Booseib Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Wow...fotka rodem niczym z Wietnamu ! Jacku wyglądasz jak RAMBO w tej scenografii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Jacek zdecydowanie ma coś z Rambo, jak idziemy przez dżunglę, zawsze prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszekr Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Rambo w tym miejscu do wody by nie wszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Nie mówiąc o Berze Grylsie ze szkoły przetrwania Jeżeli chodzi o o ognisko to chętnie zjem kiełbaskę i posłucham wędkarskich opowieści pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Myślę powoli o jakimś spotkanku na podsumowanie sezonu - np. 16.10. Czy są chętni do ogniska i wędkarskich opowieści? Ja zawsze chętnie jeśli grafik w pracy pozwoli.Jakieś konkretniejsze miejsce masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 13 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Chętnie odwiedziłbym jakąś nową miejscówkę poniżej Lubiąża: ścinawa Chobienia itp. Nie mam konkretnej propozycji. Może któryś z forumowiczów coś zaproponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Przyjeżdżajcie do mnie do Oławy jak ktoś złowi sandacza to do końca sezonu będę mu pucował kaloszki ))))))))A tak poważnie to nie ma co do mnie przyjeżdżać... bo głupio byłoby mi się wycofać z danego słowa . Ja również jestem chętny na spotkanie, tylko się zastanawiam czy jest sens jechać dalej skoro bliżej i tak będą fajne miejscówki ... dla mnie wszystkie fajne bo po tamtej stronie Wrocławia to ja niezbyt często bywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ja może nie o sandaczach teraz, powiedzcie bardziej doświadczenie i mądrzejsi koledzy. Do kiedy realnie można łowić jeszcze klenie na smużaki chrząszcze powierzchniowe itp? Tak mniej wiecej czasowo żebym sie przygotował i skoczył przy małej wodzie na wielką odre czego jeszcze nie uczyniłem w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ja bardzo chętnie się z Wami spotkam.Poniżej Lubiąża nigdy nie byłem (tylko w Chobieni na zawodach), tak więc jak masz Jacek jakieś tajne miejsca to się piszę.Samemu nie chce mi się tam jechać. A co do pytania Tomislawusa: zamiast pytać jedź chłopaku i wywijaj kijem póki w miarę niska woda się zdarza.Nie upieraj się przy smużakach.Ja osobiście jesienią nie połowiłem na chrabąszcze czy Bromby, ale może dlatego, że skupiałem się na normalnych woblerach.Klenie stały jednak na zapływowej części główek. W samych zwarach i w przelewie ich nie było tzn. tam nie brały Jesienią niestety nie złapałem klenia godnego uwagi. Jesień to czas na sandacze !!! Jak sobie przypomnę ubiegły rok to już bym złapał za kija. Czekam na ochłodzenie i przymrozki. Pozdrawiam Was Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 sandacze to pod koniec pazdziernika dopiero u mnie. jak tylko mogę to na rybki jezdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Dzisiaj odwiedziłem mi jeszcze nieznany odcinek Widawy pod wrocławiem, piekna woda (bardzo wąska) dwie wyjete, trzy zebrały ale wypluły, dwa kabany ok 60cm, uciekły spod brzegu jak stąpałem, ale zjeść wobka nie chciały najlepsze i najgorsze na tym odcinku ze nie ma chaszczy i krzaków, czysty brzeg 43cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Brawo Brawo - w końcu zaczęły pojawiać w naszy wątku fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Gdzie we wrocławiu kupie wysuszone deski z lipy? Potrzebuje na szybko, nie chce przez allegro. Może ma ktoś na zbyciu? Odkupi na pare woblerów.Chciałbym wykonać swoj pierwszy i jak najszybciej zaczac łowic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 WitamTomislawus gratki klonków z widawy. Na zawalnej jest sklep modelarski być może mają lipę , na pewno maja balsę o różnej twardości.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 no popatrz sie, mieszkałem tyle czasu na polance i nie widziałe ze taki sklep tam jest. Dzieki serdeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Nie łowicie?, ja jutro znowu na dziwnie magiczny odcinek jade, chce ktos sie zabrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okoń Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 W Ścinawie można zrobić jakieś spotkanie bo do Chobienii to już kawał drogi będziecie mieli.Rybek sporo (boleni i sandacze raczej by były ), most pod którym można zrobić ognisko jest i napewno się pomieścimy tylko z drzewem będzie lekki problem.Jak ktoś nie był w Ścinawie a chce się czegoś dowiedzieć to chętnie coś podpowiem jeśli będę potrafił łamcie kije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 17 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Gdzie we wrocławiu kupie wysuszone deski z lipy? Potrzebuje na szybko, nie chce przez allegro. Może ma ktoś na zbyciu? Odkupi na pare woblerów.Chciałbym wykonać swoj pierwszy i jak najszybciej zaczac łowic . Modelarski jest również na: Modelarz. Sklep modelarski. Skowroński L.pl. św. Macieja 1150-244 Wrocławwoj. dolnośląskie Tel.: 071 3223051 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 17 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 W Ścinawie można zrobić jakieś spotkanie bo do Chobienii to już kawał drogi będziecie mieli.Rybek sporo (boleni i sandacze raczej by były ), most pod którym można zrobić ognisko jest i napewno się pomieścimy tylko z drzewem będzie lekki problem.Jak ktoś nie był w Ścinawie a chce się czegoś dowiedzieć to chętnie coś podpowiem jeśli będę potrafił łamcie kije Okoń: Dzięki za info. dot Ścinawy, jak możesz to dodaj jakiś opis na forum a jak nie to się zdzwonimy a.e... ale...co tam u Ciebie ostatnio? wklej jakąś fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Dzisiaj bidnie, komary mnie denerwowały, latały jak głupie. Taki jeden bidulek. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 18 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Choć dziś co nieco udało się wydłubać to znowu cicho nad Odrą było (nie lubię jak jest tak cicho) – latem o świcie często ryby głośno żerowały – widać było że są - a od jakichś trzech tygodni (wrzesień) cisza się zrobiła. Mam wrażenie że wrzesień na wrocławskiej Odrze jest zwykle słabszy od lipca i sierpnia (inaczej niż w książkach piszą). A jak tam Panowie u was zwykle wypada wrzesień? Lepiej czy gorzej niż Lipiec/Sierpień? Klenik: na Dorado Laka z warkoczyka za główką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 EEE tam, przesadzasz, teraz dopiero lepiej zaczyna się robić, bolek nie tylko gania sieczkę, ale i zagryza coś większego powoli, poczekaj na kilka zimnych nocek to zobaczysz jak się konkretnie zrobi Dziś na zero nie licząc leszcza za grzbiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy25 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Witam. Mam do wszystkich pytanie. Kiedy będzie robiony Zlot Jerkbaitłowców Tako jak w 2010 roku w Lubiążu?Pozdrawiam i łamcie kije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi