tornado Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Jutro przetestuję Oderkę w Lubiążu, mam nadzieję że się zwoduję u Mariana.Gdyby ktoś chciał pogadać,606886621.Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 A ja jutro przetestuję swój nowy kij Drżyjcie bolki i sandacze wszystkie razem do kupy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajo Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Witam wszystkich, Wędkuję od 23 lat ( mam 28), spinning od 1,5 roku ( wcześniej spławik, feder, na lodzie mormyszka). Ryba do upolowania- sandacz. Jedyna wymiarowa sztuka jaką trafiłem była z kwietnia przy łowieniu okoni( wróciła do wody), a tak nic... Albo szczupaki albo okonie, a mojego wymarzonego sandacza brak Dziś po 5 godzinach machania jeden szczupak 51 cm. Chciałem się zapytać, czy jest szansa dopisania się do zlotu? Zapewne ktoś ma większe doświadczenia w łowieniu niż ja. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 4. Stachu kolega mo-cha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okoń Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 5.Okoń6.mikrobajt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 7. Booseib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Witam wszystkich, Wędkuję od 23 lat ( mam 28), spinning od 1,5 roku ( wcześniej spławik, feder, na lodzie mormyszka). Ryba do upolowania- sandacz. Jedyna wymiarowa sztuka jaką trafiłem była z kwietnia przy łowieniu okoni( wróciła do wody), a tak nic... Albo szczupaki albo okonie, a mojego wymarzonego sandacza brak Dziś po 5 godzinach machania jeden szczupak 51 cm. Chciałem się zapytać, czy jest szansa dopisania się do zlotu? Zapewne ktoś ma większe doświadczenia w łowieniu niż ja. pozdrawiam szczerze mówiąc jadę na zlot podpatrywać najlepszych - ideą zlotu jest integracja środowiska fanów Oderki, wymiana doswiadczeń i doskonalenie się - myślę że pisze w imieniu wszystkich - im nas będzie więcej tym ciekawiej i weselej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 to jak 7 booseib to8. boseib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 To ja zadam przewrotne pytanie. Czy ktoś miałby ochotę spotkać się 23go? Zlot, nie zlot - okazja do wspólnego łowienia. Miejsce do ugadania, może być i Lubiąż bądź gdziekolwiek .16go niestety mi nie pasuje więc ja odpadam.ad Slavobeer, a co sprawiłes sobie za patyka? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Jak tam weekend minał? Ja niestety rybki widziałem tylko na forach bo mnie coś dopadła choroba ;/ Pozdrawiam Szewiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 No to zlocik już mamy wstępnie obsadzony, Wrocławski zlocik JERKBAITłowców Lubiąż 16.10.2010 godz. 10ta. Aktualna lista:1. Slavobeer2. Analityk3. Mo-chu4. Stachu kolega mo-cha 5. Okoń6. Mikrobajt7. Booseib8. Boseib9. Superuszy, 10. Pajo,11. ? kogo się dopisuje?12. ? kogo dopisać? Zapowiada się bardzo dobra pogoda i odpowiedni stan wody - odpukuję żeby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Na pewno wpadnę z pamiątkami, ale łowić nie będę mógł na 99%. Zobaczymy, w piątek się okaże. W każdym razie woblerki zapakowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierak Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Witam, dopisuję się również do listy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Witam wszystkich, Wędkuję od 23 lat ( mam 28), spinning od 1,5 roku ( wcześniej spławik, feder, na lodzie mormyszka). Ryba do upolowania- sandacz. Jedyna wymiarowa sztuka jaką trafiłem była z kwietnia przy łowieniu okoni( wróciła do wody), a tak nic... Albo szczupaki albo okonie, a mojego wymarzonego sandacza brak Dziś po 5 godzinach machania jeden szczupak 51 cm. Chciałem się zapytać, czy jest szansa dopisania się do zlotu? Zapewne ktoś ma większe doświadczenia w łowieniu niż ja. pozdrawiam Spoko jesteś na liście (pamiętej C&R) - na wszelki wypadek weź federek bo na razie na liście brak mistrzów spiningu - to może jakiegoś leszczyka ułowim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenton Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Aktualna lista:1. Slavobeer2. Analityk3. Mo-chu4. Stachu kolega mo-cha5. Okoń6. Mikrobajt7. Booseib8. Boseib9. Superuszy,10. Pajo,11. Fenton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 12 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Aktualna lista:1. Slavobeer2. Analityk3. Mo-chu4. Stachu kolega mo-cha5. Okoń6. Mikrobajt7. Booseib8. Boseib9. Superuszy,10. Pajo,11. Fenton 12. LASSOjbait13. Sierak, 14. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Witam wszystkich, Czy jest szansa na dołączenie się do grona zlotowiczów i poznania wrocławskich kolegów po spinningowym/catingowym kiju? Jako, iż moja dyspensa na ryby w sobotę obejmuje zostawienie auta żonie, to byłbym również wdzięczny gdyby ktoś mógł mnie zabrać z okolicy ulicy Trzebnickiej tak wcześnie jak tylko możliwe. W zamian pokryję koszty paliwa w obie strony Pozdrawiam serdecznie drago75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 witam prosze dopisac@piter i kolega Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ekipa wałbrzyska się powieksza - proszę o dopisanie mały kolega mo-cha i Stachaniestety Stachu i mały będa musieli wracac około 14.00 więc niestety nie będzie ich na zakończeniu i ognisku natomiast ja mam dylemat czy jechać na dwa samochody i zostac czy wracać z kolegami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 12 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ekipa wałbrzyska się powieksza - proszę o dopisanie mały kolega mo-cha i Stachaniestety Stachu i mały będa musieli wracac około 14.00 więc niestety nie będzie ich na zakończeniu i ognisku natomiast ja mam dylemat czy jechać na dwa samochody i zostac czy wracać z kolegami... Pewno lepiej zostać na ognisko - bo dopiero wówczas będzie można naprawdę pogadać i się poznać - wcześniej to raczej większość ludzi będzie po prostu wędkowała - uczestnicy rozejdą sie w cztery strony i raczej trudno będzie o dłuższą rozmowę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 12 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Powoli dobijamy liczebnością do składu z pierwotnego terminu Aktualna lista:1. Slavobeer2. Analityk3. Mo-chu4. Stachu kolega mo-cha5. Okoń6. Mikrobajt7. Booseib8. Boseib9. Superuszy,10. Pajo,11. Fenton 12. LASSOjbait13. Sierak, 14. drago75 ?15. @piter i kolega16. @piter i kolega17. mały kolega mo-cha i Stacha18. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ano potaram się dojechać... Propozycja skromnych upominków aktualna. Za największą uwolnioną rybkę na zasadach czysto towarzyskich. Jeśli będą chętni wezmę zapas koszulek Ratuj Szczupaka. Tylko dajcie wcześniej znać, abym nie taszczył całych kartonów na marne. Koszt 30PLN - sztuka. Kto złowi największego szczupłego dostanie gratisową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Odpowiadając:ad Slavobeer, a co sprawiłes sobie za patyka?stałem się posiadaczem wędki FIUME 2,7 10-30g. Bardzo spodobała mi się jej sztywność, nie jest to wklejanka. Poszedłęm do naszego Krokodyla z zamiarem kupienia Dragona Millenium, ale Kolega Łukasz ze sklepu podsunął mi tę wędkę i jestem przekonany, że nie będę żałował. Fajnie czuje się stukanie gumki o dno, bardzo dobrze rzuca woblerem boleniowym, czyli jest dokładnie to co chciałem. Wędka pod bolenie i okonie, sandacze na gumki z dna, + oczywiście w razie czego gumy i woblery na szczupaka. Jak dla mnie bomba Cenowo też baaaardzo rozsądna.Wędka wspaniale jak dla mnie ochrzczona w niedzielę szczupakiem 55cm złapanym na boleniowego woblerka marki @Oleix. To mój największy w tym sezonie, a już się obawiałem, że żadnego wymiarowego wg RAPR w tym sezonie nie złapię Rzucałem z zamiarem złapania bolenia z pomiędzy zalanych krzaków. Nad wodę co chwilę wyskakiwały stada uklejek - wypisz wymaluj - bolek żeruje. Chwilę kombinowałem jak go podejść i precyzyjnie rzucić między te krzaki. Wody tam było może po kolana... Jak już się ustawiłem, w 3 rzucie uderzył, niestety nie bolek, ale zębaty. Chyba nawet bardziej się z tego cieszę . Zdjęć takiego maluszka z oczywistych względów nie zamieszczam, chociaż wyszły bardzo fajne Pozdrawiam i do zobaczenia w sobotę. Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Aktualna lista:1. Slavobeer2. Analityk3. Mo-chu4. Stachu kolega mo-cha5. Okoń6. Mikrobajt7. Booseib8. Boseib9. Superuszy,10. Pajo,11. Fenton12. LASSOjbait13. Sierak,14. drago75 ?15. @piter i kolega16. @piter i kolega17. mały kolega mo-cha i Stacha18. MichałR Bogu dziękować nie mam szkolenia w ten weekend i będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajo Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 analityk napisał(a) dnia pon, 11 październik 2010 09:40]Witam wszystkich, Wędkuję od 23 lat ( mam 28), spinning od 1,5 roku ( wcześniej spławik, feder, na lodzie mormyszka). Ryba do upolowania- sandacz. Jedyna wymiarowa sztuka jaką trafiłem była z kwietnia przy łowieniu okoni( wróciła do wody), a tak nic... Albo szczupaki albo okonie, a mojego wymarzonego sandacza brak Dziś po 5 godzinach machania jeden szczupak 51 cm. Chciałem się zapytać, czy jest szansa dopisania się do zlotu? Zapewne ktoś ma większe doświadczenia w łowieniu niż ja. pozdrawiam Spoko jesteś na liście (pamiętej C&R) - na wszelki wypadek weź federek bo na razie na liście brak mistrzów spiningu - to może jakiegoś leszczyka ułowim Mój przyjazd i podpatrywanie lepszych niestety stanął dziś pod dużym znakiem zapytania i dopiero w piątek po południu będę wiedział czy dam radę. Nawet jeśli mi się uda to najpóźniej o 16 muszę wyjechać. Szkoda, bo tak mnie Analityk tym federem i leszczami podpalił.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi