Slavobeer Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 niedzielny przyłów Artura - miał być kleń... +- 75 cm mo-chu pogratuluj Koledze Arturowi Przepiękna brzanka ! Taką rybkę (tylko większą )chciałbym w tym roku upolować nad Odrą. Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 A o to szczupaczek z wakacji Zlapany W jeziorze Wilcze woj Lubuskim Zdjecie Robiony na trawie Dlatego Ze pobieglem z nim Szybko Pod domek bo aparatu Nie mialem Po krótkiej sesji Wrocił Do Swojego Królestwa Wrzuce Go na wrzuta.pl Poniewaz zdjecia sa za duze zeby dodac je tutaj Zapraszam do prezentowania zdjęć zgodnych z regulaminem forum. Widzę, że młody Kolega nie posłuchał dobrej rady i nie przeczytał regulaminu wstawiania/zamieszczania zdjęć na forum jerbait.pl A o jakich kaflach na Bartoszowicach piszesz? Chodnikowych takich? Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Tak Bo jak spiningowalem To wchodzilem do wody I akurat bolen sie skusil To wyciagnalem go na kafle Kolega pstryknal zdjecie I Rybka do wody Spowrotem ja ryb nie biore bo nie lubie jesc jedynie to dorsza nad morzem czasami zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 A to przepraszam w takim razie wlasnie skonczylem CZytac regulamin Co prawda Szczupak nie mial 75 Cm Wiec sorrki nastepnym razem Bede zwracal uwage na takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Testowal Ktos zyłke Dragona 0.16 Perch na Okonia Dzisiaj ja zamierzam sprawdzic Na Kleniu Nawinalem 150 M 0.22 Satori Feeder A nastepnie na nia z 200 m Dragona Perch 0.16 sprawdzimy Dam znac jak wroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Koledzy, może ktoś był ostatnio nad odrą, na odcinku pogalewo - malczyce? jakieś wyniki z niżówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 to JEst tam gdzies w okolicach brzegu DOlnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 niedzielny przyłów Artura - miał być kleń... +- 75 cm mo-chu pogratuluj Koledze Arturowi Przepiękna brzanka ! Taką rybkę (tylko większą )chciałbym w tym roku upolować nad Odrą. SlavobeerSlavo możesz sam mu pogratulować - ujawnił się 2 posty niżej jako SANGLER - ja tylko robiłem zdjęcia i wypaliłem 3 pety podczas holu na 0,16 kolego rafaelo - odpowiedzi na 99 % pytań znajdziesz na jekbait.pl - czasami warto poszperać w archiwach Homegeon - brzana SANGLERA własnie z okolic Malczyc z niżówki - ale poziom utrzymywal się 3 dni, nie było skokow z tym że oprocz brzany zamiast kleni w typowych miejscach tylko 2 wyjścia do bromby a zamiast kleni na inne wobki łowiliśmy okonie nie wiem jak z bolkiem - było go widać ale nie on był naszym celempozdrmo-chu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Ode mnie również GRATKI za Brzanke - dziś po raz pierwszy próbowałem celowo taką złowić ale nie było szczęścia nowicjusza . Poniżej Pogalewo bywam raz na tydzień - klenie gdzieś mi kompletnie wcięło - bolka można dostać najlepiej na skraju dnia i nocy. Dziś było słabawo - bolki słabo chodziły (oprócz jednego grubego który regularnie po drugiej stonie (a jakżeby inaczej) się objadał. Stan wody rekordowo niski - aż się boję że mi Odra wyschnie. Wyniki miałem dziś dość rozstrzelone bolek, sandałek i lecholek agresor (o ile sie nie mylę to próbował objadac się rybkami z tegorocznego tarła), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Od czwartku wieczorem do soboty rano też wreszcie łowiłem w Waszych okolicach - po obu stronach Lubiąża. Wieczorem wyjścia dużych kleni, ale tylko do bromby, do tego pojedyncze brania boleni na spirity 9cm. Największy 62cm, ale jak dla mnie to było całkiem fajnie. Tylko chyba ta woda byłą jednak ciut za niska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Ledwo wyjechałeś to się podnosiła Siku się chciało co? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 no cóż, trzeba było wracać. napojów brakło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 wredne te nasze wody. Skoki na metr/h to normalka... Póki rosło ryby gryzły. Jak zaczęło spadać (koło 19) to echo. Także chyba jutro po południu wyciągnę podopiecznych i niech łowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 wredne te nasze wody. Skoki na metr/h to normalka... Póki rosło ryby gryzły. Jak zaczęło spadać (koło 19) to echo. Także chyba jutro po południu wyciągnę podopiecznych i niech łowią http://www.pogodynka.pl/polska/podest/zlewnia_gornej_odryJa niestety trafiłem na tą dziurę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 panowie co sie dzieje watek juz spadł na druga strone nIkt juz nie łapie czy co ? ja dzisiaj wieczorem sie wybieram relacje Złoze jak wroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 W Oławie cieniutko wczoraj od godziny osiemnastej do dwudziestej drugiej jedno branie ,bardzo niski poziom wody . Rozpoczęto budowę elektrowni wodnej i przebudowę jazu stałego , podobno w planach jest powstanie przepławki .Informacja dla osób chcących zobaczyć budowę lub wybierających się na ryby na odcinek Odry przy rezerwacie przyrody : Na drodze dojazdowej do jazu odbywa się ruch dużych aut ciężarowych w wielu miejscach niema możliwości minięcia się będziecie musieli uciekać w krzaki lub cofać się kilkadziesiąt metrów na wstecznym biegu wczoraj byłem świadkiem takiego zdarzenia śmiechu nie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 No to ni za ciekawie z tą elektrownią. Ja dzisiaj bylem Na kanale powodziowym przy moście swojczyckim I 2 delikatne brania i 1 Ładne na brombe Klenia prawdopodobnie widac bylo tylko Pysk jak sie wynurzyl zassysal brombe ja zacialem i ja wypuscil ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Elektrownia w tym miejscu to najlepszy wybór jaz od wielu lat prosił się o generalny remont ostał się tylko dlatego ze Niemcy wiedzieli jak się buduje no i przepławka rampowa będzie , oczami wyobraźni już widzę łososie i pstrągi zasuwające w ciągu tarłowym bbbuuuhahaha . Ps. dziś nie lepiej jeden bolek dał się skusić , niestety był najmniejszy z tych które widziałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Po wczorajszym wypadzie pewnie nie uwieżycie ale zamiast ryby rzucilem smuzaka i plynie kaczka go zauwazyla I zaczela za nim plynac wzeila go do pyska i sie zahaczyla ;d po 10 Minutowym holu Kaczka zostala odhaczona i wrocila do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Kaczka, to jest pikuś. Żebyś widział co się działo jak kiedyś zahaczyłem bobra. Zassał delikatnie z powierzchni pływającego Jerka. Nie wiem ile mógł ważyć, ale oceniam go na jakieś 50kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 heh Ponownie przypominam o regulaminie zamieszczania zdjęć na forum j.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Dzisiejszy wypad na rybki udany Wreszcie Pierwszy Klen.Około Godzinki 17 wybralem sie na rybki przez 2 godziny nic ani brania wreszcie godzina 19 i jest szarpniencie Zacinam i siedzi po chwili w moich rekach laduje PIERWSZY KLEN W ZYCIU krotka sesja i do wody Sprzet jakie Uzywalem : Winkle Picker 5-15G Kołowrotek Shimano hyperloop 1000 rb zyłka 0.18 Wobler 4CmZłowiony we wrocławskiej odrze Zdjecia : Zdjęcie niezgodne z zasadami umieszczania zdjęć na forum j.pl Moze nie jest duzy ale pierwsza sztuka zawsze najbardziej cieszy ! To drugie jak zostaje wypuszczony slabo widoczne poniewaz sam robilem a ciezko dosyc trzyamc rybe robic zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Brawo - jeszcze też pamiętam jak cieszy pierwszy kleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 zaraz zdjecia wrzuce laduja sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Dołączam się do gratulacji.Pierwszego się pamięta Mój miał ze 25cm, ale jak walnął w warkoczu to szok był Jaki był duży? Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi