Zbynio63 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Czy ktoś z kolegów łowi-łowił tym sprzętem.Czy nada się na sandacza i grubego okonia z głębokiej wody.Z góry dziękuję za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Czy ktoś z kolegów łowi-łowił tym sprzętem.Czy nada się na sandacza i grubego okonia z głębokiej wody.Z góry dziękuję za opinie.I jaka jest akcja wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Akcja wędki jest ok, tylko ten drut w szczytówce sztywnieje na mrozie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Mrozy można odpuścić.Ale taki drut toby się mi przydał.Mój na mrozie nijak nie chce sztywnieć.Bartek-jeżeli łowisz tą wędą,podaj swój Nr tel.na priv.Chcę ją kupić,a mam sporo wątpliwości.Ew.zadzwoń na 693143601.Z góry dziękuję.Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okoń 1977 Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Mrozy można odpuścić.Ale taki drut toby się mi przydał.Mój na mrozie nijak nie chce sztywnieć.Bartek-jeżeli łowisz tą wędą,podaj swój Nr tel.na priv.Chcę ją kupić,a mam sporo wątpliwości.Ew.zadzwoń na 693143601.Z góry dziękuję.Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okoń 1977 Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Zbyszek. Szukam tego kijka od pewnego czasu. Czy ktoś, coś wie gdzie i kto ma do sprzedaży? Dzięki Adrian 607397478 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi