Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

Sławek, wiem że tam byłeś. :) Ja uciąłem sobie miłą pogawędkę z Pawłem, a wieczorem wiecie kto poławiał na "waszym" brzegu????????????????

Nie ma to jak rozmowy prowadzone przez całą szerokość rzeki, hahaha :)

Chyba się domyślam kogo masz na myśli :)

Mijaliśmy tego Pana w drodze powrotnej.

Jak będzie miał ochotę to sam napisze, hihi.

Slavo

Edytowane przez Slavobeer

Zima idzie bo wielu znajduje czas na pisanie długich postów :)

Znajdowanie miejscówek i dalej złowienie ryby to połowa sukcesu - druga połowa to zrobienie dobrej fotki z samowyzwalacza (aby w długie wieczory można było cieszyć się rybką po raz kolejny) - ta nauka też wymaga czasu. Chętnie oglądam na forum ładne fotki (brzydkie fotki też się przydają bo dają info o tym co, kto i kiedy złowił). Ten sandałek to klasyka na gumę z okolic środka klatki, główka około 12g.

na stare czarne shimano mowilo sie czarnuch jak nazywasz swoj?? :)

Ten kręciołek nie jest taki stary - tylko pomalowany (tj. pomazany farbą) aby się nie błyszczał - wg moich precyzyjnych statystyk to daje jednego bolka więcej na każde sto złowionych :)

Analityk,

ale z Ciebie analityk.

Ja do setki złowionych w życiu bolków dojdę za jakieś 27 lat, więc pierdzielę-nie maluję kręcioła :lol:

Bolki i tak mnie nie lubią :(

Slavo

Panowie, na zlociku w niedzielę - aby odrobiny rywalizacji nie zabrakło stawiam na nagrody dwa Spirity A. Lipińskiego - za największego bolka i za największego sandałka udokumentowanego zdjęciem.

Poza tym - spotykamy się o 8:30 ci i pytanie o której robimy ognisko? Proszę o info o której musicie wracać? Ustawimy godzinę spotkania na kiełbaski tak aby Ci którzy muszą szybko wracać mieli przynajmniej z 1,5h na posiedzenie przy ognisku.

Przypominam, że mile widziani są wszyscy fani niniejszego wątku i C&R. Jak na razie wiem o 6 osobach.