Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

trzeba było sie streszczyć bo nie było czasu dostał w łuki skrzelowe po chwili farba zaczeła lecieć to trzeba było zrobić szybka akcje robienia zdjęć i wychaczania w wodzie z czym tez było troche pałowania bo mimo ze cała ręka wchodziła do pyska bez problemu to kotwiczka sie tak wbiła ze było cieżko ją złapać ale ciesze sie że mimo tych perypeti popłynął w bardzo dobrej kondycji ^_^

Edytowane przez Oleix

Trochę nie w temacie, ale to chyba najlepsze miejsce na tego typu post.

Ponieważ moja łajba nie została skończona, a w wypożyczalniach nie ma łodzi pod długą kolumnę.

Potrzebuję jakiegoś ochotnika, który posiada łódż z pawężą na 20 cali i poświęciłby mi trochę czasu, żebym mógł przetestować motor, który właśnie został złożony do kupy i chciałbym go przed zimą jeszcze sprawdzić. Czy znajdzie się jakiś wolontariusz ??? Chodzi oczywiście o okolice Wrocławia.

Rezerwacje tylko na 24 h w watku :lol:

p.s.

Przyjmę również bardzo chętnie poradę gdzie pożyczyc łódź z wysoką pawężą, taką żeby pod silnik 30 km dała radę.

Edytowane przez TAJMIEN

Fido zgodze się z Tobą w 100%. Ostatnio często odwiedza wyspe opatowicką i jej okolice i tak jak piszesz. Same niewymiarki górna granica to 40cm. Gdzie są te wieksze panowie?? Może jakieś wskazówki podpowiedzi??

Zjedzone...? :wacko:

Dzisiaj na Wiśle koło Sandomierza mój wujaszek walnął mętnookiego 96,5cm :)We Wrocku też są

ja połowiłem kilka 57,67,57,64

p9230383.th.jpg

Ładnie połowiłeś ;) , wiesz czemu było tak dobrze??? dziś pod Wrocławiem było skrobanie szyb, rybki to przewidziały, chyba pierwszy przymrozek był tej jesieni.

Dzisiaj pochodziłem, trochę w okolicach ZOO. Jeden krótki, pod wymiarowy szczupak się spiął i jedno branie zawalone- rewelacji nie było. Ale pierwszy wypad na Wrocławską Odrę w sezonie jesiennym zaliczony- w sobotę powtórką. Zdradzą koledzy w jakich rejonach Wrocławia poławiają te mętnookie? :D