Szewiec Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Dzięki za stronke, chyba się jutro wybiore z rańca na jakiegoś zwierza ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Woda opada, jak nie będzie wielkiej ulewy to woda spłynie do stanów średnich dolnych i da się spokojnie łowić.Codziennie jeżdżę tym mostem więc z miłą chęcią połowię w takim doborowym towarzystwem, jeżeli będę na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Bardzo spadła w ostatnich dniach i bardzo mętna jest - dobre info o stanie wody jest na http://www.pogodynka.pl/hydro.php jeszcze świeższe infohttp://www.pogodynka.pl/podest/hydro.php?s=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 10 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 aktualna lista:1. Slavobeer2. Analityk3. mo-chu4. superuszy5. Piter,6. kolega Pitera,7. Fenton (pod warunkiem że zlot odbędzie się w październiku)8.Okoń9.mikrobajt 10. LASSOjbait11. boseib12. MichałR13. Baloo 14. Dedo 15. ??? Uwaga - Uwaga ilość miejsca nad rzeką jest ograniczona dwoma brzegami - niedługo zamykamy listę - przyjmujemy zgłoszenia last minute za free - na ostatnich zgłaszających się nałożymy specjalne obowiązki ... potrzebny jest: rzutnk, ekran i prądnica żeby Baloo mógł zrobić multimedialną prezentacje z cyklu Jak łowią mistrzowie i Jak to było w Szwecji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 oj a Mateusz bedzie mial co opowiadac pozdrodo zobaczenia nad woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Wstepnie proszę mnie dopisać jak nie wypalz sandacze na głębinowie to podjadę.pozdrawiamDanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 ...- na ostatnich zgłaszających się nałożymy specjalne obowiązki ... potrzebny jest: rzutnk, ekran i prądnica żeby Baloo mógł zrobić multimedialną prezentacje z cyklu Jak łowią mistrzowie i Jak to było w Szwecji To jeszcze namiot wojskowy niech weźmą spóźnialscy - żeby widać było wszystko EDIT:Taki wstęp do prezentacji: http://sochacki.net/onthehook/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Ja bym przyjechał chętnie ale nie wiem jak z pracą nadal ;/rano skoczyłem na oderke i jestem zawiedziony woda wysoko i do tego bardzo szybki nurt i mętna a co do ryb też pucha pare uderzeń i to wszystko ogólnie cisza nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Miałem okazję wyskoczyć tylko na 1,5h – byłem na Osobowicach więc pomyślałem o Rędzinie, choć kołotało mi się w głowie, że z tym Rędzinem coś nie tak – pamięć szybko przywróciła mi policja uprzejmie informując o zakazie wjazdu do lasu a dla utrwalenia nowo zdobytej wiedzy wypisali mandacik na 50 zł - na szczęście złowiłem ładnego bolka, który nieco osłodził gorzki smak mandatu (no ale niech chłopaki tej wody i lasów nam pilnują choć czasami spotkania z nimi nie należą do szczególnie przyjemnych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Kiedy jakieś wspólne łowy na barkach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu_Wichura Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Witam Wrocławską ekipę!Mam na imię Zbych i jestem tutaj nowy. Z chęcią spotkam się na wspólny połów żeby podpatrzeć to i owo bo pojęcia wielkiego nie mam o spinningowaniu . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astra1982 Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Cześć Zbysiu Witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Miałem okazję wyskoczyć tylko na 1,5h – byłem na Osobowicach więc pomyślałem o Rędzinie, choć kołotało mi się w głowie, że z tym Rędzinem coś nie tak – pamięć szybko przywróciła mi policja uprzejmie informując o zakazie wjazdu do lasu a dla utrwalenia nowo zdobytej wiedzy wypisali mandacik na 50 zł - na szczęście złowiłem ładnego bolka, który nieco osłodził gorzki smak mandatu (no ale niech chłopaki tej wody i lasów nam pilnują choć czasami spotkania z nimi nie należą do szczególnie przyjemnych). Dokładnie taki sam (zaśmiecanie) dostałem przy ujściu Widawy w zeszłym tygodniu. brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 To że jak? Nie można na Oderke od strony rędzina wjeżdzac autem? Ja może jeszcze jutro z rana wyskocze coś pobiczowac wode bo poziom oderki raczej spada więc będzie gucio tylko żeby nie padało ;Di takie prywatne pytanie nie związanie z rybkami pracuje ktoś z was Panowie w elektrotim we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Nie można przejeżdzać przez las. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Przecież tam są piękne szutrowe drogi, więc czemu nie można nimi jeździć?? A czy jest jakakolwiek informacja, znak czy inna forma poinformowania o zakazie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 16 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 prawo reguluje to nieco odwrotnie:http://www.motofakty.pl/artykul/uwaga_las.html Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Nie rozumiem tego heh.. to by oznaczało że jak się jedzie na Janówek to przez kawałek lasu+wału się przejeżdza czyli też jest zakaz dobrze rozumuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Policjant mi powiedział, że wszystko co się nazywa LAS jest odcięte od ruchu kołowego i nie musi być oznaczone znakiem zakazu. Wracając do wątku. BOLEŃ 96cm na naszej Odrze. Więcej niebawem. Oczywiście na SPIRITA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu_Wichura Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 cześć!chodzi ktoś z was na nocne połowy? Jutro prawdopodobnie przed wschodem wybiorę się nad sąsiedni odcinek Odry jednak będzie to miało wymiar strice edukacyjny ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 W tym sezonie nie połowiłem w nocy, ale próbuj, były lata że noc pięknie rybą darzyła. Ja po wyspaniu się ruszam na łowy, dzień jeszcze w miarę długi, jesień za pasem, to dobry czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 w tym roku za sandaczami w nocy nie chodziłem ale boleni połowiłem do tego trafiało sie duuuzo duzych kleni i czasami sumki i sandacze były dzisiaj jeden spasiony bolek w okolicy 60 cm i około 30 okoni w tym 3 po 30 cm moze garbki sie ruszyły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu_Wichura Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 a jak już chodziliście na nocny połów to w jakie miejsca jeśli można spytać?Próbowałem w okolicach wschodu słońca łowić na ostrogach przy grobli kozanowskiej - ładne widoki, relaks, szkoda, że nie udało się nic zpałać ;]Dzisiaj niestety 3 godziny nad wodą (okolice mostów warszawskich) bez rezultatów, jedynie malutki pistolecik się trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Pomimo tego że urodziłem się we Wrocławiu, a teraz mieszkam nieopodal tego sympatycznego miasteczka, nigdy nie łowiłem na odcinkach miejskich, na rybach szukam ciszy i spokoju, dlatego preferuję tereny odludne. Łowię na odcinku Wały - Lubiąż, czasami powyżej miasta na wysokości Siechnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenton Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 U mnie na rybkach ostatnio dwa bolki takie 50+ koło jazu Bartoszowickiego. Pozdrawiam;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi