Skocz do zawartości

Szwecja 2017

Gadda

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wybieram sie na jakies lowisko ,to troche sie o nim dowiaduje przed wyprawa.A co oni lowili pierwszy dzien ,ze bez brania.Pomyslalem ,ze siedza od soboty i cos juz lizneli tematu.

To napisalismy w tym samym czasie i juz cos wiemy.

Edytowane przez Darek64

A u sąsiadów obok naszego domku "dzień konia". Jeden 36 szt., drugi ponad 50 szt.!!! Największe 90 i 94 cm.

W załączeniu przeprosinowy prezent od Gunnara voucher na pobyt w jego prywatnym domku na Sturko + łódź na tydzień w owolnie wybranym terminie!!! Umie sie chłop zachować. W odróżnieniu od Eventure, który policzył mi ponad 400 zł za zmianę rezerwacji!

• Like 9

od niedzieli moja,nasza kolej (południe SE).......w głowie urodził sie kolejny wyjazd,koledzy dwa wolne miejsca na szwedzkie szkiery, wyjazd 28 pazdziernik powrót 4 listopad,lecimy po trasie POLKOWICE, ZIELONA GÓRA ,GORZÓW WLK ,SZCZECIN SWINOUJSCIE..więcej informacji na priv,Zapraszam

Oni lowili z łodzi w kamienistej zatoce "pod krzyżem". My ( ze wzgledu na chorobę mojego przyjaciela ) z pomostu przy ośrodku... I tyle.

Zatoczka z kamieniami "pod krzyżem" to widać sprawdzone miejsce my tez dwa lata temu tylko tam łowiliśmy najwięcej

• Like 1

Jadę 30 września na szkiery dokładnie, miejscowość stegeborg. Pierwszy raz jadę do Szwecji o tej porze roku, zawsze jeździłem w czerwcu. Może ktoś podrzucić jak się przygotować na taki wyjazd. Jakie przynęty się tam najlepiej spisują o tej porze roku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...