Slavobeer Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 (edytowane) Sławek, wiem że tam byłeś. Ja uciąłem sobie miłą pogawędkę z Pawłem, a wieczorem wiecie kto poławiał na "waszym" brzegu???????????????? Nie ma to jak rozmowy prowadzone przez całą szerokość rzeki, hahaha Chyba się domyślam kogo masz na myśli Mijaliśmy tego Pana w drodze powrotnej.Jak będzie miał ochotę to sam napisze, hihi. Slavo Edytowane 19 Listopada 2012 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Zima idzie bo wielu znajduje czas na pisanie długich postów Znajdowanie miejscówek i dalej złowienie ryby to połowa sukcesu - druga połowa to zrobienie dobrej fotki z samowyzwalacza (aby w długie wieczory można było cieszyć się rybką po raz kolejny) - ta nauka też wymaga czasu. Chętnie oglądam na forum ładne fotki (brzydkie fotki też się przydają bo dają info o tym co, kto i kiedy złowił). Ten sandałek to klasyka na gumę z okolic środka klatki, główka około 12g.na stare czarne shimano mowilo sie czarnuch jak nazywasz swoj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 na stare czarne shimano mowilo sie czarnuch jak nazywasz swoj?? Ten kręciołek nie jest taki stary - tylko pomalowany (tj. pomazany farbą) aby się nie błyszczał - wg moich precyzyjnych statystyk to daje jednego bolka więcej na każde sto złowionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Ten kręciołek nie jest taki stary - tylko pomalowany (tj. pomazany farbą) aby się nie błyszczał - wg moich precyzyjnych statystyk to daje jednego bolka więcej na każde sto złowionych Analityk,ale z Ciebie analityk.Ja do setki złowionych w życiu bolków dojdę za jakieś 27 lat, więc pierdzielę-nie maluję kręcioła Bolki i tak mnie nie lubią Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 A ja tam bez malowania swojego 101 i tak zlowie może jeszcze w tym roku jutro z rana jade robić film bo szykują sie dobre warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 @oleix ty wlasnie sie nie ociagaj bo nie ma co na youtubie ogladac,Zrob jeszcze kilka przed nowym rokiem zeby miec na czym oko zawiesic w zimowe dni,walka z sumem rewelka, jak i reszta filmikow.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 RafałNie dodałeś,że byłeś w traperkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Co za roznica byłbym w kaloszach to bloto do srodka by wpadlo i tak ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Pogoda dziś iście drapieżnikowa, czy ktoś zawitał z kolegów nad wodę????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Ależ oczywiście kolego, zawitałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Fido, a z wedką, z psem, a może podziwiać jak puszki zbierają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Z wędką, Wasza dociekliwość... No a żeby nie męczyć tematu, godzinka na Rędzinie,spory uciąg, zero puknięć, wczoraj dwa na brzegu i jeden spory niedocięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Panowie, na zlociku w niedzielę - aby odrobiny rywalizacji nie zabrakło stawiam na nagrody dwa Spirity A. Lipińskiego - za największego bolka i za największego sandałka udokumentowanego zdjęciem. Poza tym - spotykamy się o 8:30 ci i pytanie o której robimy ognisko? Proszę o info o której musicie wracać? Ustawimy godzinę spotkania na kiełbaski tak aby Ci którzy muszą szybko wracać mieli przynajmniej z 1,5h na posiedzenie przy ognisku. Przypominam, że mile widziani są wszyscy fani niniejszego wątku i C&R. Jak na razie wiem o 6 osobach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Ja i Tomek nie musimy wcale wracać Cholera, zaczynam być głównym "pisaczem" w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 proponuję wcześniej - zanim się rozejdziemy to chwilę zejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Proponujesz wcześniej się spotkać? - o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 A co z pogodą? bedzie ładna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 proponuję spotkać się o 7.30 i połowic do 13..( niektórzy powinni pamiętac dlaczego do 13 - magiczna godzina-)))pod mostem zawsze jest ładna pogoda-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Dzięki Mo-chu . Ustawiam budzik. To dobra godzina (zawsze można zrobić afterparty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Nooo 7.30 jest OK. Akurat już jasno się zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 ok to zbiórka o 7:30ci i ognisko o 13tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Dzisiaj od 6 do 10 orałem gumą w mieście. Efektów brak, tylko jedno pstryknięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Panowie, ryba bierze.., ale mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Tomku w sensie bierze to ile sztuk? bo dzisiaj pogoda bolkowa ojjjj była była... w ogóle od paru dni jest mega a ja musiałem przegrać że tak powiem z kredensem bo mi aku padł i nawet reanimacja nie dała skutków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Bolenie dzisiaj były aktywne, miałem trzy i kilka wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi