FidoAngel Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 cześć panowiedrewno pod mostem w Lubiążu suchutkie, Fido pewnie już piwa nawarzył - no to chyba czas się spotkać ktoś w końcu musi mi wytłumaczyć gdzie się podziały klenie pozdrmo-chu Mądrego to i posłuchac warto, jakby pewnie rzekł Pawlak czytając Twojego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 ojtamojtam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzewo Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 brzany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 cześć panowiedrewno pod mostem w Lubiążu suchutkie, Fido pewnie już piwa nawarzył - no to chyba czas się spotkać ktoś w końcu musi mi wytłumaczyć gdzie się podziały klenie pozdrmo-chu Klenie są zachęcam do obejrzenia filmu z kleniami właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Piękne kleńisko czasami próbuje coś złapać w nocy pod milenijnym ale efekty nieporównywalnie gorsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 dzięki Oleix - walczymy dalej...Fido nie damy umrzeć tradycji - ja, Stachu i Sangler meldujemy sie pod tradycyjnym mostem w Lubiążu 09.09 o godz. 8 .00 -miło będzie Cię zobaczyć i mam nadzieję że zjawi sie kilka a może jak kiedyś kilkanaście osób...pozdrmo-chu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ten termin zupełnie mi nie odpowiada bo już wyjazd w dalekie strony zaplanowany i opłacony. Chętnie widziałbym Was tydzień wcześniej w tym samym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Panie Oleix film mi się bardzo podobał. Tak jak i z resztą wszystkie. I chętnie obejrzę następnie Pozdrawiam i zazdraszczam łowienia pięknych ryb na swoje wobki i do tego jeszcze kręcenie filmików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 dzięki Oleix - walczymy dalej...Fido nie damy umrzeć tradycji - ja, Stachu i Sangler meldujemy sie pod tradycyjnym mostem w Lubiążu 09.09 o godz. 8 .00 -miło będzie Cię zobaczyć i mam nadzieję że zjawi sie kilka a może jak kiedyś kilkanaście osób...pozdrmo-chu Mi termin spotkania pasuje. Deklaruję się na 9.09. Chętnie się spotkam z kolegami po kiju i pogadam o rybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 pasuje nam zarówno 2 jak i 9 a nawet 16 panowie ustalcie termin który wam pasuje a my się zjawimy jak zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Oleix: super filmik instruktażowy. Dzięki za prezentację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Mi pasuje tylko 2 września. Postaram się już w sobotę zjawić z beczułeczką i może, tradycyjnie, do poniedziałku bym posiedział A, chciała by dusza do raju, nie piątek a sobotę mam wolną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Fido odwiedzimy Cię więc 2 września o 8 pod mostem w Lubiążuwstrzymaj się lekko z opróżnianiem beczułki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 No i zdrowe jądro Zlotu Jesiennego JB już mamy. Teraz jeszcze elektrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 To ja też do Was wpadnę Koledzy Fajnie będzie się z Wami spotkać.Nawet mój nick forumowy całkiem ładnie pasuje do planów spotkania Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zapowiada się wolny łyk-end, więc też się zamelduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ja również postaram się z Wami spotkać panowie, może razem z kolegą @elpojo nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 ten termin u mnie pod znakiem zapytania ale są szanse że będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 ooo termin odpowiada prawdopodobnie będe, jak coś mogę zabrac jedną osobe.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Pytanie do łowiących na Odrze szupaki, sandacze okonie. Macie jakieś sprawdzone metody zabezpieczenia przynęt gumowych w tym nieprzyjaznym środowisku? Stosujecie może główki z antyzaczepami? Może jakieś specjalnie wyprofilowane główki. A może jakiś nietypowy sposób prowadzenia przynęty który by zminimalizował zaczep w przybrzeżnych gałęziach. Mnie na razie najbardziej ratuje odczepiacz uwiązany na sznurku - wyciągam nim około 80% gum. Ale mimo wszystko irytujące jest ciągłe rozwijanie sznura i ratowanie gumy - sporo czasu się na to marnuje a można by w tym czasie łowić. Szarpanie się z odczepiaczem to również konieczność zmiany miejscówki. Ze względu na dużą skuteczność łowienia z opadu często ryzykuję ale i często tracę gumę. Pogodzić się czy szukać jakiegoś patentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nebril Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Próbujesz najpierw odstrzelić przynętę? Mi na plecionce dość często się to udaje. Gdy czuje, ze wjeżdzam w zaczep i nie jest to branie, nie ciągnę na siłe tylko probuje odstrzelic. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Główki z anty zaczepem stosuję z powodzeniem,sprawdzają mi się rewelacyjnie,w ubiegłym sezonie dużą część ryb wyjąłem na nie.Trzeba tylko prowadzić uważnie przynęte,raczej nie nadają się na szybki uciąg.Trzeba też mocno zacinać.Problem jest jednak z dostępnością mocnego i ostrego anty zaczepu.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 .Tak ku pokrzepieniu serc.Z naszej kochanej Odry, równo 50cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Szacun - jak dla mnie klenie w tym roku z Odry zniknęły. Dobrze, ze choć od czasu do czasu zagryzie bolek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 A na Mini Zlocie klenik padł a i u mnie wczoraj ładny czterdziestak z dużym+ się zameldował. Może tam gdzie łowisz ich po prostu nie ma. Stałej ekipie dziękuję za pogaduchy przy ognisku, piwie i kiełbaskach. Do następnego razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi