Tomislawus Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Kolor wody w tej rzece jaki był? Bo zdjęcia nie oddają kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Jeszcze łowisz na lodzie? Ty wariacie !!!Ja tam już 3-metrówką wywijam hihi Wiosna w końcu jest !!! Wiosna wiosną, a lodu jeszcze tyyyyyyyle, że po serii kilku dziur łapy mają dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dziś zrobiłem szybki wypad nad odrę, po kilku rzutach siedzi coś większego. Wybrało żyłkę ,pompowałem dłuższą chwilę, podprowadziłem pod nogi ale ryba siedziała bardzo blisko dna, nie chciała się pokazać. Już wydawało sięże pokaże ryjek niestety kotwiczka nie wytrzymała tego napięcia i się wyprostowała!! Szlag by ją trafił Zobaczyłem tylko długi cień w mętnej jeszcze wodzie. Było o włos. Ale jest pozytywny akcent, myslę że teraz będzie już tylko lepiej. Niech nam jeszcze tylko warunki pogodowe się poprawią żeby nad wodą wytrzymac trochę dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okoń Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Za tydzień powinno być już dobrze chyba że się stany mocno zmienią po tych deszczach co zapowiadają. Dzisiejszy 47 , na brzegu wylądował też fajny szczupak ale ....... Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez Okoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Piękna kluska Na co się skusił (najlepiej opisz cały zestaw). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Fajna kluseczka pozazdrościć . Co to za kijek ?A co do zębatych to faktycznie uparły się w tym roku i dziabią wszystkie wabiki ciekawe czy w maju im się odwidzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 @Okoń piekny kleń, proszę napisz co to za kijek bo bardzo podoba mi sie krótka rękojeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okoń Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Kleń z Odry na woblerka , kij do ok 5-7g - nie pamiętam na jakim blanku bo nie mam opisanych i nie wiem który to, stradic 2500FB z pletką strena (nie pamiętam ile lb -ale mało ) + amortyzator 0,14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Brawo Okoń - pierwsze zdjęcie w tym roku w naszym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ładny kleń, gratulacje. A tak przy okazji podpytam, bo skonsternowany jestem. Co to za witki, którymi łowicie?Wyglądają jak wykałaczki, dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 @Okoń gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bharanek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Tchnęło optymizmem Brawo @Okoń ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolek141 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Dzisiaj Znów nawet brania chyba jeszcze za zimna woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam,Wczoraj z ciekawości podjechałem nad ujście Ślęzy.I oto co zastałem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolek141 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Banda idiotow wszystko popsuc musza bartoszowice milenijny !!! i do tego ślęza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Niech oddają kase... bo prawie nigdzie nie da się łapaćwe Wrocku, wszedzie zakazy, rozkopy, szum koparek etc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszP Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Brawo Okoń ! Piękna ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 No Mateuszu! Kawał klenia Gratulacje! PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Za tydzień powinno być już dobrze chyba że się stany mocno zmienią po tych deszczach co zapowiadają. Dzisiejszy 47 , na brzegu wylądował też fajny szczupak ale ....... Mateusz,przyznaj się, że tym kijem polowałeś na potokowce z Odry, ale Ci nie wyszło i czepił się klenik Gratuluję ! Piękny ryb ! Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam,Wczoraj z ciekawości podjechałem nad ujście Ślęzy.I oto co zastałem:20130406_115931.jpg Golą chłopaki wszystko co się da... Jeszcze trochę i z własnym drzewem trzeba będzie chodzić żeby się za nim schować... Wyobraźcie sobie jaka to kasa poszła za takie prace goląco-czyszczące. Jedynym pocieszeniem jest to, ze jak nie będzie krzaczorów na brzegach, to nie będzie gdzie kloca postawić i będzie czysto i pachnąco nad Oderką, hihiA do tego butelki i śmieci nie będą się osadzały przy każdym większym przyborze wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 A mnie chyba bóbr wynagrodził za wrzucenie tej petycji. 48cm z niedzieli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Ależ piękny kropek !!!Brawo Michał !!! Napisz coś o tym połowie. Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Mały, mały .. . ten bóbr w porównaniu z tym Pstrągiem Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ho ho, no to wreszcie panie kolego gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Michale fajowy kropek. Brawo!! Widzę, że tu klenie, pstrągi....a z lodu tak fajno się ciągle łowi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi