DelTor0 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Niestety w chlaniu jestesmy mistrzami swiata. Lapiemy sie gdzies w polowie stawki w UE, wedlug oficjalnych danych unii. Wiec nie przesadzajmy 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Lapiemy sie gdzies w polowie stawki w UE, wedlug oficjalnych danych unii. Wiec nie przesadzajmy Oj My Polscy to zawsze chcemy być pierwsi, w wszystkim, ale w realu słabo nam to wychodzi, nawet w piciu[emoji23].Więcej treningu, zaangażowania, całe 500 + na alko[emoji23][emoji23][emoji23], z sąsiadem potrenować i będzie moc [emoji123] Nie ma lipy!!![emoji34] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Że Yeti samica wydała pod Västerås młode To akurat widziałem na własne oczy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 A fiordy mi z ręki jadły [emoji23] Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Oj My Polscy to zawsze chcemy być pierwsi, w wszystkim, ale w realu słabo nam to wychodzi, nawet w piciu[emoji23].Więcej treningu, zaangażowania, całe 500 + na alko[emoji23][emoji23][emoji23], z sąsiadem potrenować i będzie moc [emoji123] Nie ma lipy!!![emoji34] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka A sprzedaz alko spadla w zeszlym roku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 chyba jednak można odróżnić wypicie jednego piwa podczas godzinnej obiadowej przerwy w 12 godzinnej dniówce na łodzi od pociągania z piersiówki przez cały dzień lub walenia browara za browarem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Pociąganie z piersiówki przez cały dzien , mi piersiówka kojarzy sie z 100 ml pojemnością no to jak na cały dzien to tragedi nie ma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Ja, MarCinFin, na miejscu administratora i moderatorów tego zacnego forum, to już dawno zasugerowałby wydzielenie osobnego wątku - Cześć ma na imię jestem alkoholikiem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Nie pozostaje nic innego jak założyć forum zostać administratorem , poczekać aż ktoś sie zarejestruje i założyć temat powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 @Krzysiu dublował bym fora, tu wystarczy tylko wątek stworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Pociąganie z piersiówki przez cały dzien , mi piersiówka kojarzy sie z 100 ml pojemnością no to jak na cały dzien to tragedi nie ma .chyba że uzupełniasz piersiówkę na bieżąco ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zależy jakie kto ma piersi: https://www.crazyshop.pl/prod_52169_wielka-piersiowka-1-8l?gclid=EAIaIQobChMI7OCrutP12AIVEBMbCh3zuQNEEAQYAyABEgJdlPD_BwE 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zależy jakie kto ma piersi: https://www.crazyshop.pl/prod_52169_wielka-piersiowka-1-8l?gclid=EAIaIQobChMI7OCrutP12AIVEBMbCh3zuQNEEAQYAyABEgJdlPD_BwEMarcin chyba masz racje patrząc na ta piersiówkę stwierdzam jasno ,Cześć nazywam sie krzys mam 34 lata i problem z alkoholem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Praktycznie wszystkie ryby zostały złowione na blachy krajowej produkcji , u mnie najlepiej sprawdził się gnom 3 w n/w kolorze Ten wyzej wymieniony Gnom to jakiego dokladnie producenta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi