Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

chciałeś zobaczyć żerujace sandacze????? :) Akwalung trzeba było zabrać :)

Żeby to się tak dało zobaczyć....

Czasami się udaje zobaczyć i na powierzchni lub tuż pod ale nieczęsto mi się to zdarza a o tej porze roku to już rzeczywiście tylko marzenie.

Dziś cztery sandałki max 60 cm - pobiłem swój rekord długości .... dojścia do miejscówki tj. godzina drogi do miejscówki od miejsca gdzie najbliżej udało mi się postawić auto. :wacko:

Jacku Analityku :)

Analityk

Zaawansowany

• default_large.png
  • Forumowicze
  • bullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.png
  • 666 postów

• LokalizacjaWrocław

AVE SATAN !!!

Zobacz na swoją liczbę postów, hahahaha

Jak odpiszesz to wszystko zepsujesz, hahaha

Slavo

Edytowane przez Slavobeer

Czytam i niedowierzam:] Michał ja Cie zabiore na koniec świata na ryby a Ty mi podpowiesz gdzie tak sie mozna w jeden dzień oblowić:] :) pzdr

niestety jeden spiety pod nogami około metra <_< drugi +/- 70 spadł

boseib ... jak widzisz Michałowi spadły dwa sandacze w odległości około metra od kaloszy :) Czym tu się podniecać ...hehehe

Pozazdrościć tej ilości okoni.

Panowie cisną i poniecają się bo chcieli by wiedzieć gdzie ? dowiecie się jak już nie będą brały , bo i bez tej informacji dzieje się tam rzeź okoni , tubylcy z wiadrami i zawodowcy z Wrocławia latają z reklamówkami i plecakami - wszystko pakują co na haku wyciągną.Na brzegu pełno skórek po filetowaniu -tragedia -a wy chcecie info na forum gdzie ? .Sprawą już zostały powiadomione odpowiednie osoby w okręgu - obiecano interwencję . Do niedowiarków 50 szt - 30 cm okoni - jak się potrafi łowić , to się łowi nawet i więcej :P - innym zostaje klepanie w klawiaturę i szukanie dziury w całym , wątpliwości -niedowiarki

Edytowane przez oland

Hehe.... wierzyc nikt mi nie musi jak nie chce nie proszę o to...

Dla poprawienia humoru w niedziele zabrałem dwóch kolegów nie wiem czy któryś z nich jest tu na forum ale jak bedzie to moze napisze wynik... Hmmm tak dla popsucia Waszej niedowierzającej krwi... na głowę po około 70-80 okoni gdzie zdecydowana wiekszość miała grubo ponad 25 cm a kilka po 35m cm do tego ja wywaliłem sandałka ponad 70 cm no i kilka grubych garbów spadla podczas holu niestety narodu jest w tym miejscu tyle i to jest takie bydło ze nawet kamery nie wyciągam bo film był by mało estetyczny gdzie w tle s patałachy które ładują wszystko do reklamówek,czy rzucają 10-15 cm okonie w trawe... niestety i tacy nad wodą się zdarzają a szkoda bo wystrzelał bym... Jedyny plus tego wszystkiego jest taki ze niewiele z nich,a raczej żaden nie wie jak łowić te większe garby i sa to zdecydowane przyłowy jeśli złowi sandacza czy okonia ponad 20 cm

A ja się dziwię, że w takim miejscu "etyczni" wędkarze też łowią. Nie można się powstrzymać? Takie parcie na łowienie setek okoni? W takim towarzystwie?

A kolega uwielbia wędkować tam gdzie nie ma ryb ? ,gratuluję :D .omijajmy szerokim łukiem miejsca gdzie występują ryby -nie łowimy w tych miejscach bo to nie etyczne.Etyk się znalazł - może wyjaśnij co jest nie etyczne bo nie kumam

A ja Ciesze sie że jest choć garstka osób które łowią tam i tych ryb nie tłuką... Ale co jest nie etycznego w łowieniu ryb tam gdzie są?

Rozumiem że podczepianie ryb może być nie etyczne,tłuczenie ich na potęge ale łowienie ich zgodnie z przepisami w miejscu gdzie mogę je łowić co jest tutaj nie tak?

Fido co Cię piecze ?Za dużo przed kompem,za mało na rybach!!

wynalazłeś moim zdaniem nową metodę wędkarstwa " próbujmy iść na wejcherowską i łowić okonie bądź sandacze chyba ze bolki tam biorą... "Tylko żebyś sobie nie odpuścił przez rok machania w wodę obitą kafelkami i chlorowaną bo może wkońcu etycznie złowisz starą flądre za dupe... łówmy ryby tam gdzie ich nie ma... taaaak marzę o tym bo nie dość że przez większość mojego życia mam do czynienia z takimi wodami to jak sie znajduje taką to powinienem ją jeszcze omijać...??

A to że jest tam taka rzeź zawdzięczamy głównie osobom nierozgarniętym które nie zastanawiają się nad tym że lepiej takie rzeczy zachować dla siebie i piszą na wielu forach internetowych.Dla tego ludzie proszę Was nie piszcie gdzie łowicie bo skazujecie swoja własną miejscówke na rzeź!! A to że ktoś jest frajerem i mięsiarzem nie znaczy że nie potrafi sie obsługiwać komputerem... wiekszość z tych idiotów śledzi fora internetowe łowie w tym miejscu juz ładnych kilka lat może 10 i NIGDY nie było tam tyle chołoty! Nawet połowy z tego... :angry: