robas Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 masz racje do 1stycznie mozna było łowic wracjąc do PSR to w Poznaniu mają tylko siedzibe , ostatnio byłem sprawdzany przez nich pod Poznaniem to przyjechali z Zaniemiśla , z Poznania to może tylko interweniować Policja Wodna która ma siedzibe w Kiekrzu - co za paranoja , telefon tylko do 15 ej , póżniej komórka jak odbiorątu masz ich jednostki ,a z tego co się od nich dowiedziałem to jeden samochód na posterunek , ale zaczynaja działac częściej -obyhttp://psr.poznan.ibip.pl/public/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolay Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Nie miałem przyjemności jeszcze, z SSR-kilkukrotnie. Przenieśmy się do działu Poznań, coby nieśmiecić kolegom i koleżankom w tych odrzańskich opowieściach- których im po cichu zazdrościmy:))))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/733243,wroclaw-strazacy-neutralizuja-ropopochodna-ciecz-na-rzece,id,t.html .... ciekawe czy dopłynie do Odry, bo do Ślęzy z pewnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Spotkanie na wędkarskie piwko proponuję.Okazja poznać się nieco lepiej w realu i wymienić doświadczeniami. Ustalić plany na nowy sezon.Piątek, 18.01.2013 godz. 19ta. Miejsce do ustalenia (gdzieś w rynku ale w takim lokalu gdzie można pogadać bez konieczności przekrzykiwania muzyki).Kto jest chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ja się wstępnie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Choć niemoc mnie ogarnia, i do niebytu już krok tylko; postaram się przybyć na to miłe spotkanie. Edytowane 7 Stycznia 2013 przez Tomasz K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Panowie ktoś na kropki jeździ u nas jak wyniki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 dobre wyniki ryb naprawde sporo z tym ze duzo mlodzierzy ale czeste kontakty z ryba ciesza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ja jeszcze bez debiutu, planuję w najbliższy weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomfish6 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ja tez bez debiutu , ale nie ma co się podawać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Przypomnienie: Wędkarskie piwko . Piątek, 18.01.2013 godz. 19ta - "Siwy Dym" ul. Bogusławskiego 63 - jeżeli będzie nas za dużo na mały lokal to się gdzieś przemieścimy. Do miłego zobaczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Nazwa lokalu mówi sama za siebie Siwy dym to w głowie będzie jak będziemy stamtąd wychodzić, hehe I jak tu rano na ryby jechać..... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Tak spytam nieśmiało:wędki zabrać?Fosa niedaleko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Oj, bywałem swego czasu w tych "podnasypowych" lokalach.. Będę we Wrocławiu, ale niestety dopiero w niedzielę, a później jakoś od środy....Szkoda. Miłego spotkania i gawędzenia o rybach! Edytowane 17 Stycznia 2013 przez Kamil Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 .... i znów plama ..... i po rybach http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/741259,wroclaw-do-rzeki-slezy-wycieka-substancja-ropopochodna,id,t.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 .... i znów plama ..... i po rybach http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/741259,wroclaw-do-rzeki-slezy-wycieka-substancja-ropopochodna,id,t.html Szkoda takiej małej, fajnej rzeczki. Lubię tam czasem wyskoczyć z wyntkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Do tego Siwego Dymu i ja bym sie wybrał, z tym, że chętniej byłbym wcześniej i mogę być wcześniej byleby semamu nie siedzieć. Kończę pracę o 16:00 i jakieś pół godziny później mógłbym być. Ewentualnie później, to zahaczę jeszcze o Krokodyla zanim dojadę. Pić nie będę bo będę autem wiec jak ktoś będzie chciał się zabrać później w stronę Oławy to mogę go podrzucić. Dajcie znać do 16:00 do jutra to się ustosunkuję edit:Jednak mnie nie będzie Edytowane 17 Stycznia 2013 przez Jack__Daniels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Pić nie będę A co to znaczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 A co to znaczy??No że tak.....zupełnie odwrotnie, jak reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Do tego Siwego Dymu i ja bym sie wybrał, z tym, że chętniej byłbym wcześniej i mogę być wcześniej byleby semamu nie siedzieć. Kończę pracę o 16:00 i jakieś pół godziny później mógłbym być. Ewentualnie później, to zahaczę jeszcze o Krokodyla zanim dojadę. Pić nie będę bo będę autem wiec jak ktoś będzie chciał się zabrać później w stronę Oławy to mogę go podrzucić. Dajcie znać do 16:00 do jutra to się ustosunkuję edit:Jednak mnie nie będzie Chętnie się z tobą spotkam ale wcześniej jak o 18tej (może nawet nieco później) nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 No że tak.....zupełnie odwrotnie, jak reszta Kamil, dobre hehehe Podobało mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Nawet nie wiecie jak bardzo żałuję, że mnie nie było...Licze na to, że za niedługo imprezka będzie powtórzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Panowie jak tam na froncie ? ktoś jezdzi na kropki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Michał Oleix,my walczymy póki co po knajpach A co do wyjazdu to było być na miejscu w weekend, to by my je trochę postraszyli, a Ty się wyniosłeś.... Dzięki Koledzy za wspólne pyfko Fido, miło było Cię poznać w realu !! Podobały mi się te opowieści o rzeczce, którą też uwielbiam. Wiesz o co chodzi. Masz to szczęście, że byłeś nad nią w jej najlepszych latach. Teraz to już nie to samo...Można by tak długo jeszcze nawijać. Pozdrawiam Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi