Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

analityk-dzięki za organizację, Baloo - za pokaz i instruktaż, sponsorzy - za extra gadżety, a wszystkim dzieki wielkie za super atmosferę i super zlocik.

Już teraz wałbrzyska ekipa pisze sie na anstępny :lol:

pozdro dla wszystkich i do zobaczenia nad wodą

mo-chu

ps Stachu był wniebowzięty podwójnie - pobił swój osobisty rekord i do tego w takich okolicznościach przyrody :lol:

sorki za jakośc zdjęcia - robione szybko komórką

http://img833.imageshack.us/img833/4262/16102010030.jpg

Witam,

Dziękuję wszystkim uczestnikom za liczne wsparcie integracyjnej inicjatywy pod hasłem „Wrocławski zlocik JERKBAITłowców”.

Pomimo tego, że zwykle wędkując szukamy miejsc gdzie ludzie bywają jak najrzadziej to miło spotkać się od czasu do czasu w szerszym gronie. Warto wymienić się doświadczeniami – poznać lepszych wędkarzy - łatwiej wtedy pamiętać, że warto na co dzień promować C&R, wspierać się rozwijaniu naszego hobby (m.in wymieniając informacjami w ramach niniejszego forum) i traktowaniu przyrody z należnym jej szacunkiem.

Dziękuję sponsorom nagród i upominków: HUNTER (woblery i woblerki), JERKBAIT (kubki, koszulka, czapeczka), Baloo (koszulki i książka + prezentacja techniki wędkarskiej), Slavobear (upominki Skody) i drago75 (American Fish :unsure: ).

Dziękuję też Lassobait za dużą pomoc w przygotowaniu zlociku (i motywację aby nieco podnieść jakość naszego spotkania ponad polską codzienność). Dzięki też dla Tornado i Pana Szpaka za udostępnienie polanki pod ognisko.

Gratuluję zwycięzcą.

Życzę wszystkim połamania i ..... do kolejnego spotkania nad wodą.

P.S.

Proszę o podesłanie mi co ciekawszych zdjęć (m.in. wszystkich z rybami: 2 sandacze, 3 szczupaki, 2 bolenie) na e_mail lub wkleić na forum. Winni jesteśmy relację ze zlotu innym uczestnikom forum.

.

post-16-1348914948,3312_thumb.jpg

Ja w swoim imieniu i Mariana Szpaka chciałbym serdecznie podziękować kolegom zlotowiczom za wzorowo pozostawioną polankę z ogniskowej biesiady. Marian już nas zaprasza na dłuższy zlot w przyszłym roku.W terminie ciepłej pogody tak aby można było dłużej pobiesiadować przy nocnych rozmowach jak i polowaniach na grubszego zwierza. Z noclegiem pod namiotami lub chmurką.A sam żałuje że nie dojechałem,ale sam widzę że czym człowiek starszy tym częściej rodzina go wiąże w swoje nie zawszy czyste rozgrywki dziadkowo wnuczkowe :roll:Pozdrawiam Tornado

Mateusz,

To relacja z Waszego spotkania. A nie ryby w dziale sandacze 2010 czy szczupaki..

Wstawiajcie...tylko tak jak prosilem. Max 720 szerokosc i od razu wklejajcie w tresc wiadomosci. ulatwi to czytanie forumowiczom.

Gratuluje bardzo udanego spotkania!

@analityk

@Baloo

naprawdę super inicjatywa, obwy więcej takich regionalnych spotkań naszej społeczności, bardzo fajnie że wzięliście sprawy w swoje ręce i że tak fajnie się udało. Z chęcią przyłączyłbym się kiedyś do takiego spotkania, chociaż nad Odrę mam kawał drogi :( ale mam nadzieję że będą kolejne edycje i może kiedyś mi się uda :D

Pozdrawiam

Friko chcieć to móć. Skoro Szczecin może jechac prawie 1000km w jedną strone na Głowatkę to i Friko może przejechac te 380 km na okonki na Oderkę do Wrocka. Choć i sumiaki fajne tam występują... ;)

[Mifek żeby nie robić OT odpowiem Ci w Twoim poście] - to o czym napisałeś to mniej kwestia chęci i możliwośći, a bardziej gradacji naszego zajoba :lol: chętnie się zgodzę że wyprzedzasz mnie w tej materii znacznie <_< Friko

Dzięki Panowie, miło było poznać. Gratuluję rybek. nasze sandaczyki wstawi Kamil i jeśli moderatorzy tego nie skasują, gdyż do forumowego wymiaru troszkę im brakuje.

Troszkę :mellow:

Zdjęcia chyba wrzuci się od razu do ogólnej relacji ze zlociku na stronę główną, bo podobno ktoś się zaoferował, żeby takową napisać

Pozdrawiam

Kamil