Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam tak Slavo 5 cm brakło do magicznej bariery :D Drzewo zwalone do rzeki i przelew, środkiem rynna. Przyczaiłem się za tym drzewem, rzuty oczywiście pod drugi brzeg i wachlażowo do siebie metr po metrze. Zmiana wobka na instynkta 4 i podczas wychodzenia z rynny na piasek myślałem że drobnica miała szacunek u mojego woba ale jak się okazało za 2 sekundy to ten klon wywalił z rynny i przywalił. Cięcie - dokręcanie hamulca-przeskok przez drzewo - krótki hol - fota - do wody. :D

Adam, ja wiem że Was amerykańskie firmy sponsorują :mellow: ale my we wro wspieramy polskie produkty :D(a miarka z korei zakoszona z byłej pracy)

pozdrawiam

połamania

Dziś wstałem i pomyślałem sobie skoro są grand derby to fajnie by było złowić rybkę która by spełniała jerkbaiotowe minimu i zrobić sobie fotkę w koszulce z ulubiona drużyną.

Plan zrealizowany z nawiązką. Więc bedzie 2 - 0 dla REALU!!!

P.S. Dzięki wielkie Pasiasty za dobór kija, wczoraj odebrałem dziś już przetestowany i mega mi się podoba :mellow:

A fotograf jak chce robić zdjęcia to niech zacznie jeździć :D

.

post-2931-1348915412,148_thumb.jpg

Dziś wstałem i pomyślałem sobie skoro są grand derby to fajnie by było złowić rybkę która by spełniała jerkbaiotowe minimu i zrobić sobie fotkę w koszulce z ulubiona drużyną.

Plan zrealizowany z nawiązką. Więc bedzie 2 - 0 dla REALU!!!

P.S. Dzięki wielkie Pasiasty za dobór kija, wczoraj odebrałem dziś już przetestowany i mega mi się podoba :mellow:

A fotograf jak chce robić zdjęcia to niech zacznie jeździć :D

----------------

Fotograf zbiera siły, ładuje baterie :D i kibicuje.

Przy okazji - Krokodyl nie jest zainteresowany sponsorowaniem naszego Zlotu zaplanowanego na 04.06. Jak dla mnie to rozczarowanie. Myślałem że duży wrocławski sklep wędkarski będzie zainteresowany promowaniem C&R - a tu nic - zero zainteresowania. Poradzimy sobie bez Krokodyla.

Nie ma sprawy :D

Bardzo się cieszę, że kijek Ci leży i co ważne- sprawdził się na placu boju :D

Niech Ci służy jak najlepiej!!

Pozdro

Kamil

P.S Co do Krokodyla..- moim zdaniem nie ma co robić o to afery. Żyjemy w wolnym kraju i każdy może sponsorować to, co chce i w sumie nie musi się nikomu tłumaczyć...Zresztą, to ma być spotkanie kolegów-forumowiczów nad wodą w miłej wędkarskiej atmosferze, a nie bankiet z nagrodami za tysiące peeelenów :mellow:

Luuuuzik

Pozdrawiam

Kamil

Gratulacje łowcom kleni !!!

Ja na zlocik zasponsoruję pęto kiełbasy na ognisko/grilla :lol:

Jak każdy zasponsoruje coś to będzie gruuuba imprezka.

A może tak jak to kiedyś podobno na zawodach bywało, każdy daje do kapelusza np. woblerka i zwycięzca zgarnia cały kapelusz?

Co Wy na to?

Jutro zawody kleniowe, więc odrzańskie rybki zostawiam w spokoju :mellow:

Pozdrawiam

Slavobeer

Michał - czy ty nie wiesz że w naszym ukochanym kraju reklamowanie hazardu (Bwin.com) jest prawnie zakazane :wacko:

.

P.S. Konkurs na te woblerki jeszcze trwa. Uprzejmie proszę o Wasze komentarze na priv dotyczące koncepcji trampolino.pl - zależy mi na rozwoju tego portalu i bardzo interesują mnie Wasze opinie.

Połamania

post-536-1348915409,6143_thumb.jpeg

[P.S Co do Krokodyla..- moim zdaniem nie ma co robić o to afery. Żyjemy w wolnym kraju i każdy może sponsorować to, co chce i w sumie nie musi się nikomu tłumaczyć...Zresztą, to ma być spotkanie kolegów-forumowiczów nad wodą w miłej wędkarskiej atmosferze, a nie bankiet z nagrodami za tysiące peeelenów :mellow:

------------------------

Wolny Kraj - każdy może sposnsorować lub nie i Każdy może to komentować lub nie - Wolny kraj - Luuuzik.

Mamy wstępnie zainteresowany inny sklep wędkarski, który prawdopodobnie zechce (pogadamy to może coś ustalimy) choćby skromie nas sponsorować i promować w ten sposób C&R.

O drogie nagrody nie idzie - idzie o to aby imprezka miała swój charakter i klimat - odrobina rywalizacji (choćby o upominki) dobrze klimat buduje - przyda się również pokazanie że można rywalizować – rozgrywać zawody na żywej rybie

Pozdro

i zrobić sobie fotkę w koszulce z ulubiona drużyną.

fotka zmieniona, koszulka nadal kiepska... hahaha

Rybka śliczna, koszulka fatalna!

Wynik też nietrafiony (choć przyznaję, mieli swoje szanse) i w nagrodę La Liga przegrana!

VeB!

Zmień koszulkę, ta w bordowo-granatowe kolory lepiej wygląda na zdjęciach z rybami! :mellow: <_<

No to w końcu i ja się mogę pochwalić :D. Wyskoczyłem dzisiaj po pracy, tak na chwilkę, na opaskę na Odrze i zameldował mi się klenik taki ze 40cm. Łyknął Instynct'a 3cm jasnego z ciemnym grzbietem. W kolejnym rzucie szczęśliwa przynęta poleciała na brzeg na którym stałem i tam już została gdzieś w trawie, bo po lekkim szarpnięciu żyłka pękła... musiałem mieć kretyński wyraz twarzy jak to się stało. Dobrze, że rybie w ryju nie została. Musiałem uszkodzić żyłkę na kamieniach, więc warto ja sprawdzać co kilka rzutów.

Zameldowałem też jedno branie na Brombę. Nie spodziewałem się, że ryby będą się nią o tej porze roku interesowały.

Połamania!

No to w końcu i ja się mogę pochwalić :D. Wyskoczyłem dzisiaj po pracy, tak na chwilkę, na opaskę na Odrze i zameldował mi się klenik taki ze 40cm. Łyknął Instynct'a 3cm jasnego z ciemnym grzbietem. W kolejnym rzucie szczęśliwa przynęta poleciała na brzeg na którym stałem i tam już została gdzieś w trawie, bo po lekkim szarpnięciu żyłka pękła... musiałem mieć kretyński wyraz twarzy jak to się stało. Dobrze, że rybie w ryju nie została. Musiałem uszkodzić żyłkę na kamieniach, więc warto ja sprawdzać co kilka rzutów.

Zameldowałem też jedno branie na Brombę. Nie spodziewałem się, że ryby będą się nią o tej porze roku interesowały.

Połamania!

Skoro Brromba zaczyna je interesować - znaczy się idą lepsze czasy - te wiosenne, lepsze wędkarsko czasy :D Te, które ja bardzo lubię.

Ja też bardzo chętnie wykąpię swoje Bromby i chrabąszcze Insecty w Odrze i Widawie na najbliższej wyprawie.

Łówcie Koledzy i chwalcie się.

Slavobeer