Dedo Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Było super. Dziękuję wszystkim za odwiedziny, zapraszam ponownie. Ps. jakieś znajome auto gnało mi po wsi w niedziele, chyba fotoradar zamontuję?Przyznajcie się Chłopaki pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 hmmm..... auto znajome powiadasz?!? jakis kolor? Fotoradary chcesz montować... do d...py z takimi przepisami... <_< Budżet na mandaty w tym roku się już wyczerpał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Srebrna strzała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamLca Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 było fajnie , szkoda ze ryba słabo brała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 A ja wieczorkiem kilka słówek i fotek zamieszczę. Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Kurcze widze że zgrupowanko sie udało ;Dna na następnym i mnie nie zabraknie^^ Pozdrawiam Szewiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okoń Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Dzięki panowie za wspólne spotkanie Mam nadzieję że niedługo powtórzymy ten zlocik Dodaje 2 fotki. Mam jeszcze trochę fotek więc dajcie znać gdzie mam podesłać jeśli ktoś będzie pisał relację ze zlotu. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Kurcze! Tydzień wcześniej TAK GRYZŁY!!! No nic. Poprawimy za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Ale urwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 No to i ja dorzucę kilka fotek z sobotniego minizlotu w Lubiążu.Relację ze zlotu myślę, że już niedługo uda się stworzyć wspólnymi siłami Zaczęło się od lekcji dotyczącej sposobów na bolenie, której udzielił nam Mateusz @Baloo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Lekcji cd. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Chwilę potem rozeszliśmy się w dół i w górę rzeki. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 a za moment była pierwsza ryba !!! Szczupak kolegi @Dedo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Niestety wieczorem strona się wysypała i nie przyjęła więcej fotek Dziś wieczorem jeszcze coś dorzucę. Pozdrawiam łowcówSlavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Fajnie fajnie panie Slavober czekam na więcej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Miło było Was poznać i pogadać.A poniżej wspólna fotka z ogniska po wesołym losowaniu nagród i prezentów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 A mi na Andrzejowej fotce najbardziej podoba się Tomek-HUNTER @LASSOjbait. A drugi @Baloo Jezusie nazarejski - toż to apokalipsa, satany wkolo nas !!! AVE SATAN <_< Od razu przypomina mi się kierowca autobusu z Wlatców Móch, pewnie kojarzycie, hihihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Nie masz racji @Slavobeer, Oni pokazują rozmiar nowego Spirit'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 AVE SPIRIT <_< nie mylić z wódą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Ja też bardzo dziękuję za przemiły dzień nad wodą i wspaniałą oragnizację oraz prezenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Kamnil piszesz tą relacje? Chętnie przeczytam;) ja po pracy skoczyłem na chwilke na Janówek i szok woda brudna na tyle że przy 2 cm nie było piasku widac do tego odór jakiego mało ryb zero nawet drobnicy aloe był i moment zaskoczenia zostałem kontrolowany przez Straż Rybacką po krótkiej konwersacji okazało się że oczyszczalnia coś przełącza i dla tego taki syf zpływa do oderki;/ do tego pare dni temu udało się im złapac gościa który zastawiał sieci oczywiści Sąd Grocki się kłania;d no ale ryb które przy nim znaleziono nie dało się uratowac 2 x szczupaki koło 60 cm i troche białej ryby też dosyc okazałej. No cóż chłopaki się wzieli do roboty ciekawe na jak długo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 21 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 no to gratulacje dla wrocławskiej PSR - tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Kamnil piszesz tą relacje? Chętnie przeczytam;) Z tego co wiem, to Jacek (@Analityk) prosił o fotki, bo będzie zamieszczał relację z naszego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 oki to czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Koledzy wędkarze planuje jutro z rana pobiczowac drugie zimowisko barek albo jakiś wrocławski kanał. Ma ktos ochote na jakąs ustawke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi