Slavobeer Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ziom no dawaj te fotki bo wyrywam się z gratulacjami a nie wiem czego mam gratulować Jacku,fotki i relacje Ziom zapodał w wątkach "Szczupaki 2013" oraz "Bolenie 2013" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Witam kolegów,Własnie przeprowadziłem się do Wrocławia z Krakowa.Może ktoś doradzi gdzie można połowić?Nie mam opłaconej karty wędkarskiej, więc proszę również o info odnośnie fajnego koła, ewentualnie licencji..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Witam kolegów,Własnie przeprowadziłem się do Wrocławia z Krakowa.Może ktoś doradzi gdzie można połowić?Nie mam opłaconej karty wędkarskiej, więc proszę również o info odnośnie fajnego koła, ewentualnie licencji..Pozdrawiam Witamy "Nowego" Opłaty możesz wnieść w siedzibie zarządu okręgu na ul. Kazimierza Wielkiego lub w dowolnym Kole PZW.Trudno doradzać jakieś konkretne. Są ich dziesiątki w tym kilka na miejscu pod adresem jw. A gdzie łowić? Jest gdzie Wody we Wrocławiu nie brakuje Przeczytaj ten wątek, a jak będziesz potrzebował wyjaśnień nazw miejscówek - pisz. Pomożemy Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Dzięki Na pewno się odezwę...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszka03 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Niedzielne Szczescie malinowy predator na 35g główce szurany po dnie .86 cm z pozdrowieniami dla wszystkich szukajacych sandacza w Odrze otóz wazna wiadomosc jest do znalezienia . Szczególne pozdrowienia dla FidoAngel p.Dareczku prosze zostawić "kaczki "w spokoju ruszac nad Oderke w poszukiwaniu tego czego nie moglismy znalesc przez około miesiąc temu pukając zrywając i płaacząć wracając o kiju 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Piękny psiak!Ostatnio kolega też trafił ładnego smoczka, a więc może się nieco ruszyły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Tomaszka, gratki za kolejnego pieknego sandasia, dobrałeś sie im do tyłka i może ja też coś pomyślę o Odrze choć jestem jakby to powiedzieć lekko rozbity Ostatnio kolega, skubaniec, pod moją nieobecność bo gości miałem, 6 kaczorów nauczył po brzegu chodzić w tym trzy powyżej metra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) Niedzielne Szczescie malinowy predator na 35g główce szurany po dnie .86 cm z pozdrowieniami dla wszystkich szukajacych sandacza w Odrze otóz wazna wiadomosc jest do znalezienia . Szczególne pozdrowienia dla FidoAngel p.Dareczku prosze zostawić "kaczki "w spokoju ruszac nad Oderke w poszukiwaniu tego czego nie moglismy znalesc przez około miesiąc temu pukając zrywając i płaacząć wracając o kijuTo już piękny zander. Gratki. Edytowane 3 Września 2013 przez tadekb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Witam Wszystkich.Wróciłem właśnie z nieudanej wyprawy poglądowej mianowicie chciałem obejrzeć sobie kawałek rzeki tutaj koło Siechnic czy to Oławka czy Odra jadąc drogą na Wojnów przejeżdżając przy tych właśnie rzekach nie znalazłem zjazdu nad nie jeśli ktoś wie jak tam się dostać to proszę o pomoc widzę, że tam wędkarze siedzą ale jak tam dojechać? Jadąc obwodnicą nie znajdziesz "oficjalnego" zjazdu nad rzekę. Wszędzie są zakazy skrętu, jedynie dla obsługi. Możesz na wysokości Blizanowic zjechać, zostawić auto i te 300metrów z buta. Albo złamać przepis ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) Niedzielne Szczescie malinowy predator na 35g główce szurany po dnie .86 cm z pozdrowieniami dla wszystkich szukajacych sandacza w Odrze otóz wazna wiadomosc jest do znalezienia . Szczególne pozdrowienia dla FidoAngel p.Dareczku prosze zostawić "kaczki "w spokoju ruszac nad Oderke w poszukiwaniu tego czego nie moglismy znalesc przez około miesiąc temu pukając zrywając i płaacząć wracając o kiju Pięknie Tomek,takie wielkie sandacze nad naszą Odrą to wyjątkowa rzadkość. Gratulacje !!! Jak Ty robisz te fotki??? Masz ze sobą prywatnego fotografa czy jakoś inaczej rzeźbisz w stylu samowyzwalacz itp.? Slavo Edytowane 3 Września 2013 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszka03 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 nie prywatnego fotografa to nie mam ale kompana do towarzystwa czesto choc moj odwieczy towarzysz woli polować na kaczki niz kusić zanderki ale mam nadzieje ze sie to wkrótce zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 tomaszka, bardzo pozytywnie nas tutaj zaskakujesz w tym sezonie, piekne, wypracowane sandacze, nie odpuszczasz, a to jest najważniejsze. My sobie żartujemy z tymi fotkami, ale z 2 strony szkoda, żeby przyzwoicie nie uwiecznić takich ładnych rybek. To tak jakbyś nie miał dla nich szacunku hehehe i dla kolegow z forum, którzy śledza Twoje poczynania. A najlepsze to było to zdjęcie z rybą koło mieta z otwartym bagażnikiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Brawo Tomaszka - idziesz w długość na jesieni będzie metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszka03 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 a tak przy okazji co ze zlotem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 7791 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) ... Edytowane 5 Września 2013 przez robert 7791 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witam wie ktos moze gdzie w okolicach maslic,pracz odrzanskich dojade do wody autem?Chodzi dokladniej o zwodowanie gumy,bo jak sobie pomysle zeby caly ten mandziur przez laki i pola wlec to h...mnie strzela.Przed tymi wszystkimi "wykopaliskami" wiedzialem gdzie co i jak a teraz same zakazy i szlabany,niemowiac o koleinach jakie porobil ciezki sprzet...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witam wie ktos moze gdzie w okolicach maslic,pracz odrzanskich dojade do wody autem?Chodzi dokladniej o zwodowanie gumy,bo jak sobie pomysle zeby caly ten mandziur przez laki i pola wlec to h...mnie strzela.Przed tymi wszystkimi "wykopaliskami" wiedzialem gdzie co i jak a teraz same zakazy i szlabany,niemowiac o koleinach jakie porobil ciezki sprzet...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witam wie ktos moze gdzie w okolicach maslic,pracz odrzanskich dojade do wody autem?Chodzi dokladniej o zwodowanie gumy,bo jak sobie pomysle zeby caly ten mandziur przez laki i pola wlec to h...mnie strzela.Przed tymi wszystkimi "wykopaliskami" wiedzialem gdzie co i jak a teraz same zakazy i szlabany,niemowiac o koleinach jakie porobil ciezki sprzet...ewentualnie moze gdzies powyzej Janowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 7791 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 W Praczach koło pętli autobusu 103 w prawo następnie koło sklepu Dino w lewo dalej około 500m i następnie w prawo za nowym,małym czerwonym hydrantem w polną drogę i do końca drogi masz Odrę.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilox Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witam Wrocławiaków. Mam zamiar jutro wybrać się nad wodę na spinning będzie to mój pierwszy wypad nad wrocławskie rzeki dlatego też jeśli byliby chętni aby wybrać się ze mną na chillout'owy wypad spinningowy to bardzo zapraszam, przydałaby mi się pomoc tutejszego spinningisty abym mógł trochę poznać wodę. ZAPRASZAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Powodzenia imienniku !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilox Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 PILNE. Proszę o namiar miejcówki spinningowej jak dojechać i gdzie we Wrocławiu. Bo siedzę od wczoraj i nie wiem gdzie mam jechać a weekend leci :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Staryyy - google maps... i rzeźbisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 jak nie znasz w ogóle miejscówek to idź w okolice jakiegoś jazu ( rędzin, opatowice, centrum miasta) albo w dół od opatowic jest kilka fajnych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 PILNE. Proszę o namiar miejcówki spinningowej jak dojechać i gdzie we Wrocławiu. Bo siedzę od wczoraj i nie wiem gdzie mam jechać a weekend leci :/1. Rędzin , prawy brzeg , 3 główka od lewej , patrz w strone słońca i próbuj na gumy sumy, bolenie.2. Osobowice lewy brzeg za koparką skręcasz w lewo idziesz 125 metrów, mijasz żula z gruntówkami i masz dół z sandaczami3. Kozanów, gdzie nie staniesz klenie i jazie, pamiętaj koniecznie o stalce bo tam metrowe szczupce się kręcą. Trochę robią zamieszania więc z tymi kleniami nie zawsze wychodzi.4. Jak nic nie uda Ci się złowić na 3 powyższych miejscówkach to idź na drugie barki, weź Piasta i też będzie pięknie ! Wiem z autopsji, a tam okonie jak słonie !Połamania ! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi