Tego dnia mam zamiar wybrać się na rybki, ale towarzystwo się porozjeżdżało i nie bardzo jest z kim. Dobrze jest mieć kogoś, kto zrobi fotkę, albo złapie za kołnierz jak człowiek na piętach wjeżdża w głębinę (zdarzyło mi się kiedyś koło Czajki i wtedy kolega wykazał się refleksem).
Przy okazji bardzo chętnie poznałbym kolegów z forum.
Jest kilka możliwości:
1. Spacer nad Wisłą lub/i po Wiśle
2. Wisła i Narew z łodzi - w ośrodku Silurus można wypożyczyć pychówkę z silnikiem za 50 PLN/za dzień. Póki co nie dysponuję własnym sprzętem pływającym. Szczegóły na www.silurus.pl
3. Jestem otwarty na propozycje
Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu na priv
Pytanie
explorator73
Tego dnia mam zamiar wybrać się na rybki, ale towarzystwo się porozjeżdżało i nie bardzo jest z kim. Dobrze jest mieć kogoś, kto zrobi fotkę, albo złapie za kołnierz jak człowiek na piętach wjeżdża w głębinę (zdarzyło mi się kiedyś koło Czajki i wtedy kolega wykazał się refleksem).
Przy okazji bardzo chętnie poznałbym kolegów z forum.
Jest kilka możliwości:
1. Spacer nad Wisłą lub/i po Wiśle
2. Wisła i Narew z łodzi - w ośrodku Silurus można wypożyczyć pychówkę z silnikiem za 50 PLN/za dzień. Póki co nie dysponuję własnym sprzętem pływającym. Szczegóły na www.silurus.pl
3. Jestem otwarty na propozycje
Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu na priv
Pozdrawiam,
P.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi