Kamil Z. Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Nieeeeee. Jestem zbyt piękny i młody na takie praktyki Czasem po prostu są rzeczy ważniejsze niż ryby- chociażby zdrowie lub życie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Jak widać lód się topi wiosna idzie - do Walentynek jest jeszcze czas dla KOBIET (i dzieci) a potem nad rzekę Czas zadać pytanie o wiosenny zlocik jerkbaitłowców. Proponowany termin to 4.06 (aby już sandałki dało się łowić i aby ciepło było w nocy żeby zlocik na niedzielny poranek przeciągnąć). Kto jest chętny? Jeżeli się nas nieco zbierze to zabiorę się za organizację i szukanie sponsorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Wstępnie się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Proszę mnie wpisać Chociaż Kolega drago mnie wyprzedził, a miałem znów być pierwszy na liście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okoń Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Proszę o wstępne wpisanie na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Mnie też poproszę na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 no to jak @Remek będzie, to ja też będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 uuuuu sama wierchuszka się wybiera... <_< termin fajny, dużo ryb i oby tylko duża woda nie przyszła... jak Bozia da, to powinienem się stawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 do tego czasu to jeszcze wiele wody upłynie. Oczywiście jestem chętny na spotkanie, byleby nie wyszło tak jak ostatnio, że się termin zmienił i wuj strzelił moje plany.Módlmy się już od dziś o mniejszą wodę.Baloo wczoraj przeglądałem zdjęcia ze strony Andrzeja ... przyznam, że mi gul skoczył jak pooglądałem wasze boleniki . Sądzą po linii brzegowej to pewnie z okolic w jakich byliśmy z Kamilem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witaj Tomku, Bolenie łowimy na całym odcinku Odry od Brzegu Dolnego do..... Nowej Soli chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierak Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam, oczywiście także wezmę w tym udział Mam nadzieje, że w tym roku zlocik przybierze dwudniową formę Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 i już się morda cieszy ... mo-chu i Stachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 J.W. Jak czas pozwoli- chętnie wezmę udział w spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Wrocławianin ze mnie żaden,ale niewykluczone,że na zlocie pojawi sie krakowski akcent Chęć uczestnictwa poteguje rygorystyczny system motywacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Wrocławianin ze mnie żaden,ale niewykluczone,że na zlocie pojawi sie krakowski akcent Chęć uczestnictwa poteguje rygorystyczny system motywacyjny Jeśli rzeczywiście wypali, to fajnie będzie skrzyżować wreszcie wspólnie kije nad wodą!! No i pamiętaj, że imię przecież też zobowiązuje PozdroKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamLca Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Ja rowniez bardzo chetnie pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Fajnie Fajnie czyli widzę że zainteresowanie będzie to i zająć się tematem warto. Panowie a jakie miejsce w tym roku wybierzemy? Moim zdaniem dobre jest miejsce gdzie most blisko aby na dwóch brzegach można było łowić (zawsze to 2*więcej miejsca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okoń Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Może Ścinawa?Tylko tam trzeba na lepsze miejscówki trochę się przejść.Albo Chobienia-przeprawa promowa.Tam jedna strona by była w miarę dobra.Ale lepsza ogólnie chyba Ścinawa co do ogniska itp.Rzucajcie jakieś pomysły i wspólnie coś wybierzemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 ścinawa daleko... ja bym pozostał przy Lubiążu. Tam w dwie strony fajne wiosenne miejscówki, a Ci co będą chcieli uciec od zgiełku fotoreporterów to w promieniu kilkunastukilometrów mają wszystkie możliwe rodzaje miejscówek - kleniowo-boleniowe, jaziowe, szczupaki i sandacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Lubiąż zdecydowanie, a Ścinawa to sobie myślę swoją drogą gdzieś tam po drodze powinna się pojawić na wiosnę, słyszałem że można tam ładnego Bolka trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Ładnego bolka można równie dobrze, a może nwet bardziej trafić we Wrocku w centrum miasta. Idąc tropem mostów, a zbyt wielu ich nie ma, to równie dobrze można się umówić choćby w Nowej Soli... ale niech oczywiście zdecyduje większość.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okoń Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 W sumie Lubiąż chyba najlepsze miejsce do spotkania.Jak ktoś będzie chciał to można się rozjechać samochodami na ulubione miejscówki i pozniej wrocic na ognisko itd.W czerwcu na Lubiążu też ładne bolki ganiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 A Lubiąż??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 No właśnie, jeszcze nie wiadomo, czy @Dedo się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 A Lubiąż??? Dedo pewno uznał że z naszymi umiejętnościami nie stanowimy zagrożenia dla tamtejszych rybich stad - to i nas jakby nieco zaprasza ??? Ale nasze umiejętności ostatno wzrosły (moje w teorii podczas pisania artykułów) - choć parę namiarów GPS (od Dedo) na sandałki nie zawadzi. Wg mnie Lubiąż jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi