MarCinFin Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Robercie nie chcę nic mówić ale nie połapiesz tfuuuu. Udanego wypadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Oooo, i to są konkretne i sensowne prognozy. Jak połapię ... to Ty się gówno znasz! Jak nie połapie ...to Twoja wina!!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 zostają Ci do łapania ponętne Szwedki na promie, wystarczy tylko lekkie znieczulenie i brania jak się patrzy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 zostają Ci do łapania ponętne Szwedki na promie, wystarczy tylko lekkie znieczulenie i brania jak się patrzy Marcin, bój się Prezesa... ponętne Szwedki?! Aaaa, chyba, że... te prawdziwe, importowane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Panowie, Panowie tutaj jest dysputa o poważnych sprawach aby nie powiedzieć ... egzystencjalnych a Wy jak zwykle o dupach ... choć w sumie, to na jedno wychodzi!!!??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Zazdroszczę, chciałbym jeszcze raz pojechać ???? Bob dawaj znać na bieżąco co się dzieje, powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Od razu uprzedzam, że jak jutro wyłączę komputer ok godz 11-tej to powracam na łono forum może 8-go października! Urlop to urlop! (są tacy co odetchną ode mnie z ulgą ) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Ewidentne, lokowanie produktu! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Tutaj też??? ???? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Screenshot_2017-09-28-20-56-41.png Screenshot_2017-09-28-20-56-16.pngMaciek,zaraz Cię zjedzą.Nie to forum,tu nie łowimy na ż(Ż)ywca . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 będzie spoko ...najpierw zjedzą kiełbasę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Na takiej fali mieliśmy najlepsze efekty: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 K...a! Relaks z wędką!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 przygoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Z tą falą to święta prawda, za mało o tym na forum było do tej pory W tym roku u mnie Szwecja tylko potwierdziła duże ryby przy dużej fali, ryby poniżej 90cm już były przy mieszanych warunkach, co nie znaczy, że nie można zrobić życiówki przy flaucie i odwrotnie oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Jak pewnego razu w takich warunkach+lejący deszcz+padnięty aku (sfera ciszy) pewien koleś powiedział do mnie (ja machałem wiosłami utrzymując łódkę w miejscu a nie spływaniu z wiatrem) : ..."zmaganie się z siłami natury, umacnia naszą męską przyjaźń"... byłem bliski popełnienia czynu zagrożonego wyrokiem 25 lat!!! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Z tą falą to święta prawda, za mało o tym na forum było do tej pory W tym roku u mnie Szwecja tylko potwierdziła duże ryby przy dużej fali, ryby poniżej 90cm już były przy mieszanych warunkach, co nie znaczy, że nie można zrobić życiówki przy flaucie i odwrotnie oczywiście Cytuję zasłyszane od "starszego" wędkarza w trakcie ganiania za trocią... "Na fali ryba wali!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 (edytowane) to i ja dorzucę coś z sentymentem z tego roku. Edytowane 28 Września 2017 przez croock 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Pięknie, kurde! ... tylko ten kołowrotek Ci się obrócił pod kij?! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 bo ja jeszcze nie dorosłem do casta lżejszego niż przy jerkach. a propos-widzieliście kiedyś jerka z taką dedykacją? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Nie, ale moja żona mi to powtarza 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radanet Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Bob będziemy niedaleko siebie.... Radanet i Rafi ze zlotu Multiplikatora na Żarnowcu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 To mi tylko metrówek nie wyłapujcie! Może do spotkania na wodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 bo ja jeszcze nie dorosłem do casta lżejszego niż przy jerkach. a propos-widzieliście kiedyś jerka z taką dedykacją?Znaczy się-mały ale wariat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi