drago75 Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 ..... a ja po prośbie, właśnie zgubiłem w jakichś krzakach okulary ...... i mam kłopot. Wie ktoś, gdzie we Wrocławiu w stacjonarnym sklepie można kupić jakieś dobre (w cenie do 200 zł) okulary z polaryzacją (Brenda, Uvex, Arctica)? Wszelkiej maści optycy raczej odpadają, chodzi mi o "zwyczajny" sklep sportowy, gdzie byłby w miarę duży wybór.... za odpowiedź z góry dziekuję Intersport w Galerii Grunwaldzkiej ma bardzo dużo Brendy (przynajmniej miał jak tam byłem ostatnio). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 11 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 A dlaczego nie duże sklep wędkarski? Ja swego czasu kupowałem w http://www.flyhouse.pl/en/contact - mały sklep ale ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Tak.., można nie moknąc , i nie chodząc daleko.., złowić tam piękną rybę. Swego czasu, z moim serdecznym kolegą łowiliśmy pod tym mostem właśnie i około metrowy sandacz dał się oszukać, ale uciekł przed fotkami..; te największe zawsze zostają w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 .... na razie "wirtualnie" zdecydowałem się na "Arcticę" za ok. 150 zł dają fotochromy + polaryzację, tylko nadal nie wiem gdzie we Wrocławiu można je kupić, a kupowanie bez mierzenia raczej mnie odrzuca Jeżeli chodzi o ryby to dzisiaj na Ślęzoujściu widziałem niezłe widowisko, przez około godzinę coś się tłukło i kotłowalo (dosłownie) na 20 - 40 cm. wypłyceniu, stawiam na bolenie, ale pewien nie jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Będzie ktoś od soboty? Może być..... Szczególnie biorąc pod uwagę poniższe: Właśnie wstępnie zdegustowano "Piwo Zlotowe" czyli English smoked red ale. Wyszło ciekawe i smaczne ( jak na tak dziwny styl )Uznałem, że pora wnieść kaganek oświaty piwnej do elity wrocławskiego światka wędkarskiego .Jestem jak najbardziej "za". Z racji trwającego jeszcze urlopu i co za tym idzie wolnych dni, wreszcie uda się to wszystko pogodzić(wolny weekend z pasującym mi terminem spotkania). Tak więc będzie bardzo miło mi się z Wami ponownie, a z niektórymi pierwszy raz, spotkać. Aktualna lista:Analityk, MichałR, Fido, Tomaszka03, sponsor też się zapowiada, TomaszK - o ile nie przestraszy się pogody Drago, Kamil Z. ?PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śruba Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 .... na razie "wirtualnie" zdecydowałem się na "Arcticę" za ok. 150 zł dają fotochromy + polaryzację, tylko nadal nie wiem gdzie we Wrocławiu można je kupić, a kupowanie bez mierzenia raczej mnie odrzuca Jeżeli chodzi o ryby to dzisiaj na Ślęzoujściu widziałem niezłe widowisko, przez około godzinę coś się tłukło i kotłowalo (dosłownie) na 20 - 40 cm. wypłyceniu, stawiam na bolenie, ale pewien nie jestem ... Hej, okularki "Arctica" dostaniesz w Factory Outlet na Muchoborze w którymś ze sklepów sportowych ale teraz nie pamiętam w którym. Byłem jakiś czas temu i były. Wybór dość spory i chyba innych firm polary też mają. Musisz obejść w kółko i napewno znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Dziękuję za pomoc .... sprawa załatwiona, jutro przetestuję zakup na rybach .... w końcu pojechałem do Intersportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 13 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Fajnie Kamil, że będziesz. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Nie obiecuję bo mam w sobotę ciężką imprezkę (Kolega robi "parapetówkę"), ale postaram się wpaść do Was.Ziom7 też Do zobaczyska ! Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Do du..y z taką pogodą, pod mostem meldujemy sie dopiero w niedzielę o świcie. Do zobaczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Fajnie Kamil, że będziesz. Pozdro Również będzie mi miło spotkać się na wspólnym łowieniu i wędkarskich pogaduchach! Do du..y z taką pogodą, pod mostem meldujemy sie dopiero w niedzielę o świcie. Do zobaczyska.A więc do niedzieli!! PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feyky Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Witam wszystkich:) czy ktoś by polecił jakieś odcinki we Wrocławiu typowo na sandacza? nie proszę o wskazanie palcem dokładnie główki ale mniej więcej odcinka;] Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feyky Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Hej, okularki "Arctica" dostaniesz w Factory Outlet na Muchoborze w którymś ze sklepów sportowych ale teraz nie pamiętam w którym. Byłem jakiś czas temu i były. Wybór dość spory i chyba innych firm polary też mają. Musisz obejść w kółko i napewno znajdziesz. W factory będzie ciężko bo zamknęli Trespasa, w Salomonie niestety nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilox Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Dzisiejszy bolek w deszczowy poranek 68cm żyłka 0,16 Skusił się na Huntera bezsterowego 10g Sorry, że takie a nie inne zdjęcie ale byłem sam robione jeszcze telefonem. Oczywiście po zdjęciu do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Nooo ładny, szeroki taki. Gratki Kamil . Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Dzisiejszy bolek w deszczowy poranek 68cm żyłka 0,16 Skusił się na Huntera bezsterowego 10g Sorry, że takie a nie inne zdjęcie ale byłem sam robione jeszcze telefonem. Oczywiście po zdjęciu do wody. dobrze ze nie zerwał się jak go do góry targałeś na tą platformę na kanale barkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilox Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 To nie na kanale i podbierałem ręką a nie na żyłce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 7791 Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 dobrze ze nie zerwał się jak go do góry targałeś na tą platformę na kanale barkowym -o którym kanale piszesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Koło volvo, są takie podesty do ktorych cumowaly barki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilox Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Kto dzisiaj na bolki chce się przejechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 ... powiedz, gdzie jedziesz, to może się nad wodą zobaczymy ... ja dzisiaj "zaatakuję" rędzin, ale bardziej nastawiam się na sandacza .... dla tych co kilka postów wcześniej pytali o "odcinki na sandacza", to w rejonie mostu na obwodnicy autostradowej, dojazd od strony Kozanowa (w taką pogodę trzeba się przez las przedzierać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilox Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Myślę żeby na osobowice podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilox Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Witam. Wróciłem niedawno z nad wody byłem na Odrze w miejscowości Łany. Ryby wieczorem pluskały się na powierzchni łowiłem z nastawieniem na bolka ale kiepsko nawet brania :/ stwierdziłem, że może bromba pomoże na te jazie i klenie na powierzchni...nic kompletnie . Rozmawiałem z chłopakami którzy też tam byli z nadzieją, że chociaż oni mają jakieś ryby (mieli wędki na żywca i filet) ale też nawet skubnięcia. W końcu zwinąłem mandżur i do domu. A jak u Was z rybkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 A jak u Was z rybkami?Grizzly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Kamilowi to zawsze brały (biorą i będą brać) ale i inni bywalcy zlotów łowią coraz lepiej (dzielenie się wiedzą i informacjami pomaga). Dziś padł sandacz, dwa szczupaki, 6 boleni, kilkanaście kleni, okonie (i może jeszcze coś padnie bo niektórzy ciągle łowią) - jest coraz lepiej Panowie. Na pierwszych Zlotach trudno było o pojedynczy ogon. Dzięki za wspólnie, miło spędzony dzień. Do następnego razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi