popper Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 A łączka u Mariana jeszcze nie pływa? Bo dzisiaj widziałem na A4 jak Kwisa i Boberek z koryt się wylały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Jestem za przełożeniem - ma być przyjemnie - proponowany termin z kolei mi nie pasuje (podobnie jak wszystkie weekendy października poza przyszłą sobotą) ale trudno, takie życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Dużo już nie brakuje aby maszt był w wodzie,i boisko do siatki.Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 no to zamiast łowic rozegramy meczyk piłki wodnej a tak poważniej to przełóżmy zjazd - spotkać się na pewno byłoby miło ale wędkowanie przy takiej wodzie to chyba nie to .... tym bardziej że wg prognoz jutro jeszcze większy poziom - ale jeżeli będą chętni aby mi pokazać że w takiej Oderce również można polowić to przyjeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierak Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Witam,ja bym też był za tym aby spotkanie przełożyć. Może być nawet przyszły łikend coby za bardzo się nie oddalać z terminem.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Widzę że pokazał się termin przyszłej soboty- byłbym za. Ja akurat 23 paź mam zlot rodzinny na weselu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Nie ma co się wygłupiać. Spotkać to się możemy w knajpie we Wrocku, a tu mieliśmy też sobie rybki połowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 1 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Wrocławski zlocik JERKBAITłowców Lubiąż PRZEŁOŻONY NA 23.10.2010 ------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ ----Przykro mi, że niektórym z nas ten termin nie pasuje ale przekładanie o tydzień może być za mało - woda do tego czasu nie opadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 No to pogoda psikusa zrobiła. Analityk, zlot zostanie przełożony na 23go, czy to Twoja ostateczna decyzja?? (zapytał Hubert z milionerów )Ja nie jestem ani za ani przeciw - dostosuje się, ale już nie obiecam czy będę obecny w późniejszym terminie, pewnie będę to wiedział dopiero 22go.Do wieczora będę śledził forum, jeśli nic się nie zmieni to jutro śpię do oporu Pozdrawiam i do zobaczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 u mnie jest podobnie - tzn. na ten moment nie mogę być 23, ale może się okazać dzień wcześniej, że jednak tak, ale to mało prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Szkoda, bo zapowiadał się fajny zlocik, ale decyzja jak najbardziej słuszna. Jeżeli o mnie chodzi to również 23.10 odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 no to miejmy nadzieję że woda się uspokoija i Stachu przyjedziemy w każdym ustalonym terminieno to chyba czas sprawdzić co się dzieje na Mietkowie.. - a może ktoś wie czy warto na Mietków?pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Mietków chyba wciąż wysoki... Co do zlotu23 też mam zjazd uczelniany, więc tak czy inaczej odpadam PozdroKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Mietków wysoki ale od znajomych emerytów grunciarzy dostałem sygnał że pojawiły się łodki a to znak że chyba cos się zaczyna dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Ja też zgadzam się z opinią, że łowienie w takiej wodzie niewiele ma wspólnego z przyjemnością. Nie lubie takiej wody bo nigdy na takiej nie połowiłem. Mnie tam prawie wszystkie terminy pasują Tak więc proszę o wpisanie mnie na pozycji nr 1 ( a jakże by inaczej ) na nowy termin.Postaram się zorganizować jakieś podarunki dla części uczestników pochodzące z mojej branży motoryzacyjnosamochodowoautomobilowej Slavobeer A na ten weekend, skoro moja Luba już przepustkę podpisała, trzeba będzie się zastanowić gdzie uderzyć z kijem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Mietków chyba wciąż wysoki... Co do zlotu23 też mam zjazd uczelniany, więc tak czy inaczej odpadam PozdroKamil Kamil,odpuść trochę tą szkołę, bo Profesorem zostaniesz za szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Kamil,odpuść trochę tą szkołę, bo Profesorem zostaniesz za szybko Najpierw magisterkę daj skończyć Na doktorat przyjdzie czas Mam 2 zjazdy weekendowe w tym miesiącu- jeden ten weekend, a drugi 23-24- czyli oba terminy zlotowe Pozostałe dwa weekendy zamierzam doić do nieprzyzwoitości (mówię o rybach!! <_< ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Ach ta natura A mi dzisiaj @danek przekazał juz swoje koguty na nagrody W takim razie czekam na dokładne ustalenia co do nastepnego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 ...Postaram się zorganizować jakieś podarunki dla części uczestników pochodzące z mojej branży motoryzacyjnosamochodowoautomobilowej Slavobeer Łał! Jakieś cztery kółka? Szkoda cholera, że tak lało, bo wielką miałem ochotę z Wami pobiesiadować. Do 23.10 mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Szkoda że aura popsuła plany. Również czekałem na zloty tym bardziej że ostatnio mało wędkuje z braku czasu.23 jak pisałem wczesniej nie mogę, chyba że Sławek skode yeti ufunduje to jestem gotowy zaryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 No i teraz mi spokoju nie dadzą i będzie, że kryptoreklamę uprawiam Na ufundowanie auta to jeszcze trochę muszę popracować...... A tak na poważnie: jakby się zrzucić po 30-40 złotych to mogę Wam przywieźć fajną nagrodę na 4 kołach Sprawnego, jeżdżącego automobila.Na dojazdy na ryby jak znalazł , a kosztuje mniej niż Wasze wędki czy kręciołki I ma piękny czerwony kolor.... Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 1 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Okazało się, że sam autor zamieszania w mojej osobie również nie może 23.10 (ah te kobiety, imprezy, obowiązki rodzinne itp.) Proponowany, więc termin 23.10 można by jakoś zmodyfikować. Do wyboru jest - 16.10 (ciekawe jak szybko woda będzie opadać - mógłby być ok ten termin)- 23.10 - zlocik bez analityka również mógłby się odbyć - chętnie poczytałbym relację , - 30.10 (trochę blisko Wszystkich Świętych - raczej nie narażałbym Was na rodzinne komplikacje) - 6.11 (może być ok)- 13.11 (to powoli już pora tylko dla twardzieli) albo sam którąś datę wybiorę albo jakieś sugestie od Was się pojawią (na co liczę bo to w końcu ma być nasz zlocik). Pozdrawiam i zaczynam odliczać czas bo przecież im bliżej grudnia termin naszego zlotu tym drapieżniki lepiej będą gryzły a ognisko będzie większe (bo grzać się trzeba będzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu_Wichura Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 16ty, 30ty bądź 13ty - wtedy z chęcią się z wami poznam na spocie.Niestety inne weekendy odpadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 16-tego w Wałbrzychu otwierają nową galerię handlową więc małżonkę miałbym na cały dzień z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Witam, 1. Dziś w domu nie wysiedziałem – woda na rzece rzeczywiście b. wysoka – technicznie ponad moje umiejętności,2. Zajrzałem na starorzecza – pełno ludzi naniosło (bo gdzie indziej nie da się łowić) - bolki hasały ale dużo ludzi je płoszyło i były trudniejsze niż zwykle (jeden krótki dał się złowić). 3. Zajrzałem na kanał śluzy – ryb nie widać – siedzi grunciarz (lubię czasami z grunciarzami pogadać bo opowiadają takie historie że ducha we mnie podnoszą – ten nie był inny. Uprzejmy starszy już gość mówi mniej więcej tak: „oj połowiłem w tym roku: a. np. na Mietkowie we dwóch we dwa dni 6 sumów – największy 175 cm wrócił do wody – jeszcze jeden woził kolegę po zalewie ale zerwał się – sandałki nie brały za to leszcze że ho ho, b. na Odrze ryby jest masa. Stosuję mocny sprzęt – pęk rosówek – trupek - bolki po 90 cm to norma – klenie po 4-5 kilo się trafiają, rekord leszcza 82 cm (rekordów nie zgłasza). I co ja mam o tym myśleć? Nabija mnie w butekę? Już nie pierwszy grunciarz mi o potężnych rybach opowiada – ja od trzech lat nie mogę na Odrze złowić ryby większej niż 73 cm – a rybki ponad 60 cm to wydarzenie. Jak to jest z tymi rybami w Odrze ? Jakie macie obserwacje? Jak dobrać się do tych dużych? Może na zlocie dobrze by to obgadać? Ma ktoś z Was jakieś zbliżone to grunciarzy sukcesy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi