniak? Jeśli to gotowy systemik to będę wdzięczny za linka.

• Like 1

Bob, ten pigshad niebieski po lewej ma jakąś dedykowaną dozbrojkę czy sam robiłeś? Jaką długość ma ten świniak? Jeśli to gotowy systemik to będę wdzięczny za linka.

To "świnie" 23 cm. Zbroiłem systemikem z linku w długości 13cm. 

http://allegro.pl/dozbrojka-dragon-do-zbrojenia-duzych-gum-15cm-3-0-i6795641970.html

Inna jest zbrojona w główkę SG

https://wedkarski365.pl/haczyki-kotwice-glowki-przypony/122-wkrecana-glowka-20g-sg-cork-screw-head-2-sztuki.html

i dozbrajki mojej roboty na hakach morskich VMC 2/0

• Like 1

To "świnie" 23 cm. Zbroiłem systemikem z linku w długości 13cm.

http://allegro.pl/dozbrojka-dragon-do-zbrojenia-duzych-gum-15cm-3-0-i6795641970.html

Inna jest zbrojona w główkę SG

https://wedkarski365.pl/haczyki-kotwice-glowki-przypony/122-wkrecana-glowka-20g-sg-cork-screw-head-2-sztuki.html

i dozbrajki mojej roboty na hakach morskich VMC 2/0

Gdyby tak Dragon dokładał krętlik. W podrabianiu też warto się postarać [emoji6]
  • Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...