rally Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Witajcie dobrzy ludzie. Jestem na JB niezbyt długo, ale postanowiłem poprosić Was o pomoc - oczywiście jeśli nie jest to zgodne z regulaminem niech Moderatorzy usuną ten wątek, nie mam nic przeciwko, po prostu próbuję gdzie się da. Pojawiło się światełko w tunelu dla mojego dzieciaczka - nowa forma leczenia - komórki macierzyste, a każdy kto ma dzieci zrobi dla nich wszystko, raczej naturalny odruch Stąd właśnie apel o pomoc do Was, chociaż znam Was tylko z nicków czy avatarów z forum.Jako że młody ma autyzm i inne przypadłości jak opóźnienie psycho-ruchowe, wymaga codziennej rehabilitacji, zajęć z logopedą, integracji sensorycznej, wizyt u lekarzy, itd. Na same masaże jeżdżę co 2 tygodnie z Łańcuta do Krakowa, tak już od 2 lat . Ale nie ma co płakać trzeba działać, stąd apel o pomoc. Pracuję tylko ja, ponieważ ktoś młodego musi wozić czy to na zajęcia czy to do przedszkola, czy do lekarza - robi to żona na pełny etat. Koszty takiej rehabilitacji i leczenia to ok. 15 tys zł rocznie. Przechodząc do meritum: dodam poniżej ulotkę, jeśli ktoś z Was ma ochotę i środki aby wspomóc nas nawet niewielką kwotą - serdeczne dzięki.Do wiosny (gdzieś tak kwiecień/maj) muszę uzbierać ok. 4 dych na podanie tych komórek a z jednej pensji nie bardzo jest co odkładać. Nie jest to też ściema jak może ktoś pomyśleć, bo cwaniaków nie brakuje.Środki finasowe wpłaca się na konto fundacji z danymi mojego syna, i dopiero wtedy można z tego korzystać.Można też przeznaczyć 1% z podatku, dane dorzucę jak stworzę kolejną ulotkę, ale te środki mam do wykorzystania dopiero w okolicach listopada/grudnia kolejnego roku.Za każdą pomoc będę bardzo wdzięczny - być może kiedyś uda mi się w końcu zabrać młodego na ryby, nie ukrywam że marzę o tym . PozdrawiamWojtek Edytowane 14 Grudnia 2016 przez rally 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Wysłałem Ci wadomość. Sprawdź w wolnej chwili. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Rally nie mam zbyt grubego portfela,ale zrobię komplet fajnych gumek,a TY wystawisz je na giełdzie,a kaskę przeznaczysz na leczenie "małego" Antosia...Mój warunek jest tylko taki,że w ofercie zaznaczysz wyrażnie iż kaska zostanie przeznaczona na leczenie "szkraba"Jeśli to TOBIE pasuje zapraszam na priv. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 jasne że pasuje .....kurde chłopaki .......nie wiem co powiedzieć.......dzięki .Środki jak napisałem można wpłacić na konto fundacji, nie na moje, priva wyślę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 część mimo że się nie znamy osobiście to coś przelałem i chciałbym żeby co 2 forumowicz coś przelał to spokojnie uzbierasz tą kwotę. Dla mnie zdrowie dziecka najważniejsze. Trzymaj się i pisz o postępach małego, życzę ci żebyś miał okazję z nim pojechać nad wodę. Pozdrawiam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Ja podobnie jak @cyprys19 podeślę Ci małe co nieco żebyś mógł zamienić na zł na giełdzie. Adres mam, towar schnie także wsparcie w drodze Trzymajcie się, a i ja z żoną będziemy za Was trzymać kciuki Edytowane 15 Grudnia 2016 przez gajosik 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Gdybys wpisał w swoim temacie numer konta i dane na jakie trzeba przelać kasę było by łatwiej nie trzeba by było przepisywać z obrazka tylko można skopiować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Może zróbmy licytacje. Każdy chętny coś wystawia i licytujemy. Kasa przelana na konto Wojtka i wysyłamy do zwycięzcy. Odciążymy chłopaka z latania na pocztę a my i tak musimy wysłać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Panowie Dzięki serdeczne za pomoc i dobre słowo......nie macie pojęcia ile to znaczy.... Dane do skopiowania poniżej - nie pomyślałem, sorki. Wpłaty prosimy kierować na konto:Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą"Alior Bank S.A. 15 1060 0076 0000 3310 0018 2615Tytułem: 26149 Kluz Antoni darowizna na pomoc i ochronę zdrowia________________________________________________________________________Przekaż 1% podatkuW formularzu PIT wpisz numer: KRS 0000037904 W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj: 26149 Kluz AntoniDla szybszej weryfikacji i księgowania wpłat bardzo prosimy nie wpisywać zdrobnień ani słów odmienionych przez przypadkijak również słów: dla, na, leczenie, rehabilitacja, itpSzanowni Darczyńcy, prosimy o zaznaczenie w zeznaniu podatkowym pola „Wyrażam zgodę”. Edytowane 16 Grudnia 2016 przez rally 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonah009 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Pomysł z aukcją charytatywną bardzo dobry,jest nawet odpowiedni dział na giełdzie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Pomysł z aukcją charytatywną bardzo dobry,jest nawet odpowiedni dział na giełdzie.Też jestem za! Mamy odpowiedni dział a i rękodzielników tutaj nie brakuje którzy mogliby wystawić coś na aukcje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Pomysł z aukcją charytatywną bardzo dobry,jest nawet odpowiedni dział na giełdzie. Też jestem za! Mamy odpowiedni dział a i rękodzielników tutaj nie brakuje którzy mogliby wystawić coś na aukcje.Koledzy, aukcje na naszym forum będą dostępne dopiero po Nowym Roku.Tak na szybko mogę zaproponować aukcję na Allegro, z odpowiednim komunikatem, aukcję można (link) rozpropagować tutaj w wątku, i/lub w wątku autorskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Jak obiecałem- paczka w drodze.Mam nadzieję ,że któryś z kolegów nabędzie fajny zestawik,a do tego przyczyni się do rehabilitacji "szkraba" i szczęścia w rodzinie Wojtka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Hej Z przyjemnością włączę się w pomoc dla Antosia robiąc zestawik moich przynęt do zlicytowania. Wszelkie ustalenia Wojtek dokonamy po Świętach ( aktualnie wyjeżdżam do rodziny ) Korzystając z okazji życzę wszystkim dobrym ludziom spokojnego świętowania Bożego Narodzenia oraz wiele zdrowia ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) witam kolege świata nie zbawię ale jeśli mogę pomóc ... kasy nie mam ale przekaże ci na allegro obrotówkę z mojej kolekcji na którąś kiedyś miałem złowić rekordowego łososia obrotówka zimorodek M. Ratajczaka myśle ze osiągnie wysoką kwotę przy wsparciu kolegów za forum którzy znają temat zapraszam na pw z danymi Edytowane 21 Grudnia 2016 przez Nida 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 moze podeslij tutaj linki do aukcji jak wystawisz gifty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zaje...fajnie, że do akcji włącza się coraz więcej Kolegów,a już miałem wątpliwości czy coś z tego będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Witajcie dobrzy ludzie Co udało się ustalić z Adminami/Modami: na aukcję tutaj na Jerku nie ma szans aż po nowym roku (a to już niedługo), mogę wystawiać aukcje Allegro lub ewentualnie tutaj na giełdzie - wystawię na giełdę, co nie pójdzie poleci na Alle lub poczeka na aukcję tutaj. Wolę tutaj ponieważ Alle dochodzi zawsze dodatkowy koszt. Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie tematem...... każda pomoc się liczy, wszystkim który się włączą tutaj, czy też przekażą 1%, czy będzie to jakaś drobna kwota serdecznie dziękuję.Oczywiście poinformuję na koniec o wynikach i kwocie jaką uzbieramy, jak też o wynikach terapii - mam nadzieję że młody "pójdzie" do przodu . PozdrawiamWojtek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 A ja mam nadzieję Wojtku,że młody będzie kiedyś ogrywał ojca na każdej wyprawie wędkarskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Lepiej tu coś zrobić by nie ponosić kosztów, niby nie dużo ale w tym przypadku to każda złotówka się liczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Wojtek ile mogłem tyle przelałem. Masz wiadomość na priv . Chętnie też przeznaczę kilka moich woblerów na aukcję Odezwij się na priv i powodzenia chłopie! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Też się chętnie przyłączę do aukcji odleje zestawy swoich gumek oczywiście piękności to nie są ale skuteczne powinny być. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Moje wsparcie prawie gotowe, Czarty ok 20szt już suche i dostały stery, czekam jeszcze na kółeczka łącznikowe i kotwiczki bo my się pokończyły. Wojtek paczka powinna dotrzeć jeszcze przed nowym rokiem. A swoją drogą na konto też coś prześlemy z żoną Trzymamy kciuki!! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Uczę w szkole integracyjnej i wiem jakie cuda potrafi zdziałać rehabilitacja i odpowiednia pomoc. Nowy Rok za pasem, więc Panowie 1% wiecie gdzie przekazać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Wojtek, przelew własnie poszedł. Wesołych i Zdrowych (przede wszystkim) Świąt dla całej Twojej rodziny. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi