slawek_2348 Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 @Gadda to wy przez biegun południowy do SWE jedziecie, że 17 tysia wyszło?☺ Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu TapatalkaZobacz post 714 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Zobacz post 714 Jak w mordę strzelił będzie z 17 tys. km. To życzę udanych połowów @Gadda, tematów do rozmów na pewno nie zabraknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Z kontrolnych rzutów nie ma co się śmiać, kolega w tym roku rzucił dosłownie z tarasu na jakiegoś chlapaka powierzchniowego na bassy i w pierwszym rzucie trafił szczupaka z powierzchni ???? bomba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Koledzy, jak szukacie noclegów na szkierach? Od jakiegoś czasu szukam czegoś dla dwóch osób na booking, novasol i cassamundo i generalnie ciężka sprawa znaleźć cos sensownego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Stugnet 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 To ja najpóźniej że Wszystkich. 6.10 z Karlskrony wieczornym. Storsjon. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalkaa 7.10 nocnym do karlskrony płynie ponowna forumowa wyprawa na Boren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Cześć, a my dopiero 14.10 nocnym z Karlskrony w tym roku się zdecydowaliśmy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Prognozy dla Bałtyku na weekend od 4 do 9 B. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANK Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 https://www.smhi.se/vadret/vadret-i-sverige/ortsprognoser/q/Karlskrona/2701713#tab=0,chart=1 dla zainteresowanych pogodą ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Prognozy dla Bałtyku na weekend od 4 do 9 B. A my jutro do Karlskrony, już opóźnili wypłynięcie z powodu prognoz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorupa13 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Opóźnili wypłynięcie a godzinę przypłynięcia podają tą samą. Szybszy prom czy płynie z wiatrem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Opóźnili wypłynięcie a godzinę przypłynięcia podają tą samą. Szybszy prom czy płynie z wiatrem ? Szybciej płynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 (edytowane) Dzisiaj odebrałem Cannibale 15 więc zakończyłem pakowanie przynęt na Św Annę Nakazywałem sobie ograniczenie ilości przynęt ... nie wyszło jak zwykle Teraz pora na pozostały sprzęt ... chłopaki zeklną mnie jak zwykle Edytowane 14 Września 2017 przez BOB1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pułkownik Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Dzisiaj odebrałem Cannibale 15 więc zakończyłem pakowanie przynęt na Św Annę Nakazywałem sobie ograniczenie ilości przynęt ... nie wyszło jak zwykle Teraz pora na pozostały sprzęt ... chłopaki zeklną mnie jak zwykle BOB,nie przeklną Cię bo oni zapewne na tą samą nieuleczalną zarazę chorują... Zawsze tak jest, obiecujemy sobie że tylko to i nic więcej, a wychodzi jak zawsze... jeszcze to i tamto i to też się przyda... :D Jeszcze ze sklepu wędkarskiego nie udało mi się wyjść na pusto... choćby mała gumka ale zawsze coś w garści... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Panowie...ubaw z Wami po pachy ???? co to się na rybach musi dziać! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Mam tą samą chorobę. Gratów coraz więcej a i tak gorączkowe dokupywanie trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Dzisiaj odebrałem Cannibale 15 więc zakończyłem pakowanie przynęt na Św Annę Nakazywałem sobie ograniczenie ilości przynęt ... nie wyszło jak zwykle Teraz pora na pozostały sprzęt ... chłopaki zeklną mnie jak zwykle Jak tylko to co na zdjęciu to chyba skromnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Uwierz, to jest wierzchnia warstwa w głębokich pudełkach ...a jeszcze są niezbrojone zapasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Bob otwiera hurtownie w obcym kraju.Ps.super zestaw na "piękne Szwedki" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Mając wieloletnie doświadczenie, mówię na nie ... Szpetki 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 toż to pudełko tylko na pierwszy dzień łowienia, samolotem lecisz że tak mało przynęt bierzesz? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 toż to pudełko tylko na pierwszy dzień łowienia, samolotem lecisz że tak mało przynęt bierzesz?szafę wysyła kurierem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 nooo, czyli Ok, To na prawdę koleżeńskie forum wędkarskie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Mając wieloletnie doświadczenie, mówię na nie ... Szpetki Sądzę że jest to oficjalna wersja dla żony. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 (edytowane) Uwierz, to jest wierzchnia warstwa w głębokich pudełkach ...a jeszcze są niezbrojone zapasy Wierzę U mnie to samo Edytowane 14 Września 2017 przez Alaryk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi