Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś zrobiłem szybki wypad nad odrę, po kilku rzutach siedzi coś większego. Wybrało żyłkę ,pompowałem dłuższą chwilę, podprowadziłem pod nogi ale ryba siedziała bardzo blisko dna, nie chciała się pokazać. Już wydawało sięże pokaże ryjek niestety kotwiczka nie wytrzymała tego napięcia i się wyprostowała!! Szlag by ją trafił :)

Zobaczyłem tylko długi cień w mętnej jeszcze wodzie. Było o włos. Ale jest pozytywny akcent, myslę że teraz będzie już tylko lepiej. Niech nam jeszcze tylko warunki pogodowe się poprawią żeby nad wodą wytrzymac trochę dłużej.

Za tydzień powinno być już dobrze chyba że się stany mocno zmienią po tych deszczach co zapowiadają. 

Dzisiejszy 47 , na brzegu wylądował też fajny szczupak ale ....... :)

Mateusz,

przyznaj się, że tym kijem polowałeś na potokowce z Odry, ale Ci nie wyszło i czepił się klenik :D

Gratuluję ! Piękny ryb !

Slavo

Witam,

Wczoraj z ciekawości podjechałem nad ujście Ślęzy.

I oto co zastałem:

attachicon.gif20130406_115931.jpg

Golą chłopaki wszystko co się da... :(

Jeszcze trochę i z własnym drzewem trzeba będzie chodzić żeby się za nim schować... :wacko:

Wyobraźcie sobie jaka to kasa poszła za takie prace goląco-czyszczące.

Jedynym pocieszeniem jest to, ze jak nie będzie krzaczorów na brzegach, to nie będzie gdzie kloca postawić i będzie czysto i pachnąco nad Oderką, hihi

A do tego butelki i śmieci nie będą się osadzały przy każdym większym przyborze wody.