Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

Jak widać lód się topi wiosna idzie - do Walentynek jest jeszcze czas dla KOBIET (i dzieci) a potem nad rzekę :D

Czas zadać pytanie o wiosenny zlocik jerkbaitłowców. Proponowany termin to 4.06 (aby już sandałki dało się łowić i aby ciepło było w nocy żeby zlocik na niedzielny poranek przeciągnąć).

Kto jest chętny?

Jeżeli się nas nieco zbierze to zabiorę się za organizację i szukanie sponsorów.

do tego czasu to jeszcze wiele wody upłynie. Oczywiście jestem chętny na spotkanie, byleby nie wyszło tak jak ostatnio, że się termin zmienił i wuj strzelił moje plany.

Módlmy się już od dziś o mniejszą wodę.

Baloo :D wczoraj przeglądałem zdjęcia ze strony Andrzeja :D... przyznam, że mi gul skoczył jak pooglądałem wasze boleniki :D. Sądzą po linii brzegowej to pewnie z okolic w jakich byliśmy z Kamilem :D?

Wrocławianin ze mnie żaden,ale niewykluczone,że na zlocie pojawi sie krakowski akcent :mellow:

Chęć uczestnictwa poteguje rygorystyczny system motywacyjny B)

Jeśli rzeczywiście wypali, to fajnie będzie skrzyżować wreszcie wspólnie kije nad wodą!! :D

No i pamiętaj, że imię przecież też zobowiązuje :mellow:

Pozdro

Kamil

Fajnie Fajnie czyli widzę że zainteresowanie będzie to i zająć się tematem warto.

Panowie a jakie miejsce w tym roku wybierzemy?

Moim zdaniem dobre jest miejsce gdzie most blisko aby na dwóch brzegach można było łowić (zawsze to 2*więcej miejsca).

Może Ścinawa?Tylko tam trzeba na lepsze miejscówki trochę się przejść.Albo Chobienia-przeprawa promowa.Tam jedna strona by była w miarę dobra.Ale lepsza ogólnie chyba Ścinawa co do ogniska itp.Rzucajcie jakieś pomysły i wspólnie coś wybierzemy.

ścinawa daleko... ja bym pozostał przy Lubiążu. Tam w dwie strony fajne wiosenne miejscówki, a Ci co będą chcieli uciec od zgiełku fotoreporterów to w promieniu kilkunastukilometrów mają wszystkie możliwe rodzaje miejscówek - kleniowo-boleniowe, jaziowe, szczupaki i sandacze...

A Lubiąż??? :D

Dedo pewno uznał że z naszymi umiejętnościami nie stanowimy zagrożenia dla tamtejszych rybich stad :blush:- to i nas jakby nieco zaprasza ???

Ale nasze umiejętności ostatno wzrosły (moje w teorii podczas pisania artykułów) :unsure: - choć parę namiarów GPS (od Dedo) na sandałki nie zawadzi.

Wg mnie Lubiąż jest ok.