Tomasz K Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ok, będzie mi bardzo miło. Bolenia nie mierzyłem, myślę że miał 65-70cm. Był za to dość gruby i silny, walczył bardzo dynamicznie.Przy takiej aurze i niżówce nasze bolki atakują w każdej warstwie wody, szykują się na zimę, to jest dobry czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dobrze gryzą też sandałki. Zarówno u mnie jak i u kolegów co wyjazd melduje sie parę sztuk niestety rozmiarammi póki co nie powalają. Chyba pora poczekac na te wieksze aż się troszke ochłodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Tomek i Jacek gratulacje, piękne rapy, u mnie jesień się rozpoczeła bardzo grubooo, ale to nie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Piękny boleń Paweł, masz rękę do tych cwaniaków Sandaczyki rzeczywiście jakieś nie nazbyt duże: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Paweł jeszcze raz Graty. Ja mam zawody w sobotę na Bajkale spiningowe. co proponujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) Tomek - rybka nie z tych największych ale zdjęcie specjalnie dla Ciebie (zaległe z okazji dnia chłopaka) - dzięki za porady - może jeszcze kiedys uda sie wspólnie na rybki wybrać. Edytowane 2 Października 2012 przez analityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 To poczekajcie Koledzy na relację naszego Kolegi - Oleix-a Zobaczycie cóż to się łowi w Oderce, hehehe Ja w szoku jestem. Michał zapodaj fotkę tego potwora !!! Poza tym gratulacje Koledzy za wyniki. Jesień się zaczęła.Czas na grube ryby !!!Ziom !!! Piękny srebrny maderfaker Pozdrówka Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 A tam widze ze koledzy też szaleją to i ja sobie wstawie ile miał... nie powiem fire bleak skusił go w 3 rzucieA widzę ze konta pomyliłem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) MIchał -Masakra, Czym Ty przyciągasz te ryby? Napisz ile miał ten boluś. Edytowane 2 Października 2012 przez analityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czkawa Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Dobry wobler w rękach doskonałego łowcy musi przynieść efekt. Nie pierwszy raz to udowadniasz. Gratulacje. Prosimy o odczyt z miarki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Zawsze wiedziałem że Wrocław ma potencjał, miło się ogląda takie ryby z naszych okolic. Brawo Michał, super boleń!Z miarą zapewne było tak - jeden yard miała i zabrakło.. po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ale torpeda. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Graty Michu, niezłe kabanisko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) ŁOŻESZTY W MORDE chyba ze dwadzieścia razy powiedziałem do siebie ja pie...le Ale rapsztyl kierwa GRATY Michał Edytowane 3 Października 2012 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 ŁOŻESZTY W MORDE chyba ze dwadzieścia razy powiedziałem do siebie ja pie...le Ale rapsztyl kierwa GRATY Michał Też tak powiedziałem jak go zobaczyłem pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Michał piękna srebrna torpeda. Piękna rybka do następnego kalendarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 no tylko nie pisz ze nie nagrałes filmu bo musze zobaczyc to branie ! Graty Oleix ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 No i co z tym bolkiem, nic się więcej nie dowiemy?Dobrze że choć nazwę przynęty poznaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 długości nie powiem Przynęta jak było wiadomo fire bleak ale wiecej nic nie powiem zeby nie robić dymu Niestety filmu też nie ma bo jakos tak wyszło ze nie było czasu na filmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czkawa Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Czyli było 1.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Michale,Ja wiem, że dla chłopców zwyczajowo długość ma znaczenie i o to spory jałowe zwykli toczyć. Mężczyzna zaś, pewien swego, w wartości swej ugruntowany, do spraw błahych, czy oczywistych zwykł wagi nadmiernej nie przywiązywać. Ale..,jako zawodnik, producent woblerów, czy wreszcie kolega wędkarz, na prośbę wielu bacząc i ciekawość reszty zaspakajając.., może jednak, tak troszkę..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 długości nie powiem z całym szacunkiem, ale nie rozumiem DLACZEGO ?Jak kolega wspominał dl anas facetów długość ma znaczenie - więc skoro byłeś facetem i pokazałeś to się dłigościa pochwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Oj tam Panowie duuuuuuży był Napisze jak reszcie jedną 9 miał ale nie bede tematu rozdmuchiwał bo później beda dochodzenia na temat szerokości palców itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Zróbmy konkurs na długość Bolka i problem się rozwiąże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Michale,Ja wiem, że dla chłopców zwyczajowo długość ma znaczenie i o to spory jałowe zwykli toczyć. Mężczyzna zaś, pewien swego, w wartości swej ugruntowany, do spraw błahych, czy oczywistych zwykł wagi nadmiernej nie przywiązywać. Ale..,jako zawodnik, producent woblerów, czy wreszcie kolega wędkarz, na prośbę wielu bacząc i ciekawość reszty zaspakajając.., może jednak, tak troszkę..? Tomek napisałeś to w stylu takim, jaki zwykle zapodaje nam jeden z aktywnych użytkowników forum Okrutnie ciężki styl...Ale grunt co by wesoło było, hihi Znając Michała pewnie tego tarpona nie zmierzył Bo on kocha bolenie i jak najszybciej je uwalnia !! I one do niego w podziękowaniu wracają A siatki do przetrzymywania ryb u Michala nigdy nie zauważyłem. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi