Skocz do zawartości

Apel o pomoc dla mojego młodego - komórki dla Antosia

rally

Rekomendowane odpowiedzi

Wojtek wytrzymałem do końca ;) Wiem, że miało nie być komentarzy ale nie będzie on związany z tekstem powyżej przynajmniej nie do końca. Wiedz, że ludzi którzy trzymają kciuki za to żeby Twój młody miał się lepiej jest więcej niż tych drugich :) 

Pozdrawiam

• Like 6

Wojtku.

Najpierw uwagi techniczne. Czerwony kolor jest zarezerwowany dla @remka jako administratora, zielony dla moderatorów. Rozumiem jednak dlaczego kolorowałeś swój tekst i nie będę tego zmieniał. W przyszłości jednak stosuj wszystkie barwy, jakie chcesz - poza tymi dwoma.

Dla syna robisz wszystko i jako ojciec całkowicie Cię rozumiem. To, że jesteś obrotny jest zaletą i szansą na zdrowie synka. Póki walczysz, jest szansa.Jeśli na tym forum spotyka Cię hejt, publicznie czy na priv - użyj proszę przycisku "Zgłoś". Jest na dole każdego posta, publicznego czy prywatnego. Będę hejterów tępił póki starczy mi sił. To jest miejsce dla uczciwych i koleżeńsko nastawionych ludzi. Pozostałych nie zapraszamy i płakać po nich nie będziemy.

• Like 7

• 6 miesięcy temu...

Witajcie,

Poniżej zamieszczam fotki które mogłem wykonać również dzięki Wam moi drodzy.

Wasze dobre serce i chęć pomocy obcemu człowiekowi (nie znaliśmy się przecież - a teraz mam nawet kilku znajomych więcej na fb), spowodowały że 2 podania komórek za nami, czekamy na 3 podanie, i tak aż do 5 wizyt.

Generalnie wg. nas, jest widoczna u młodego pewna poprawa w zachowaniu, rozumieniu, zaczął słuchać co się do niego mówi, jest też bardziej niegrzeczny :D .

Wszystko na plus, oby trwało to dalej. Oczywiście nie jest to cudowny lek który wyleczy całkowicie dziecko, być może potrzebna będzie kolejna seria, ale jest jakieś światełko w tunelu. Do tego codzienna rehabilitacja, przedszkole z terapeutami i zajęciami, itd.....miejmy nadzieję że będzie tylko lepiej. 

Więc z tego miejsca jeszcze raz, WSZYSTKIM WAM i każdemu z osobna, serdecznie dziękuję za pomoc okazaną mojemu dziecku. Oby to dobro i życzliwość którą okazaliście, wróciło do Was kiedyś ze zdwojoną siłą  ;).

pozdrawiam

Wojtek

post-62128-0-55260700-1507042573_thumb.jpg

post-62128-0-56449400-1507042578_thumb.jpg

• Like 9