smudek Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Ja już widzę jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 @Falcon - znajdź na wstawionych zdjęciach przynajmniej trzy powody dla których zaraz zaczną Cię je.....ć ja znalazłem tylko dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) ja znalazłem tylko dwa Ja tylko jeden, chyba percepcja mi siada .Jednak nie, znalazłem i drugi .Trzeci też :D Edytowane 12 Września 2017 przez Alaryk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 żeby było jasne - garbusy świetne, szczupaki bardzo fajne. poza tym na klimat skandynawski zawsze się przyjemnie spogląda :-)ja się cieszę, że kolega Falcon te zdjęcia wrzucił i mam nadzieję, że nie bierze tego do siebie. nie od każdego możemy wymagać znajomości całego forum. nie zmienia to faktu, że edukować trzeba. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 żeby było jasne - garbusy świetne, szczupaki bardzo fajne. poza tym na klimat skandynawski zawsze się przyjemnie spogląda :-)ja się cieszę, że kolega Falcon te zdjęcia wrzucił i mam nadzieję, że nie bierze tego do siebie. nie od każdego możemy wymagać znajomości całego forum. nie zmienia to faktu, że edukować trzeba.I o to chodzi, i o to chodzi ... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeso Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 to może podajcie konkrety koledze a nie tylko się licytujecie kto ile błędów dostrzega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 to może podajcie konkrety koledze a nie tylko się licytujecie kto ile błędów dostrzega?Kolega @Falcon dostał na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Aż strach wrzucić fotkę bo cię zjebie chłopaki za coś zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 to może podajcie konkrety koledze a nie tylko się licytujecie kto ile błędów dostrzega?Ja tam tylko grip widzę. Na okoniach się nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 To co ? Nikt poza nami nie płynie w tą sobotę z Gdyni do Karlskrony? Ja płynę ???? Płyniecie rano, czy wieczorem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 "Okoniu... dlaczego masz takie duuuże oczy?""Bo mi gościu szczękę prawie w dupę wciska...." 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 13 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Ja płynę Płyniecie rano,czy wieczorem ? Płyniemy o 9.00. Cel - Pike Strike Senoren, a Wy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 połamania Dareczku, zazdroszczę Ci - czy słusznie, to napiszesz po powrocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 13 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) połamania Dareczku, zazdroszczę Ci - czy słusznie, to napiszesz po powrocie Paweł, za życzenia nie dziękuję (żeby nie zapeszyć) I pewnie coś napiszę po powrocie, bez względu na wyniki Wyjazd dość nietypowy - dlatego muszę sytuację opisać. Kilka miesięcy temu na FB odnalazłem kolegę z młodości, który aktualnie mieszka w Nowej Zelandii. W 1982r. wyjechał wraz z rodziną (żona i dwóch synów jeden niemowlak, drugi 3 latek) na orbisowską wycieczkę autokarową do Grecji. Z wycieczki tej wszyscy (nawet kierowca i pilot) poprosili o azyl w Atenach. Z obozu przejściowego trafili do Zimbabwe, a kiedy tam zaczęła się rewolucja, wyemigrowali do Australii, a potem do Nowej Zelandii.Jako młodzi wędkarze marzyliśmy w latach 70siątych o wędkarskiej wyprawie do Szwecji (co w czasach PRLu było mało realne). Teraz przylatują na miesiąc do Polski, z czego na tydzień jedziemy na szkiery...Nie wiem, czego będzie więcej, wspomnień, czy szczupaków? Pozdrawiam, Darek Edytowane 13 Września 2017 przez Gadda 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 My ruszamy 22ego do Karlskrony. Prom wieczorny ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Płyniemy o 9.00. Cel - Pike Strike Senoren, a Wy?No to niestety się nie spotkamy, płyniemy wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 13 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 No to niestety się nie spotkamy, płyniemy wieczorem.A cel wyprawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 To ja najpóźniej że Wszystkich. 6.10 z Karlskrony wieczornym. Storsjon. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 A cel wyprawy?Jezioro w południowej Szwecji ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Paweł, za życzenia nie dziękuję (żeby nie zapeszyć) I pewnie coś napiszę po powrocie, bez względu na wyniki Wyjazd dość nietypowy - dlatego muszę sytuację opisać. Kilka miesięcy temu na FB odnalazłem kolegę z młodości, który aktualnie mieszka w Nowej Zelandii. W 1982r. wyjechał wraz z rodziną (żona i dwóch synów jeden niemowlak, drugi 3 latek) na orbisowską wycieczkę autokarową do Grecji. Z wycieczki tej wszyscy (nawet kierowca i pilot) poprosili o azyl w Atenach. Z obozu przejściowego trafili do Zimbabwe, a kiedy tam zaczęła się rewolucja, wyemigrowali do Australii, a potem do Nowej Zelandii.Jako młodzi wędkarze marzyliśmy w latach 70siątych o wędkarskiej wyprawie do Szwecji (co w czasach PRLu było mało realne). Teraz przylatują na miesiąc do Polski, z czego na tydzień jedziemy na szkiery...Nie wiem, czego będzie więcej, wspomnień, czy szczupaków? Pozdrawiam, Darek Oj oj oj, mam obawy czy znajdziecie czas na łowienie postaraj się oddać chociaż 3 kontrolne rzuty z pomostu zaraz po przyjeździe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Płyniemy o 9.00. Cel - Pike Strike Senoren, a Wy?Przed Wami poważna misja - sprawdzenie, czy wiosna na szkierach, to tylko wypadek przy pracy, czy też nastąpiła jakaś trwała katastrofa :-) A co do kontrolnych rzutów z pomostu na Senoren - w czasie wichury trzymającej nas w domkach przez 2 dni jeden gość w samej bazie z brzegu wyjął 90+, więc warto ;-) Edytowane 13 Września 2017 przez croock 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Tak, to koło Edsbruk [emoji16] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumix Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Gadda to udanego urlopu i połamania kija!Raportuj koniecznie połowy, przytrzyma mnie to przy życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 13 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Gadda to udanego urlopu i połamania kija!Raportuj koniecznie połowy, przytrzyma mnie to przy życiuPostaram się.... Najtrudniejsze było skompletowanie sprzętu na dwóch, nie da się przecież wieźć wiązki kijów i worka przynęt przez 17 tys. kilometrów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 @Gadda to wy przez biegun południowy do SWE jedziecie, że 17 tysia wyszło?☺ Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi