rafaelo1996 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 w jaki sposob i jaki kij ;'p ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Ja byłem dzisiaj na widawie ponieżej tamy na Szymanowie nie ma tam czego szukać .Żadnego sladu ryby (a w dodatku kijaszka złamałem ) Witam nowego kolege na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) bolenie wyjadły sandacze i dalej były głodne - koniec świata Edytowane 21 Grudnia 2012 przez analityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Brawo Jacek, ależ głodne bolenisko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 pięknie, widzę , że w opadzie przywalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Aż mu nosem hak wyszedł! Piękny! Jak ja Wam zazdroszczę czystej od kry rzeki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Gratulacje, ale głodomor. Nowy aparat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Gratulacje, ale głodomor. Nowy aparat? Aparat się nieco buntuje (m.in. nie działa lampa) ale czasami jeszcze pstryknie zdjęcie - oby tylko auto się na mnie też nie obraziło (bo ostatnio musiało mierzyć się z sarną) bo całkiem bez sprzętu zostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Ale zobaczyć Twoją minę - bezcenne . Wzorzec do Sèvres "Bezgraniczne zdumienie"Gratuluję rybki i wytrwałości. Widzę, że jednak nie tylko ja ostatnio po Odrerce łażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Gratulacje Jacek,piękny boleń. Trafiony perfekcyjnie . Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 (edytowane) A dzisiaj na barkach było tak....pełen hardcore Edytowane 23 Grudnia 2012 przez Booseib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Wesołych Świąt Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 (edytowane) Święta Święta czas na ryby Panowie !!! Jutro z rańca attack nach Odra river, hahahaTylko jak się zmusić do wstania??? Slavo P.S.Kilka fotek z tegorocznych wypadów, zarówno latem jak i zimą.Fajne klimaty były Pozdrowienia dla "modela" hahaha Edytowane 25 Grudnia 2012 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 dzisiejszy wypad nie zaciekawy , 4 Godziny Biczowania Ani stukniencia , za to ustawilem moje wobki i z tego jestem zadowolony bo tylko 1 nie chodzi ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 O kurde, Sławo, ciekawe kto to?Fotki zajebiaszcze, brakuje mi tych letnich miejscówek, człowiek chętnie by spierdzielił od świątecznego chaosu i spedził trochę czasu w ciszy nad brzegiem rzeki, zachód,upał, pot, komary, bołoto, żerowanie drapieżników, hol, odpoczynek na łasze piachu z fajeczką, łyk mineralki i dalej...pozdrawiam wszystkich ziomków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszka03 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ja dzisiaj byłem w okolicy ujscia Widawy i spedziłem tam 3 godziny bez pstrykniecia i stwierdziłem ze pora konczyc sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Myślałem, że w niedzielę zakończyłem sezon, od świtu do popołudnia bez pstryknięcia ale dziś też mnie wygnało nad Odrę .Znów prawie cały dzień bez brania.Wieczorem bajecznie ciepło i bezwietrznie, ćmy jakieś próbowały na szczytówce siadać. Pięknie się ten sezon kończy choć bezrybnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Hmmm.... to dobrze rokuje na jutro, bo skoro dziś nie brały to......... może jutro bedą gryzły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ziom czy TY nie wygrzewałes się dzisiaj w godzinach przedpołudniowych na wrocławskiej saunie w quaparku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Panowie ze spinem za bolkami na basenie tak Święta spędzacie?Sezon za pasem..\ pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ziom czy TY nie wygrzewałes się dzisiaj w godzinach przedpołudniowych na wrocławskiej saunie w quaparku?? kurde, rozpoznawalny jestem, tak, leczyłem pijaństwo po świątecznym spotkaniu z kumplami z dzielni , a tak w ogóle to polecam wszystkim po nartach, albo zimowych wypadach na fishe, no i po pijaństwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Już miałem sobie w tym roku odpuścić , ostatnie rybki kosztowały mnie troszkę zdrowia . Ale się nie udało i jeszcze przed świtem pojawiłem się nad pod Oławską Odrą , woda podniesiona ale łowić spokojnie się da , niestety do godziny dziewiątej cały czas pada deszcz temperatura około 4-5stopni , błoto ślisko i smutno , ale za to jak puuuusto żywej duszy no po prostu cudnie cicho .Z rybkami gorzej jedno wyjście niedużego szczupaka ale nie doszedł woblerka przed wyjęciem go z wody potem parę prób w ty miejscu ale bez rezultatu , po za tym nic jutro chyba powtórka strasznie mi ten spokój nad wodą przypasował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Myślałem, że w niedzielę zakończyłem sezon, od świtu do popołudnia bez pstryknięcia ale dziś też mnie wygnało nad Odrę .Znów prawie cały dzień bez brania.Wieczorem bajecznie ciepło i bezwietrznie, ćmy jakieś próbowały na szczytówce siadać. Pięknie się ten sezon kończy choć bezrybnie No to nie wiem czy pisać czy nie Wczoraj wyskoczyłem na około 2 godzinki nad Odrę. No i połowiłem !! Bo nigdy w tak krótkim czasie nie złowiłem 4 sandaczy !!!Fakt faktem - małe, takie do 50cm ale były!!! Pięknie zacięte, wszystkie ryby hak miały wbite w górną szczękę.Gumy Relaxa 3", kolory różne, kombinowałem kombinowałem na początku aż się wstrzeliłem. W weekend powtórka z rozrywki jak rodzinka przepustkę podpisze Slavo Edytowane 27 Grudnia 2012 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 To tylko pogratulować pozostaje , na mojej wodzie o sandałka ciężko przez cały rok złowiłem 3szt taka lipa jest od wysokiej wody z 2010roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 To tylko pogratulować pozostaje , na mojej wodzie o sandałka ciężko przez cały rok złowiłem 3szt taka lipa jest od wysokiej wody z 2010roku . Spłynęły do nas I teraz my je kłujemy Szkoda, że tak rzadko się meldują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi