ziom7 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Jacek, już nie przesadzaj z tą skromnością, nie jeden mogłby się od Ciebie uczyć Na pewno plany w tym roku pokrzyżowała wysoka woda, zazwyczaj w połowie kwietnia nie jest już taka hardcorowaRybki na pewno są i mają się dobrze, Bolki już na pewno wytarte. Fajnie , że Widawa rządzi, ale też prośba do młodszych kolegów, żeby uogólnić bardziej miejscówki, na zdjęciach troszkę kamuflarzu zastosować, na pewno pomoże to Wam w łowieniu w następnych latach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 @bjpol - pytanie jak wygląda przyujściowy odcinek Ślęzy? Słyszałem, że tam coś kopią (ktoś potwierdzi?). Może tu jest jakaś przyczyna Twoich niepowodzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 miałem dodac jaski 54 50 cm Ale przepiękna ryba !!!Jeszcze raz gratulacje ! Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 .... wygląd "odcinka" masz na zdjęciach kilka postów wyżej ..... kopią jakiś kilometr dalej. Na razie się poddałem, poszedłem nad staw i połapałem okoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jeszcze jakieś o fajna rybkę zawalczę (na razie zleceń w robocie się zwaliło coś jakby za dużo i trzeba się ich szybko pozbyć aby czasu na rybki nieco było) Jacek, już nie przesadzaj z tą skromnością, nie jeden mogłby się od Ciebie uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 .... coś się w Ślęzy ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ładniutki widać że wytarty . Co do Ślęży to jest dość kapryśna ale ryby jest sporo szczególnie klenia i okoni , obcinki też już w tym roku miałem . Co do przyujściowego odcinka zerknij na 152 stronę tego wątku będziesz wiedział dlaczego czasami ryb tam niema jeśli będę widywał takie patologiczne sytuacje w tym roku to interweniował będę kolejny raz może wreszcie coś z tym zrobią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 .... dzisiaj, na moich oczach dwóch wędkarzy wyciągnęło po szczupaku, ale grzecznie i delikatnie wypuścili zdobycz .... można? .... można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Panowie !Deszcz i temperatura Was wystraszyła? Nie chodzicie na ryby?Ja odwiedziłem w weekend Ślęzę (w sobotę popołudniu biczowałem w ten największy deszcz) niestety bez efektu A dziś poranny wypad z Ziomem7 już był udany. Mimo braku słońca, w deszczu, przy niskiej temperaturze, walczyliśmy nad Odrą od 5 rano (pobudka o 3.50 ) Zaliczyłem z samego rana pierwszego odrzańskiego klenika w tym roku i fajnie, że się trafił taki ładny Potem już niestety pozostało nam spacerować po nowych dla nas miejscówkach, bez efektu w postaci ryb. Kleń połakomił się na Instincta4 od Huntera. To już kolejny klenik złowiony na ten wobler, lubią go chyba Wobler prowadzony pod samą powierzchnią z wysoko uniesionym kijem. Mocne, energiczne branie i po chwili rybka pozowała na brzegu do zdjęć. Ryba w świetnej kondycji, dosyć gruba. Rośnie dalej ! Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Dla zmarzniętych - trochę przyrody w słońcu, jest woda i okolice Wrocławia Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 ..... u mnie przyrodę wykarczowano .... byłem ostatnio w rejonie Maślic, ryby nie brały, a brzeg wygląda jak po bombardowaniu Wszystkiego dwa okonki się trafiły, woda wysoka i rwie jak "gupia" ..... byle do pierwszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ..... u mnie przyrodę wykarczowano .... byłem ostatnio w rejonie Maślic, ryby nie brały, a brzeg wygląda jak po bombardowaniu Wszystkiego dwa okonki się trafiły, woda wysoka i rwie jak "gupia" ..... byle do pierwszego Myślisz, że ryby znają się na kalendarzu i całymi stadami będą na nas czekały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 .... nie, ale zawsze to dwa gatunki więcej do wyboru ...... teraz patrząc na woblera czy blaszkę cały czas się zastanawiam, czy aby nie za duża, nie nazbyt "szczupakowa" ...... i tym samym sam sobie pole manewru ograniczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszP Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 @Sławek piękna ryba. Gratulacje!Dociążasz Instynkta lametą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Brawo Slavo - już dobrze masz rozpracowane kleniki i dzięki za miłe fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 @Sławek piękna ryba. Gratulacje!Dociążasz Instynkta lametą? Instincta nigdy nie dociążałem. A po co myślisz tak robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszP Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 @Sławek: dzięki za info. Dociążony instynkt pewnie dalej by poleciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 No Panowie, gdzie te nasze bolki? Dziś, miłe spotkanie nad wodą, a później... 0,20 pęka na węźle.., może leszcz za kaptur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 ...... ja zamiast szczupaka miałem sandacza od dołu pod pyskiem zaczepionego, woda w Odrze brudna i pełna zielska wszelakiego, przy każdym wyciągnięciu trzeba było woblera z wiechci czyścić, zimno, wietrznie i do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) U mnie dwa bolki (52, 63) się zameldowały ale do zdjęcia były za małe. Dużo ludzi (nas) nad wodą - miejsca gdzie nigdy nikogo wcześniej nie spotkałem wczoraj były zajęte. Edytowane 2 Maja 2013 przez analityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okoń Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) U mnie wczoraj 4 z czego największy 64 ;/ Szału nie było.Nie słyszałem od nikogo o 70-80tkach... Edytowane 2 Maja 2013 przez Okoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 U mnie jeden honorowy 60cm się zameldował. Sławek zacny klonek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 U mnie dwa bolki (52, 63) się zameldowały ale do zdjęcia były za małe. Dużo ludzi (nas) nad wodą - miejsca gdzie nigdy nikogo wcześniej nie spotkałem wczoraj były zajęte. gratulacje.ja zobaczyłem te tłumy. przewinąłem nową żyłke i poszedłem do domu.rano dwa okonki w bajorku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Byłem wczoraj u @woblerawz , poza jednym spiętym zaraz po braniu, bolkiem i jednym "domniemaniu brania" - kicha. Pokazały się k. południa ale niemrawo jakoś i zaraz poszły spać Szczupaki zaś absolutnie nas zignorowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Dzisiaj wędkujących jakby mniej Trzy; ale nie o ten rocznik mi chodziło Edytowane 2 Maja 2013 przez Tomasz K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi