Qcyk Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Wojtek wytrzymałem do końca Wiem, że miało nie być komentarzy ale nie będzie on związany z tekstem powyżej przynajmniej nie do końca. Wiedz, że ludzi którzy trzymają kciuki za to żeby Twój młody miał się lepiej jest więcej niż tych drugich Pozdrawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Wojtku. Najpierw uwagi techniczne. Czerwony kolor jest zarezerwowany dla @remka jako administratora, zielony dla moderatorów. Rozumiem jednak dlaczego kolorowałeś swój tekst i nie będę tego zmieniał. W przyszłości jednak stosuj wszystkie barwy, jakie chcesz - poza tymi dwoma. Dla syna robisz wszystko i jako ojciec całkowicie Cię rozumiem. To, że jesteś obrotny jest zaletą i szansą na zdrowie synka. Póki walczysz, jest szansa.Jeśli na tym forum spotyka Cię hejt, publicznie czy na priv - użyj proszę przycisku "Zgłoś". Jest na dole każdego posta, publicznego czy prywatnego. Będę hejterów tępił póki starczy mi sił. To jest miejsce dla uczciwych i koleżeńsko nastawionych ludzi. Pozostałych nie zapraszamy i płakać po nich nie będziemy. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Dzięki za dobre słowo, troszkę tego było na priva, budujące to jest.I sorki za kolory Januszu.......obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 3 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Witajcie,Poniżej zamieszczam fotki które mogłem wykonać również dzięki Wam moi drodzy.Wasze dobre serce i chęć pomocy obcemu człowiekowi (nie znaliśmy się przecież - a teraz mam nawet kilku znajomych więcej na fb), spowodowały że 2 podania komórek za nami, czekamy na 3 podanie, i tak aż do 5 wizyt.Generalnie wg. nas, jest widoczna u młodego pewna poprawa w zachowaniu, rozumieniu, zaczął słuchać co się do niego mówi, jest też bardziej niegrzeczny .Wszystko na plus, oby trwało to dalej. Oczywiście nie jest to cudowny lek który wyleczy całkowicie dziecko, być może potrzebna będzie kolejna seria, ale jest jakieś światełko w tunelu. Do tego codzienna rehabilitacja, przedszkole z terapeutami i zajęciami, itd.....miejmy nadzieję że będzie tylko lepiej. Więc z tego miejsca jeszcze raz, WSZYSTKIM WAM i każdemu z osobna, serdecznie dziękuję za pomoc okazaną mojemu dziecku. Oby to dobro i życzliwość którą okazaliście, wróciło do Was kiedyś ze zdwojoną siłą . pozdrawiamWojtek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Powodzenia i wytrwałości w tej ciężkiej pracy.Dużo zdrowia dla młodego???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi