wuran Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 ja teżtutaj podobna przy "pracy" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Typowe autorskie... Tak czy inaczej - PIĘKNE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Rozpoznaję autora Robercik wszédzie Cie pełno,w każdym wątku musisz być.nie moge pojąć(może nie mam czym)jak Ty znajdujesz czas na zaspokojenie swoich sąsiadek z parteru i 3 piętra. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Widzę Krzysiu, że musimy o tym porozmawiać... mam nadzieję, że nie masz o to do mnie pretensji?! że mnie wszędzie pełno? ktoś musi odwalać forumową robotę! Edytowane 17 Marca 2017 przez BOB1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Robercik i chwała Ci za to że Cie wszędzie pełno ,ale ja się przejmuje Twoimi sąsiadkami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Nie stresuj się... "to stare d... są" Edytowane 17 Marca 2017 przez BOB1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Jak mawiał Ibn Salami - Stara gitara , bo stara, ale pobrzdąkać się jeszcze da... 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Czekałem na jerkowy wyjazd na jesień, ale tempo ogłaszania takie, ze już czekać nie mogę. Zatem stało się - maj na szczupakach, a jesień sandaczowa.Majowy wyjazd zaklepany od listopada, a wrześniowy od dziś :-)Będzie sie działo - oby :-) Tapatalknięte z komórki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Tez czekalem na sandaczowa wiosne z forum,moze uda sie jesien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Cześć! A Storsjön w południowej Szwecji, czy ciekawe na przełomie września i października? Okonie,szczupce, a może sandacze? Czy ktoś z szanownych kolegów był tam jesienią z Eventurem? Jak wrażenia??? Pozdrawiam- Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Byłem na Storsjon w czerwcu i było super. Mój kuzyn był w tym samym sezonie na przełomie wrzesień/październik i twierdzi , że to jego najgorszy wyjazd do Szwecji. Znam jednak i dobre relacje z tej wody z jesieni. A więc tradycyjnie ... nie ma reguł.Woda z fajnymi sandaczami i okoniami choć i szczupłe pod metr nam dopisały. Dla mnie tam jest inny problem: nie całe jezioro jest do dyspozycji ... to trochę wkurzające 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Cześć! A Storsjön w południowej Szwecji, czy ciekawe na przełomie września i października? Okonie,szczupce, a może sandacze? Czy ktoś z szanownych kolegów był tam jesienią z Eventurem? Jak wrażenia??? Pozdrawiam- PawełPolecam lekturę:http://jerkbait.pl/topic/50410-artykuł-storsjon-–-malmigen-2014-cz1-szwedzki-zlot-jerkbaitpl/page-1 http://jerkbait.pl/topic/50584-artykuł-storsjon-–-malmigen-2014-cz2-szwedzki-zlot-jerkbaitpl/page-1# 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Moze Rogu wreszcie spelnil by obietnice z tego artykulu o Storsjon i zorganizowal wyprawe na wode ,ktora obiecal trzy lata temu. Deklaracja byla bardzo odwazna wiec mam nadzieje,ze wie co pisze i jest tego pewien.Z checia pojade. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Ktoś na wiosnę jedzie na Senoren? Ja będę tam w połowie września.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Być może będę tam w maju kilka dni oraz na pewno tydzień na przełomie września/października. Okolice Senoren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Polecam lekturę:http://jerkbait.pl/topic/50410-artykuł-storsjon-–-malmigen-2014-cz1-szwedzki-zlot-jerkbaitpl/page-1 http://jerkbait.pl/topic/50584-artykuł-storsjon-–-malmigen-2014-cz2-szwedzki-zlot-jerkbaitpl/page-1#Drugi link jest oczywiście kontreowersyjny.Jadnak dziękuje , choć moje uczucia są mieszane.Ja pomimum dyskusji chętnie tam zajrzę e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) My w tym roku atakujemy daleka polnoc, jezioro Ockesjon w okolicach Mattmar. Od 18 czerwcaSzczupak, okoń a do tego pstrągi, lipienie i sieje. Edytowane 23 Marca 2017 przez andrew 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 My w tym roku atakujemy daleka polnoc, jezioro Ockesjon w okolicach Mattmar. Od 18 czerwcaSzczupak, okoń a do tego pstrągi, lipienie i sieje. byłem tam dwa razy, zajefajna miejscówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik7 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Cześć, nie chciałbym zakładać nowego tematu odnośnie szkierów św Anny, ale zależy mi na wypowiedzi osób które były w rejonie Slatbaken. Chcemy wybrać się tam jesienią - dokładniej końcówka września. Jak oceniacie miejsce w porównaniu do rejonów Kallso? Raczej na ilość czy mniej a większe? Łódka i podpięte 20HP wystarczy dla 3osób ? będę wdzięczny za każde info.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 - 20HP wystarczy dla 3osób- mniej sztuk ale większe (przynajmniej na wiosnę tak było) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmielson Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 drugi tydzień czerwca będę nad Vindommen i Fulbosjon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) drugi tydzień czerwca będę nad Vindommen i FulbosjonNapisz potem jak bylo. Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez Darek64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregston82 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Ja bede za 2 tygodnie. Podskórnie czuje, że za wcześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Ja bede za 2 tygodnie. Podskórnie czuje, że za wcześnie Ja ósmego i podskórnie czuję że idealnie wjedziemy w łowisko ;-)Szczupak już wytarty, pogoda w Szwecji lepsza niż u nas. My nie mieliśmy innego terminu - komunie. A czerwiec odpada z różnych względów.Już nic nie przekładamy, nie kombinujemy - może złowimy 500 ryb, a może 5. Tak bywa... Tapatalknięte z komórki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregston82 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Ja ósmegoAle właśnie Vindommen?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi