miras1983 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 WITAM. Jestem na J.PL od wczoraj na przywitanie ubiegłoroczna fotka sandaczyka z Prężyc.obiecał, że w tym roku znowu sie zobaczymy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Siła zwolenników C&R się jak widzę zwiększa a tych którzy ryby zabierają (szczególnie w nadmiarze i niezgodnie z przepisami) ciągle ubywa – stają się mniejszością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Z przykrością muszę stwierdzić, że to nas świadomych jest wciąż jakby o kilkaset procent za mało. Do mniejszości jeszcze lata świetlne... ale róbmy swoje, piszmy, pokazujmy że można inaczej... to nie idzie w las... kiedyś ta magiczna granica pęknie i to nas będzie więcej... Oby za naszych czasów jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 WITAM. Jestem na J.PL od wczoraj na przywitanie ubiegłoroczna fotka sandaczyka z Prężyc.obiecał, że w tym roku znowu sie zobaczymy;) i oczywiście witamy nowego! Gratuluję ładnej rybki z tego dość mocno eksploatowanego łowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ja bym nawet dodał, że wg ankiety nie ma nas wcale....Wiem, że są małe kłamstwa....większe kłamstwa....i statystyki, ale..... http://www.pzw.org.pl/odra/sonda/613/wyniki/ P.SWystarczy jeden mały , a jaka różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 wszyscy macie racje ,szlak mnie trafia jak widze jak z naszego odcinka odry zabierane są sumki które ledwo wymiar złapią, a jest ich naprawde sporo ,raz trafiłem 4 wciągu 6 godzin ,mógł by to być piękny sumowy odcinek odry. ale mentalność polaków tak szybko sie nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Witam Panowie. Jak tam, spędzacie już czas z wędką? Słyszałem, że stawki za opłate karty wędkarskiej podniesli ale za to bez dodatkowych opłat można na górskich+bez dodatkowej opłaty za połów z łódki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Słyszałem, że stawki za opłate karty wędkarskiej podniesli ale za to bez dodatkowych opłat można na górskich+bez dodatkowej opłaty za połów z łódki. Czyli suma sumarum...obniżyli Przynajmniej ja mniej zapłaciłem, niż rok temu Czas spędzany z wędką....hm...może kiedyś...tęskno już <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 hehe tęskno tęskno ;D no mi w sumie hmm troszke podwyższyli gdyż w wodach górskich i z łodzi nie wędkowałem ;pa co do łowienia nie moge się doczekac musze wytestowac nową pleionke DRAGON C-THRU BRAID 12mm:) tylko że coś mi się dzieje z kołowrotkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tench77 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 (edytowane) ..... Edytowane 22 Grudnia 2013 przez tench77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Podejrzewam że teoretyczna średnica wynosi nie 12 mm ale 0,12 mm choć w przypadku tej firmy różnie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam, Czy jest gdzieś teraz lód w okolicy Wrocka – czy można gdzie łowić z lodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Barki niby skute, ale czy na tyle, żeby wejść......Sam bym się jeszcze chętnie powiercił po lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Panowie, dajcie spokój, zaraz na normalne łowy ruszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Taaaa.Na lód to za ciepło...Więc człek jedzie z normalnym kijem nad wodę i co 3 rzuty musi oralnie pieścić przelotkę szczytową, bo ni stąd ni zowąd -10 na rtęci I gdzie tu sprawiedliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 musi oralnie pieścić przelotkę szczytową, Nie narzekaj... Pomyśl jakiej wprawy nabierzesz... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzewo Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 chcesz łowić z pod lodu jedż do Chrząstawy na kopalnie piasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 musi oralnie pieścić przelotkę szczytową, Nie narzekaj... Pomyśl jakiej wprawy nabierzesz... <_< Właśnie dlatego, że mam taką wprawę, mogłem jeszcze normalnie łowić <_< @rzewo.Na Chrząstawie byłem. Na kolana mnie nie rzuciła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 musi oralnie pieścić przelotkę szczytowąNie narzekaj... Pomyśl jakiej wprawy nabierzesz... <_< Właśnie dlatego, że mam taką wprawę, mogłem jeszcze normalnie łowić <_< W tematach (offtopach ) około-wędkarskich, zdobywacie Panowie żółtą koszulkę lidera. Drużynowo PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 musi oralnie pieścić przelotkę szczytowąNie narzekaj... Pomyśl jakiej wprawy nabierzesz... <_< Właśnie dlatego, że mam taką wprawę, mogłem jeszcze normalnie łowić <_< W tematach (offtopach ) około-wędkarskich, zdobywacie Panowie żółtą koszulkę lidera. Drużynowo PozdrawiamGrzesiekŻe niby Dream-Team ?? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 młody musi mieć siłę przebicia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 młody musi mieć siłę przebicia... Taaaaa. Przypominam, że to nie ja wykazałem się siłą przebicia i w konsekwencji siedzę w pieluchach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 no tak, ale oralnie ciężko Ci będzie dojść do pieluch... <_< Dobra, dość bo zaraz nas zbanują... Miłego łowcy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Połamania!! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam, oto Wrocławskie barki nr 2 , foto z niedzieli, tamci panowie pieluch nie potrzebowali i dali rade ---> Pan na rowerze złapał aż 1 okonka (najpierw rzucil rower na lód potem akrobacje by sie dostać do wymarzonego miejsca) PS Nie ma to jak extremalne łowienie na ruchomej krze i cieniutkim lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi