Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

masz racje do 1stycznie mozna było łowic :)

wracjąc do PSR to w Poznaniu mają tylko siedzibe , ostatnio byłem sprawdzany przez nich pod Poznaniem to przyjechali z Zaniemiśla , z Poznania to może tylko interweniować Policja Wodna która ma siedzibe w Kiekrzu - co za paranoja , telefon tylko do 15 ej , póżniej komórka jak odbiorą

tu masz ich jednostki ,a z tego co się od nich dowiedziałem to jeden samochód na posterunek , ale zaczynaja działac częściej -oby

http://psr.poznan.ibip.pl/public/

Spotkanie na wędkarskie piwko proponuję.

Okazja poznać się nieco lepiej w realu i wymienić doświadczeniami. Ustalić plany na nowy sezon.

Piątek, 18.01.2013 godz. 19ta. Miejsce do ustalenia (gdzieś w rynku ale w takim lokalu gdzie można pogadać bez konieczności przekrzykiwania muzyki).

Kto jest chętny?

• 2 tygodnie później...

Oj, bywałem swego czasu w tych "podnasypowych" lokalach.. ;) Będę we Wrocławiu, ale niestety dopiero w niedzielę, a później jakoś od środy....Szkoda. Miłego spotkania i gawędzenia o rybach! ;)

Edytowane przez Kamil Z.

Do tego Siwego Dymu i ja bym sie wybrał, z tym, że chętniej byłbym wcześniej i mogę być wcześniej byleby semamu nie siedzieć. Kończę pracę o 16:00 i jakieś pół godziny później mógłbym być. Ewentualnie później, to zahaczę jeszcze o Krokodyla zanim dojadę. Pić nie będę bo będę autem wiec jak ktoś będzie chciał się zabrać później w stronę Oławy to mogę go podrzucić. Dajcie znać do 16:00 do jutra to się ustosunkuję :)

edit:

Jednak mnie nie będzie :(

Edytowane przez Jack__Daniels

Do tego Siwego Dymu i ja bym sie wybrał, z tym, że chętniej byłbym wcześniej i mogę być wcześniej byleby semamu nie siedzieć. Kończę pracę o 16:00 i jakieś pół godziny później mógłbym być. Ewentualnie później, to zahaczę jeszcze o Krokodyla zanim dojadę. Pić nie będę bo będę autem wiec jak ktoś będzie chciał się zabrać później w stronę Oławy to mogę go podrzucić. Dajcie znać do 16:00 do jutra to się ustosunkuję :)

edit:

Jednak mnie nie będzie :(

Chętnie się z tobą spotkam ale wcześniej jak o 18tej (może nawet nieco później) nie dam rady.

Michał Oleix,

my walczymy póki co po knajpach :)

A co do wyjazdu to było być na miejscu w weekend, to by my je trochę postraszyli, a Ty się wyniosłeś.... :(

Dzięki Koledzy za wspólne pyfko :)

Fido, miło było Cię poznać w realu !! Podobały mi się te opowieści o rzeczce, którą też uwielbiam. Wiesz o co chodzi. Masz to szczęście, że byłeś nad nią w jej najlepszych latach. Teraz to już nie to samo...

Można by tak długo jeszcze nawijać.

Pozdrawiam

Slavo