Sirval Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Gratulacje Michał, ładny...... A ta miarka to w calach ? .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Witam tak Slavo 5 cm brakło do magicznej bariery Drzewo zwalone do rzeki i przelew, środkiem rynna. Przyczaiłem się za tym drzewem, rzuty oczywiście pod drugi brzeg i wachlażowo do siebie metr po metrze. Zmiana wobka na instynkta 4 i podczas wychodzenia z rynny na piasek myślałem że drobnica miała szacunek u mojego woba ale jak się okazało za 2 sekundy to ten klon wywalił z rynny i przywalił. Cięcie - dokręcanie hamulca-przeskok przez drzewo - krótki hol - fota - do wody. Adam, ja wiem że Was amerykańskie firmy sponsorują ale my we wro wspieramy polskie produkty (a miarka z korei zakoszona z byłej pracy) pozdrawiam połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Wichury ustały i zachęcony weekendowymi wynikami kolegów wybrałem się na rybki. I taki klonek się skusił.. Michał - zapomniałeś zabrać ze sobą fotografa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Dziś wstałem i pomyślałem sobie skoro są grand derby to fajnie by było złowić rybkę która by spełniała jerkbaiotowe minimu i zrobić sobie fotkę w koszulce z ulubiona drużyną.Plan zrealizowany z nawiązką. Więc bedzie 2 - 0 dla REALU!!! P.S. Dzięki wielkie Pasiasty za dobór kija, wczoraj odebrałem dziś już przetestowany i mega mi się podoba A fotograf jak chce robić zdjęcia to niech zacznie jeździć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziober Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Visca el Bar?a! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 No Michał dajesz klonkom popalić Gratki !!! Ale żeby nie było tego tam to przekornie zapytam jak tam noga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Dziś wstałem i pomyślałem sobie skoro są grand derby to fajnie by było złowić rybkę która by spełniała jerkbaiotowe minimu i zrobić sobie fotkę w koszulce z ulubiona drużyną.Plan zrealizowany z nawiązką. Więc bedzie 2 - 0 dla REALU!!! P.S. Dzięki wielkie Pasiasty za dobór kija, wczoraj odebrałem dziś już przetestowany i mega mi się podoba A fotograf jak chce robić zdjęcia to niech zacznie jeździć ----------------Fotograf zbiera siły, ładuje baterie i kibicuje. Przy okazji - Krokodyl nie jest zainteresowany sponsorowaniem naszego Zlotu zaplanowanego na 04.06. Jak dla mnie to rozczarowanie. Myślałem że duży wrocławski sklep wędkarski będzie zainteresowany promowaniem C&R - a tu nic - zero zainteresowania. Poradzimy sobie bez Krokodyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Krokodyl tylko siebie Promuje Michal GRATKI !!!!a co ZA kijek masz na te KLEKSY ???Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Ależ promuje C&R tylko pod innym znaczeniem: CATCH a customer and make him to RELEASE a lot of money from the pocket Twarde zasady rynku <_< Ja ze swojej strony coś wrzucę do koszyka, choć chyba nie po prezenty jedziemy się spotkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 P.S. Dzięki wielkie Pasiasty za dobór kija, wczoraj odebrałem dziś już przetestowany i mega mi się podoba Nie ma sprawy Bardzo się cieszę, że kijek Ci leży i co ważne- sprawdził się na placu boju Niech Ci służy jak najlepiej!! PozdroKamil P.S Co do Krokodyla..- moim zdaniem nie ma co robić o to afery. Żyjemy w wolnym kraju i każdy może sponsorować to, co chce i w sumie nie musi się nikomu tłumaczyć...Zresztą, to ma być spotkanie kolegów-forumowiczów nad wodą w miłej wędkarskiej atmosferze, a nie bankiet z nagrodami za tysiące peeelenów Luuuuzik PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 sponsorzy są jak dinozaury.już dawno wygineli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Etam bez sponsorow mozna sie obejsc wazne aby była pogoda i rybki a o atmosfere to zadbamy przy ognisku Do zobaczonka pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Gratulacje łowcom kleni !!! Ja na zlocik zasponsoruję pęto kiełbasy na ognisko/grilla Jak każdy zasponsoruje coś to będzie gruuuba imprezka. A może tak jak to kiedyś podobno na zawodach bywało, każdy daje do kapelusza np. woblerka i zwycięzca zgarnia cały kapelusz? Co Wy na to? Jutro zawody kleniowe, więc odrzańskie rybki zostawiam w spokoju Pozdrawiam Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 a czy ja z kumplem po kiju mogę wpaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Każdy może wpaść - od nas zależy kto będzie - jak będzie - co będzie itd - imprezka ma charakter nieformalny Połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Wstępnie również się piszę na spotkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Dziś wstałem i pomyślałem sobie skoro są grand derby to fajnie by było złowić rybkę która by spełniała jerkbaiotowe minimu i zrobić sobie fotkę w koszulce z ulubiona drużyną. Michał - czy ty nie wiesz że w naszym ukochanym kraju reklamowanie hazardu (Bwin.com) jest prawnie zakazane . P.S. Konkurs na te woblerki jeszcze trwa. Uprzejmie proszę o Wasze komentarze na priv dotyczące koncepcji trampolino.pl - zależy mi na rozwoju tego portalu i bardzo interesują mnie Wasze opinie. Połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 [P.S Co do Krokodyla..- moim zdaniem nie ma co robić o to afery. Żyjemy w wolnym kraju i każdy może sponsorować to, co chce i w sumie nie musi się nikomu tłumaczyć...Zresztą, to ma być spotkanie kolegów-forumowiczów nad wodą w miłej wędkarskiej atmosferze, a nie bankiet z nagrodami za tysiące peeelenów ------------------------ Wolny Kraj - każdy może sposnsorować lub nie i Każdy może to komentować lub nie - Wolny kraj - Luuuzik. Mamy wstępnie zainteresowany inny sklep wędkarski, który prawdopodobnie zechce (pogadamy to może coś ustalimy) choćby skromie nas sponsorować i promować w ten sposób C&R. O drogie nagrody nie idzie - idzie o to aby imprezka miała swój charakter i klimat - odrobina rywalizacji (choćby o upominki) dobrze klimat buduje - przyda się również pokazanie że można rywalizować – rozgrywać zawody na żywej rybie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 wstepnie zglaszam swoja chec udzialu w zlociku i pewnie od siebie cos tam do kapelusza wrzuce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 i zrobić sobie fotkę w koszulce z ulubiona drużyną. fotka zmieniona, koszulka nadal kiepska... hahaha Rybka śliczna, koszulka fatalna! Wynik też nietrafiony (choć przyznaję, mieli swoje szanse) i w nagrodę La Liga przegrana! VeB! Zmień koszulkę, ta w bordowo-granatowe kolory lepiej wygląda na zdjęciach z rybami! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 WitamJacku, oczywiście było to nie świadome i nawet o tym nie pomyślałem. Fotkę zmieniłem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Spoko - to było póżartem-półserio ale po co mają Cię jakieś urzędasy ciągać.Zdaje się że urzędnicy nie wiedzą jak sobie poradzić z problemem pokazywanych w telwizji publicznej reklam na koszulkach zagranicznych sportowców, autach F1 itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 No to w końcu i ja się mogę pochwalić . Wyskoczyłem dzisiaj po pracy, tak na chwilkę, na opaskę na Odrze i zameldował mi się klenik taki ze 40cm. Łyknął Instynct'a 3cm jasnego z ciemnym grzbietem. W kolejnym rzucie szczęśliwa przynęta poleciała na brzeg na którym stałem i tam już została gdzieś w trawie, bo po lekkim szarpnięciu żyłka pękła... musiałem mieć kretyński wyraz twarzy jak to się stało. Dobrze, że rybie w ryju nie została. Musiałem uszkodzić żyłkę na kamieniach, więc warto ja sprawdzać co kilka rzutów.Zameldowałem też jedno branie na Brombę. Nie spodziewałem się, że ryby będą się nią o tej porze roku interesowały.Połamania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 No to w końcu i ja się mogę pochwalić . Wyskoczyłem dzisiaj po pracy, tak na chwilkę, na opaskę na Odrze i zameldował mi się klenik taki ze 40cm. Łyknął Instynct'a 3cm jasnego z ciemnym grzbietem. W kolejnym rzucie szczęśliwa przynęta poleciała na brzeg na którym stałem i tam już została gdzieś w trawie, bo po lekkim szarpnięciu żyłka pękła... musiałem mieć kretyński wyraz twarzy jak to się stało. Dobrze, że rybie w ryju nie została. Musiałem uszkodzić żyłkę na kamieniach, więc warto ja sprawdzać co kilka rzutów.Zameldowałem też jedno branie na Brombę. Nie spodziewałem się, że ryby będą się nią o tej porze roku interesowały.Połamania! Skoro Brromba zaczyna je interesować - znaczy się idą lepsze czasy - te wiosenne, lepsze wędkarsko czasy Te, które ja bardzo lubię. Ja też bardzo chętnie wykąpię swoje Bromby i chrabąszcze Insecty w Odrze i Widawie na najbliższej wyprawie. Łówcie Koledzy i chwalcie się. Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi