piter Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 ja dzis rano zajezdzam na oderke okolo 4.30 i wody BRAK wynik w ledwo plynacej wodzie to 2 okonki i klenik . godz 8 stracilem motywacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 woda spadła dziś wieczorem w ciągu ok 2 godzin o niecały metr, już o świcie będzie wszędzie niska. Fishe też gryzły na opadającej, ale bez wymiaru jb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Powiem ci że na Maślicach podnosiła się że główki przykryte i dosyc mocno ciągneło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 no bo było wyżej dziś, ale dopiero wrociłem i woda spada już, o świcie będzie nisko wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Wszędzie ? dnia 2012-06-30 06:00Odra Trestno 323 Byłem wczoraj i też w miarę .... ten odcinek raczej stabilnie zazwyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Jakub, mówiłem o Odrze poniżej, poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Bardzo denerwujące są te gwałtowne zmiany poziomu wody - choć czasami udaje się wybronić i wyniki są ponadprzeciętne (tak jak dziś rano pomimo gwałtownego spadku wody o około 150 cm). Czy Panowie na śluzach to mają jakiś grafik tych fal (który można poznać) dla barek czy działają sobie ad hoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Telefon do śluzowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Telefon do śluzowego? no i po 30 minutach w miejscu gdzie klenie wychodziły do bromby wody już nie było ale z innej beczki - jeżeli ktoś posiada numer do śluzowego i może mi puścić na priva będę wdzięczny - planuję nockę z soboty na niedzielę w okolicy gdzie ciężko się chodzi przy wyższej wodzie w dzień więc nie chciałbym być zaskoczony półtorametrowym przyborem o północy a ostatnio widzę że lubią tak się bawić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANGLER Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Nic nie pomoże telefon do śluzowego, tych bandytów jest co najmniej trzech i wszystko zależy od tego co piją. Sam nie dasz rady, służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 l" target="_blank">Kilka rad: nie daj się złowić nikomu w tym roku, omijaj mięsiarzy i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Dedo - co Ty tam za rybkę upolowałeś? sumka? czy bolka (jak zdjęcie nazwane)? Bo widać że spora rybka. Coś mi się kojarzy że poprzednio to zdjęcie bolka 75 cm było a teraz jakby sumek - coś się forum technicznie rozjeżdża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 wczorajszy na opadającej, jedyny fotogeniczny, moja facjata nie wyjsciowa,ale nie o to kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Ze zdjęciami u nas ostatnio coś krucho to podratuję nieco forum dołączając do nielicznych którzy zdjęcia wstawiają (poprzedni aparat nie wytrzymał wędkarskich warunków - może nowy będzie miał więcej do mnie cierpliwości ). Wieczorowy bolek, na granicy tutejszego regulaminu, z rozmycia warkocza, na wobek z rękodzieła, żyłeczka 0,22. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Ze zdjęciami u nas ostatnio coś krucho to podratuję nieco forum dołączając do nielicznych którzy zdjęcia wstawiają (poprzedni aparat nie wytrzymał wędkarskich warunków - może nowy będzie miał więcej do mnie cierpliwości ). Wieczorowy bolek, na granicy tutejszego regulaminu, z rozmycia warkocza, na wobek z rękodzieła, żyłeczka 0,22. . Jacku gratuluje. W koncu jakieś Twoje foto z rybką. Pora chyba wyskoczyć na jakieś sandacze wieczorową porą. Ja wiem gdzie one bytują:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Ze zdjęciami u nas ostatnio coś krucho to podratuję nieco forum dołączając do nielicznych którzy zdjęcia wstawiają (poprzedni aparat nie wytrzymał wędkarskich warunków - może nowy będzie miał więcej do mnie cierpliwości No gratki a i UFO też się udało uchwycić, czyli dobry aparat to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Jacek - gratuluję ładnego rapiszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwro Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 koledzy Wędkarze , w ten weekend sytuacja na kanale powodziowym (od jazu opatowice do śluzy mosty jagielońskie) jest KATASTROFALNA TYSIĄCE ZDECHŁYCH RYB tak jak przed dwoma tygodniami zdychałY same plocie i leszcze to teraz padło wszystko piekne liny, klenie, jazie,masa płoci leszczy byczków oraz szczupaki i sandacze grubo ponad metr nie było mnie we Wrocławiu od piątku ale wiem ze śniecie ryb zaczęło sie w sobotę wczoraj wszystkie wypłynęły na wierzch teraz juz większość opadła na dno ,APELUJE DO WSZYSTKICH ABY POWIADOMIC O TEJ SYTUACJI ODPOWIEDNIE SŁUŻBY I MEDIA JEST TO KATASTROFA EKOLOGICZNA I TRZEBA SZYBKO DZIAŁAĆp.s.wieczorem wrzucę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 koledzy Wędkarze , w ten weekend sytuacja na kanale powodziowym (od jazu opatowice do śluzy mosty jagielońskie) jest KATASTROFALNA TYSIĄCE ZDECHŁYCH RYB tak jak przed dwoma tygodniami zdychałY same plocie i leszcze to teraz padło wszystko piekne liny, klenie, jazie,masa płoci leszczy byczków oraz szczupaki i sandacze grubo ponad metr nie było mnie we Wrocławiu od piątku ale wiem ze śniecie ryb zaczęło sie w sobotę wczoraj wszystkie wypłynęły na wierzch teraz juz większość opadła na dno ,APELUJE DO WSZYSTKICH ABY POWIADOMIC O TEJ SYTUACJI ODPOWIEDNIE SŁUŻBY I MEDIA JEST TO KATASTROFA EKOLOGICZNA I TRZEBA SZYBKO DZIAŁAĆp.s.wieczorem wrzucę zdjęcia Kolego chyba pomyliłeś kanały, rybki zdechłe pływały pod koniec czerwca i na kanale żeglugowym a nie powodziowym, chyba że znów jakaś przyducha albo zatrucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Nie ma co apelować. Nie lepiej zgłosić to samenu !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 To jak tam jest? - może ktoś potwierdzić, skonkretyzować te złe wieści? Podesłałem info do PZW niech Panowie sprawdzą również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nebril Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 http://wroclaw.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1471387,wrocla w-martwe-ryby-w-odrze-zdjecia,id,t.html#42081b8537db1487,1,3 ,5 Coś niestety jest na rzeczy...Ale z tego co widzę zdjęcia pod artykułem z poprzedniego zatrucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 http://wroclaw.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1471387,wrocla w-martwe-ryby-w-odrze-zdjecia,id,t.html#42081b8537db1487,1,3 ,5 Coś niestety jest na rzeczy...Ale z tego co widzę zdjęcia pod artykułem z poprzedniego zatrucia. Właśnie usłyszałem z tv, że badania wody nic nie wykazały w przypadku śnietych ryb z kanału żeglugowego i że po raz kolejny padły rybki w Odrze... Teraz mają badać śniete ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 To nie moje fotki jakiś błąd na forum. mój tekst i fotkę zastąpiły te pewnie kogoś innego. Od tamtego czasu na rybkach nie\ byłem więc to na pewno nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Co nad wodą Panowie? U mnie w weekend 5 bolków max 66 cm. Nadal (od tarła ) zginęły mi z opasek klenie - czy ktoś wie gdzie się podziały? Jakie miejsca teraz zajmują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi