LASSOjbait Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Dla mnie ok. Lubiąż jak najbardziej, godzina spotkania też. Jak dojadę wcześniej to przerwę łowienie najwyżej. Jeśli coś mi nie wyskoczy w związku z dziećmi, to jestem. Nawet jak mi coś wyskoczy, to obiecuję małe upominki okolicznościowe. Takie... tonące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Jeśli są jeszcze miejsca to ja również się pisze. Problem tylko z dojazdem ale jeśli u kogoś znalazło by się wolne miejsce to chętnie się do paliwa dołożę. Jestem z Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 7 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 boseib - z dojazdem jakoś będziemy sie dogadywać - ja np. mógłbym Cię zabrać i jeszcze kogoś (tylko nie wiem jeszcze o której planuję pojechać/wracać - być może będę tam od świtu do zmroku i dalej), aktualna lista:1. Slavobeer2. Analityk3. mo-chu4. superuszy5. Piter,6. kolega Pitera,7. Fenton (pod warunkiem że zlot odbędzie się w październiku)8.Okoń9.mikrobajt 10. LASSOjbait11. boseib12. ??? kto jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 ja mam cały dzień wolny wiec dopasuje się i dojadę pod wskazane miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Panie organizatorze, proszę o dopisanie mnie do listy Będę jechał z Wrocławia i zamierzam łowić od rana, mam trzy wolne miejsca, pozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Z jakiego rejonu Wrocławia będziesz wyruszał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Ja będę jechał z Brochowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 7 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Panie organizatorze, proszę o dopisanie mnie do listy Będę jechał z Wrocławia i zamierzam łowić od rana, mam trzy wolne miejsca, pozdrawiamMichał No skoro Michał będzie to w niedzielę na zawodach boleni chyba Panowie już nie połowią a w nagrodę za późne zgłoszenie mianuję Ciebie zastępcą Pana organizatora (tak na wszelki wypadek). aktualna lista:1. Slavobeer2. Analityk3. mo-chu4. superuszy5. Piter,6. kolega Pitera,7. Fenton (pod warunkiem że zlot odbędzie się w październiku)8.Okoń9.mikrobajt 10. LASSOjbait11. boseib12. MichałR13. ??? kto jeszcze ? - szczęśliwy numerek, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 7 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Ja z Kleciny - może razem z MichałemR? Ja będę jechał z Brochowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 ok w takim razie mam jeszcze dwa wolne miejsca. No i jak ja teraz będę wyglądał jak nie złapię Bolka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 A napisze ktoś z Was jakąś relacyjkę?na stronę? Było by na prawdę świetnie! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 A napisze ktoś z Was jakąś relacyjkę na stronę? Było by na prawdę świetnie! PozdrawiamRemek Panie Prezesie nic nie obiecuję, ale gdyby jakieś fajne zdjęcia się trafiły, to czemu nie,pozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 hmm to ja tak jak mówiłem jeżeli nie będzie mi kolidowac z pracą to biorę aparat i uwiecznie na zdjęciu to co Panowie wyłapią. Wędki nie biorę chodz kolega pisał że to nie rewia mody ale muzeum też nie ;DPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Miałem chytry i niecny plan zamienić się w robocie i wreszcie wybrać się z Wami na wspólne połowy....Niestety wczoraj otrzymałem już rozpiskę zajęć na studiach i niestety, ale na ten weekend(2-3.10) mam już zjazd i zajęcia Tak więc na 100% odpadam Szkoda, bo już się szykowałem na jak widzę, bardzo ciekawe i dość liczne spotkanie. Oby tylko ryby chciały z Wami współpracować, bo o zlotową atmosferę raczej nie ma się co martwić No i żeby Oderka już się ustabilizowała, bo w tym roku to co chwilę powódź... PozdrawiamKamil. edit. @Szewiec bierz też kij, a nie tylko aparat ! Pamiętaj, że nieważne czym...ważne jak Poza tym zobacz, jakim wzięciem cieszy się wątek o sprzęcie retro (joke ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Szkoda Kamil że Cię nie będzie.Szykuje sie naprawdę liczny zlot, w doborowym towarzystwie Jeszcze dużo czasu a już taka lista.Ja też dysponuję autem i będę jechał z karłowic, mogę oczywiście podjechać po kogoś.Szewiec - bierz kij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 czy padła już jakaś ostateczna data tego spotkania? kto wie, kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Witajcie,ja też chętnie dołączę się z aparatem i będę Wam robił zdjecia z odrzańskimi potworami. Oczywiście w przerwach pomiędzy machaniem kijem.Jadę z Krzyków, będę w aucie sam, więc jak potrzeba to kogoś zabiorę Tak powoli myślę, że się chyba przymierzę do napisania relacji z wypadu.Jeszcze czegoś takiego nie robiłem, ale chyba większego problemu nie będzie, jak się poczyta relacje innych forumowiczów. Sławek @Baloo - nie kombinuj tylko się wpisuj Znasz tam każdy kamień więc masz od razu łatwiej od nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 jak ta woda się utrzyma, to kamieni sobie nie pooglądamy... Osobiście wybrałbym Lubiąż. Zdecydowanie bliżej do fajnych miejscówek. Termin Panowie, to wiele wyjaśni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Termin 2.10.2010, miejsce: Lubiąż przy moście na rzece Odrze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 I jest GIT Wreszcie będę miał okazję tam pojechać.To prawdziwe mini-zawody na żywej rybie się szykują. Siadam po pracy i ostrzę kotwiczki co by rybki mniej bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 No dobrze wezme ;DJa w poniedziałek będe już wiedział jak z pracą to się określe czy na pewno będe ;D Kamil wiesz hmm zajęcia zawsze można odrobic ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Kamil wiesz hmm zajęcia zawsze można odrobic ;DNo właśnie jakby się dało odrobić, lub nie iść(wykłady) to bym nie poszedł Ale niestety zjazdów weekendowych wiele nie mam, więc będę musiał na nich być Dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Jeśli rodzinka nic nie wymyśli, to postaram się dojechać... Z tymi zawodami bym uważał, jeszcze ktoś weźmie sobie za bardzo do serca... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Panowie wiecie co się dzieje na Odrze? Bo ostatnimi czasu się ruszyc nie mogę na rybki a w pobliżu też nie miałem okazji byc. Chodzi o stan wody czy wysoko idzie czy nisko i jaki kolorek ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 10 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Bardzo spadła w ostatnich dniach i bardzo mętna jest - dobre info o stanie wody jest na http://www.pogodynka.pl/hydro.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi