Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie ok. Lubiąż jak najbardziej, godzina spotkania też. Jak dojadę wcześniej to przerwę łowienie najwyżej. Jeśli coś mi nie wyskoczy w związku z dziećmi, to jestem. Nawet jak mi coś wyskoczy, to obiecuję małe upominki okolicznościowe. Takie... tonące.

boseib - z dojazdem jakoś będziemy sie dogadywać - ja np. mógłbym Cię zabrać i jeszcze kogoś (tylko nie wiem jeszcze o której planuję pojechać/wracać - być może będę tam od świtu do zmroku i dalej),

aktualna lista:

1. Slavobeer

2. Analityk

3. mo-chu

4. superuszy

5. Piter,

6. kolega Pitera,

7. Fenton (pod warunkiem że zlot odbędzie się w październiku)

8.Okoń

9.mikrobajt

10. LASSOjbait

11. boseib

12. ??? kto jeszcze ?

Panie organizatorze, proszę o dopisanie mnie do listy :D

Będę jechał z Wrocławia i zamierzam łowić od rana, mam trzy wolne miejsca, pozdrawiam

Michał

No skoro Michał będzie to w niedzielę na zawodach boleni chyba Panowie już nie połowią :mellow:

a w nagrodę za późne zgłoszenie mianuję Ciebie zastępcą Pana organizatora (tak na wszelki wypadek).

aktualna lista:

1. Slavobeer

2. Analityk

3. mo-chu

4. superuszy

5. Piter,

6. kolega Pitera,

7. Fenton (pod warunkiem że zlot odbędzie się w październiku)

8.Okoń

9.mikrobajt

10. LASSOjbait

11. boseib

12. MichałR

13. ??? kto jeszcze ? - szczęśliwy numerek,

Miałem chytry i niecny plan zamienić się w robocie i wreszcie wybrać się z Wami na wspólne połowy....

Niestety wczoraj otrzymałem już rozpiskę zajęć na studiach i niestety, ale na ten weekend(2-3.10) mam już zjazd i zajęcia :(

Tak więc na 100% odpadam :(

Szkoda, bo już się szykowałem na jak widzę, bardzo ciekawe i dość liczne spotkanie.

Oby tylko ryby chciały z Wami współpracować, bo o zlotową atmosferę raczej nie ma się co martwić No i żeby Oderka już się ustabilizowała, bo w tym roku to co chwilę powódź...

Pozdrawiam

Kamil.

edit.

@Szewiec bierz też kij, a nie tylko aparat ! :D Pamiętaj, że nieważne czym...ważne jak :D

Poza tym zobacz, jakim wzięciem cieszy się wątek o sprzęcie retro :lol: (joke :mellow: )

Witajcie,

ja też chętnie dołączę się z aparatem i będę Wam robił zdjecia z odrzańskimi potworami. Oczywiście w przerwach pomiędzy machaniem kijem.

Jadę z Krzyków, będę w aucie sam, więc jak potrzeba to kogoś zabiorę :D

Tak powoli myślę, że się chyba przymierzę do napisania relacji z wypadu.

Jeszcze czegoś takiego nie robiłem, ale chyba większego problemu nie będzie, jak się poczyta relacje innych forumowiczów.

Sławek

@Baloo - nie kombinuj tylko się wpisuj :D Znasz tam każdy kamień więc masz od razu łatwiej od nas....