FidoAngel Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Mam ochotę wybrać sie na dniach na rędzin w okolice AOW. Czy ktoś łowi na tym odcinku?? No łowi, łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 chciałeś zobaczyć żerujace sandacze????? Akwalung trzeba było zabrać Żeby to się tak dało zobaczyć.... Czasami się udaje zobaczyć i na powierzchni lub tuż pod ale nieczęsto mi się to zdarza a o tej porze roku to już rzeczywiście tylko marzenie.Dziś cztery sandałki max 60 cm - pobiłem swój rekord długości .... dojścia do miejscówki tj. godzina drogi do miejscówki od miejsca gdzie najbliżej udało mi się postawić auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 O Boże, Jacek - gdzieś ty polazł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Fido Fido i co tam łowisz na tym rędzinie pochwal się. Też jestem Jacku ciekaw tej miejscówki. Najważniesze, ze było warto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) Jacek utknął w korku na osobowickim cmentarzu, zostawił auto.., i poszedł... Edytowane 2 Listopada 2012 przez Tomasz K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Jacek utknął w korku na osobowickim cmentarzu, zostawił auto.., i poszedł... No dobre dobre i na czasie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 .... dlatego nad Odrą sprawdza się rower ..... noooo chyba, że leje, ale jak jest tak jak dzisiaj to sama przyjemność .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Wedkarzy jest wiecej od ryb, nawet rower tutaj nie pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Dziś od rana na Ratowicach. Parę skubnięć na gumę i jeden Bolo - 60 na własnego wobka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Dzisiaj fakt ładnie żarło około 50 okoni ponad 30 cm,kilkadziesiąt w okolicy 20 cm do tego sandacze też współpracowały niestety jeden spiety pod nogami około metra drugi +/- 70 spadł podczas kotłowania na powieszchni i do tego masa brań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Czytam i niedowierzam:] Michał ja Cie zabiore na koniec świata na ryby a Ty mi podpowiesz gdzie tak sie mozna w jeden dzień oblowić:] pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Wybiera się jutro ktoś w okolice poniżej brzegu dolnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Ja wczoraj od 18 do 22 Wyspa Opatowicka, duża woda i zero puknięć. Był ze mną znajomy, u niego to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 (edytowane) Jacku Analityku AnalitykZaawansowany Forumowicze666 postówLokalizacjaWrocław AVE SATAN !!!Zobacz na swoją liczbę postów, hahahahaJak odpiszesz to wszystko zepsujesz, hahahaSlavo Edytowane 6 Listopada 2012 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Czytam i niedowierzam:] Michał ja Cie zabiore na koniec świata na ryby a Ty mi podpowiesz gdzie tak sie mozna w jeden dzień oblowić:] pzdr niestety jeden spiety pod nogami około metra drugi +/- 70 spadł boseib ... jak widzisz Michałowi spadły dwa sandacze w odległości około metra od kaloszy Czym tu się podniecać ...hehehePozazdrościć tej ilości okoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Wątpliwa sprawa z tymi okoniami - 50sztuk -30cm etc., tym bardziej jeśli chodzi o Wrocław, gdzie na każdym kroku pływa żywiec, albo znajdują się 2 grunty We Wrocławiu o taki wynik nie ma szans, może może gdzieś poza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekadventures Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Booseib jak sam temat mówi Wrocław i okolice . Także szukaj wiatru w polu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgoda, ale i w okolicach ciężko o taką ilość garbusków, chyba, że okolice to też 200km od Wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Wierzę że można taki dzień trafić. Jak się zna miejsce - duży uskok i tam będą stały okonie to można się nałowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 (edytowane) Panowie cisną i poniecają się bo chcieli by wiedzieć gdzie ? dowiecie się jak już nie będą brały , bo i bez tej informacji dzieje się tam rzeź okoni , tubylcy z wiadrami i zawodowcy z Wrocławia latają z reklamówkami i plecakami - wszystko pakują co na haku wyciągną.Na brzegu pełno skórek po filetowaniu -tragedia -a wy chcecie info na forum gdzie ? .Sprawą już zostały powiadomione odpowiednie osoby w okręgu - obiecano interwencję . Do niedowiarków 50 szt - 30 cm okoni - jak się potrafi łowić , to się łowi nawet i więcej - innym zostaje klepanie w klawiaturę i szukanie dziury w całym , wątpliwości -niedowiarki Edytowane 6 Listopada 2012 przez oland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Hehe.... wierzyc nikt mi nie musi jak nie chce nie proszę o to...Dla poprawienia humoru w niedziele zabrałem dwóch kolegów nie wiem czy któryś z nich jest tu na forum ale jak bedzie to moze napisze wynik... Hmmm tak dla popsucia Waszej niedowierzającej krwi... na głowę po około 70-80 okoni gdzie zdecydowana wiekszość miała grubo ponad 25 cm a kilka po 35m cm do tego ja wywaliłem sandałka ponad 70 cm no i kilka grubych garbów spadla podczas holu niestety narodu jest w tym miejscu tyle i to jest takie bydło ze nawet kamery nie wyciągam bo film był by mało estetyczny gdzie w tle s patałachy które ładują wszystko do reklamówek,czy rzucają 10-15 cm okonie w trawe... niestety i tacy nad wodą się zdarzają a szkoda bo wystrzelał bym... Jedyny plus tego wszystkiego jest taki ze niewiele z nich,a raczej żaden nie wie jak łowić te większe garby i sa to zdecydowane przyłowy jeśli złowi sandacza czy okonia ponad 20 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 A ja się dziwię, że w takim miejscu "etyczni" wędkarze też łowią. Nie można się powstrzymać? Takie parcie na łowienie setek okoni? W takim towarzystwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 A ja się dziwię, że w takim miejscu "etyczni" wędkarze też łowią. Nie można się powstrzymać? Takie parcie na łowienie setek okoni? W takim towarzystwie?A kolega uwielbia wędkować tam gdzie nie ma ryb ? ,gratuluję .omijajmy szerokim łukiem miejsca gdzie występują ryby -nie łowimy w tych miejscach bo to nie etyczne.Etyk się znalazł - może wyjaśnij co jest nie etyczne bo nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 No nie kumasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 A ja Ciesze sie że jest choć garstka osób które łowią tam i tych ryb nie tłuką... Ale co jest nie etycznego w łowieniu ryb tam gdzie są?Rozumiem że podczepianie ryb może być nie etyczne,tłuczenie ich na potęge ale łowienie ich zgodnie z przepisami w miejscu gdzie mogę je łowić co jest tutaj nie tak?Fido co Cię piecze ?Za dużo przed kompem,za mało na rybach!! wynalazłeś moim zdaniem nową metodę wędkarstwa " próbujmy iść na wejcherowską i łowić okonie bądź sandacze chyba ze bolki tam biorą... "Tylko żebyś sobie nie odpuścił przez rok machania w wodę obitą kafelkami i chlorowaną bo może wkońcu etycznie złowisz starą flądre za dupe... łówmy ryby tam gdzie ich nie ma... taaaak marzę o tym bo nie dość że przez większość mojego życia mam do czynienia z takimi wodami to jak sie znajduje taką to powinienem ją jeszcze omijać...??A to że jest tam taka rzeź zawdzięczamy głównie osobom nierozgarniętym które nie zastanawiają się nad tym że lepiej takie rzeczy zachować dla siebie i piszą na wielu forach internetowych.Dla tego ludzie proszę Was nie piszcie gdzie łowicie bo skazujecie swoja własną miejscówke na rzeź!! A to że ktoś jest frajerem i mięsiarzem nie znaczy że nie potrafi sie obsługiwać komputerem... wiekszość z tych idiotów śledzi fora internetowe łowie w tym miejscu juz ładnych kilka lat może 10 i NIGDY nie było tam tyle chołoty! Nawet połowy z tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi