Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

aktualna lista:

1. Slavobeer

2. Analityk

3. mo-chu

4. superuszy

5. Piter,

6. kolega Pitera,

7. Fenton (pod warunkiem że zlot odbędzie się w październiku)

8.Okoń

9.mikrobajt

10. LASSOjbait

11. boseib

12. MichałR

13. Baloo

14. Dedo

15. ???

Uwaga - Uwaga ilość miejsca nad rzeką jest ograniczona dwoma brzegami

- niedługo zamykamy listę - przyjmujemy zgłoszenia last minute za free

- na ostatnich zgłaszających się nałożymy specjalne obowiązki ... potrzebny jest: rzutnk, ekran i prądnica żeby Baloo mógł zrobić multimedialną prezentacje z cyklu Jak łowią mistrzowie i Jak to było w Szwecji

...

- na ostatnich zgłaszających się nałożymy specjalne obowiązki ... potrzebny jest: rzutnk, ekran i prądnica żeby Baloo mógł zrobić multimedialną prezentacje z cyklu Jak łowią mistrzowie i Jak to było w Szwecji

To jeszcze namiot wojskowy niech weźmą spóźnialscy - żeby widać było wszystko :lol:

EDIT:

Taki wstęp do prezentacji:

http://sochacki.net/onthehook/

Miałem okazję wyskoczyć tylko na 1,5h – byłem na Osobowicach więc pomyślałem o Rędzinie, choć kołotało mi się w głowie, że z tym Rędzinem coś nie tak – pamięć szybko przywróciła mi policja uprzejmie informując o zakazie wjazdu do lasu a dla utrwalenia nowo zdobytej wiedzy wypisali mandacik na 50 zł :(

- na szczęście złowiłem ładnego bolka, który nieco osłodził gorzki smak mandatu (no ale niech chłopaki tej wody i lasów nam pilnują choć czasami spotkania z nimi nie należą do szczególnie przyjemnych).

Miałem okazję wyskoczyć tylko na 1,5h – byłem na Osobowicach więc pomyślałem o Rędzinie, choć kołotało mi się w głowie, że z tym Rędzinem coś nie tak – pamięć szybko przywróciła mi policja uprzejmie informując o zakazie wjazdu do lasu a dla utrwalenia nowo zdobytej wiedzy wypisali mandacik na 50 zł :(

- na szczęście złowiłem ładnego bolka, który nieco osłodził gorzki smak mandatu (no ale niech chłopaki tej wody i lasów nam pilnują choć czasami spotkania z nimi nie należą do szczególnie przyjemnych).

Dokładnie taki sam (zaśmiecanie) dostałem przy ujściu Widawy w zeszłym tygodniu. brrr

To że jak? Nie można na Oderke od strony rędzina wjeżdzac autem? Ja może jeszcze jutro z rana wyskocze coś pobiczowac wode bo poziom oderki raczej spada więc będzie gucio tylko żeby nie padało ;D

i takie prywatne pytanie nie związanie z rybkami pracuje ktoś z was Panowie w elektrotim we Wrocławiu?

a jak już chodziliście na nocny połów to w jakie miejsca jeśli można spytać?

Próbowałem w okolicach wschodu słońca łowić na ostrogach przy grobli kozanowskiej - ładne widoki, relaks, szkoda, że nie udało się nic zpałać ;]

Dzisiaj niestety 3 godziny nad wodą (okolice mostów warszawskich) bez rezultatów, jedynie malutki pistolecik się trafił.

Pomimo tego że urodziłem się we Wrocławiu, a teraz mieszkam nieopodal tego sympatycznego miasteczka, nigdy nie łowiłem na odcinkach miejskich, na rybach szukam ciszy i spokoju, dlatego preferuję tereny odludne. Łowię na odcinku Wały - Lubiąż, czasami powyżej miasta na wysokości Siechnic.